Covid - duch na antigenním testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.21 12:46

Ahoj holky, nechci zakládat nové tak vkládám tady :oops:
Od včera mě škrábe v krku a mám lehkou dušnost (na ni trpím už pár let) + příznaky lehké virózy…
Udělala jsem si antigenní test ze slin a vyšel takto… viz foto
Je nutné se objednat na PCR nebo to může být ovlivněno nachlazením??
Ju a chuť i čich mám v pořádku

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.21 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zakládat nové tak vkládám tady :oops:
Od včera mě škrábe v krku a mám lehkou dušnost (na ni trpím už pár let) + příznaky lehké virózy…
Udělala jsem si antigenní test ze slin a vyšel takto… viz foto
Je nutné se objednat na PCR nebo to může být ovlivněno nachlazením??
Ju a chuť i čich mám v pořádku

Jak jste dopadla? Řeším to teď uplně stejně :nevim: :think: :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.22 19:38

Měl někdo z vás na testu ze začátku ducha, který po pár minutách zmizel? sledovala jsem můj test, manželův a synův. Manželův vyšel ihned negativní, kdežto můj a synův měl slaboulinkou druhou čárku, která následně zmizela. Do teď se mi to u žádného testu nestalo, jen teď, když jsme všichni nemocní. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65418
10.2.22 20:12
@Anonymní píše:
Měl někdo z vás na testu ze začátku ducha, který po pár minutách zmizel? sledovala jsem můj test, manželův a synův. Manželův vyšel ihned negativní, kdežto můj a synův měl slaboulinkou druhou čárku, která následně zmizela. Do teď se mi to u žádného testu nestalo, jen teď, když jsme všichni nemocní. :nevim:

Ve skolach se to obcas stava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.22 20:45

Kamarád dělá na odběrovém místě jako medik a říkal, že i slabá čárka je pozitivní test. Tato čárka může sice zmizet, ale pokud se tak nestane do 15-20 minut, je test opravdu pozitivní. Test je potřeba vyhodnotit po 15 minutách. A pokud tam bude i slabá čárka, je test pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 21:14

@AlenaKudrn Ono se to objevilo a zároveň po pár minutá zmizelo v těch 15 minutách.

• Citovat
  • Upravit
65418
10.2.22 21:21
@AlenaKudrn píše:
Kamarád dělá na odběrovém místě jako medik a říkal, že i slabá čárka je pozitivní test. Tato čárka může sice zmizet, ale pokud se tak nestane do 15-20 minut, je test opravdu pozitivní. Test je potřeba vyhodnotit po 15 minutách. A pokud tam bude i slabá čárka, je test pozitivní.

Jenomze ty carky se objevi hned a tak po peti, deseti minutach zmizi a je to uplne ciste v tom danem limitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 21:28

@vokishka
přesně tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.22 21:33

Syn taky ve skole 2× duch, doma pak antigen cisty. PCR ten stejny den pozitivni.

• Citovat
  • Upravit
53518
10.2.22 22:05

Brala bych ho jako pozitivní a pro jistotu šla na PCR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.22 13:47

Dobrý den, můžu se zeptat, mluví se vždy na testu, že je duch, ale je myšleno červený nebo bílý? Mám test, kde se mi ukazuje bílý a nevím, zda je to pozitivní nebo negativní. Neměl někdo? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
7.11.22 13:52

@suena a mas prolemy? Udelej si pripadne jiny test, ja měla červené carky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie