Covid, ale negativní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.21 18:44

Tak hygiena mi dnes volala a mám jít zítra znovu na test. Uvidíme tedy, jak dopadne. Ale dnes jsem si všimla, že mému pejskovi už netáhne z huby, takže asi hůře cítím :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.21 15:54

Chci se zeptat. Přítele kolega z práce je pozitivní. Přítel s ním byl celý týden v kontaktu. Jde na antigenni testy, ale příznaky nemá žádné. Musím jít taky když spolu bydlíme? (jsem ve 25.tydnu těhotenství).

• Citovat
  • Upravit
101910
4.2.21 16:51
@Anonymní píše:
Chci se zeptat. Přítele kolega z práce je pozitivní. Přítel s ním byl celý týden v kontaktu. Jde na antigenni testy, ale příznaky nemá žádné. Musím jít taky když spolu bydlíme? (jsem ve 25.tydnu těhotenství).

Jako kontakt nema jit na antigenni, ale na PCR test a byt jinak v katantene. Ty zatim nemusis, az kdyby on byl pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 20:46
@Anonymní píše:

Pokud ho kolega nahlásil hygieně, vypíše mu hygiena žádanku na PCR test, na který se musí dostavit 5. až 7. den od posledního kontaktu. Od pozitivního testu kolegy musí být 15 dní v karanténě. Ty na testy nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
101910
4.2.21 20:49
@Anonymní píše:
Pokud ho kolega nahlásil hygieně, vypíše mu hygiena žádanku na PCR test, na který se musí dostavit 5. až 7. den od posledního kontaktu. Od pozitivního testu kolegy musí být 15 dní v karanténě. Ty na testy nemusíš.

Kde si přišla na to, že by musel být od pozitivního testu kolegy 15 dnů v karanténě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 20:51

@j.a.n.i1 Přítel je covid pozitivní, a já i jeho blízký kolega musíme být 15 dní v karanténě. Nařídila nám to hygiena. Počítá se to od posledního kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
65418
4.2.21 20:54
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Přítel je covid pozitivní, a já i jeho blízký kolega musíme být 15 dní v karanténě. Nařídila nám to hygiena. Počítá se to od posledního kontaktu.

Ty jo, ale ten kolega by měl být jen deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
4.2.21 21:18

Hygiena karantenu narizuje podle hvezd zrejme :) Meli jsme v lednu Covid v praci, kolega pozitivni -narizena karantena 15 dni, muj manzel pozitivni- narizena karantena 10 dni. Posleze jsem to od manzela chytla i ja a tez 10 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 21:45
@Anonymní píše:

to je naky divný.. meli jsme kontakt s pozitivním, karanténa 10dni, jeden clen nasi domácnosti je pozitivní, mame opět karanténu 10dni, jen dite má 14

• Citovat
  • Upravit
1086
4.2.21 21:55

Těch 15 dnů by mělo platit jen v případě, že žijete ve společné domácnosti a nemůžete se oddělit zdravý od nemocného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 19:02

Tak už mám výsledky, jsem také pozitivní. Mám příznaky už od 29.1. a teprve teď pozitivní test. Dnes se mi to navíc hodně zhoršilo, špatně se mi dýchá a jak udělám pohyb, hned záchvat kašle :?

• Citovat
  • Upravit
13010
5.2.21 19:44
@Anonymní píše:
Tak už mám výsledky, jsem také pozitivní. Mám příznaky už od 29.1. a teprve teď pozitivní test.

ano, úplná klasika, neustále do lidí melduju, aby hned první dny na začátků příznaků nechodili na testy že to je zbytečně brzy

vidím to pořád a pořád se to nijak nemění…

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.21 20:20

Je mi teprve 28 a mám potíže s dýcháním. Je to normální i v tomto věku? Měli jste také tyto problémy? Za jak dlouho to přešlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA