Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zakládat nové tak vkládám tady
Od včera mě škrábe v krku a mám lehkou dušnost (na ni trpím už pár let) + příznaky lehké virózy…
Udělala jsem si antigenní test ze slin a vyšel takto… viz foto
Je nutné se objednat na PCR nebo to může být ovlivněno nachlazením??
Ju a chuť i čich mám v pořádku
Jak jste dopadla? Řeším to teď uplně stejně
![]()
Měl někdo z vás na testu ze začátku ducha, který po pár minutách zmizel? sledovala jsem můj test, manželův a synův. Manželův vyšel ihned negativní, kdežto můj a synův měl slaboulinkou druhou čárku, která následně zmizela. Do teď se mi to u žádného testu nestalo, jen teď, když jsme všichni nemocní. ![]()
@Anonymní píše:
Měl někdo z vás na testu ze začátku ducha, který po pár minutách zmizel? sledovala jsem můj test, manželův a synův. Manželův vyšel ihned negativní, kdežto můj a synův měl slaboulinkou druhou čárku, která následně zmizela. Do teď se mi to u žádného testu nestalo, jen teď, když jsme všichni nemocní.
Ve skolach se to obcas stava
Kamarád dělá na odběrovém místě jako medik a říkal, že i slabá čárka je pozitivní test. Tato čárka může sice zmizet, ale pokud se tak nestane do 15-20 minut, je test opravdu pozitivní. Test je potřeba vyhodnotit po 15 minutách. A pokud tam bude i slabá čárka, je test pozitivní.
@AlenaKudrn Ono se to objevilo a zároveň po pár minutá zmizelo v těch 15 minutách.
@AlenaKudrn píše:
Kamarád dělá na odběrovém místě jako medik a říkal, že i slabá čárka je pozitivní test. Tato čárka může sice zmizet, ale pokud se tak nestane do 15-20 minut, je test opravdu pozitivní. Test je potřeba vyhodnotit po 15 minutách. A pokud tam bude i slabá čárka, je test pozitivní.
Jenomze ty carky se objevi hned a tak po peti, deseti minutach zmizi a je to uplne ciste v tom danem limitu
Syn taky ve skole 2× duch, doma pak antigen cisty. PCR ten stejny den pozitivni.
Dobrý den, můžu se zeptat, mluví se vždy na testu, že je duch, ale je myšleno červený nebo bílý? Mám test, kde se mi ukazuje bílý a nevím, zda je to pozitivní nebo negativní. Neměl někdo? děkuji
@suena a mas prolemy? Udelej si pripadne jiny test, ja měla červené carky
Ahoj holky, nechci zakládat nové tak vkládám tady
Od včera mě škrábe v krku a mám lehkou dušnost (na ni trpím už pár let) + příznaky lehké virózy…
Udělala jsem si antigenní test ze slin a vyšel takto… viz foto
Je nutné se objednat na PCR nebo to může být ovlivněno nachlazením??
Ju a chuť i čich mám v pořádku