Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Díky moc, takže koupím odpružení a tradá…už je skoro jaro, jak já se těším, na kole jsem neseděla rok a půl, už jen mlsně chodím okolo, jen doufám, že se malé bude ve vozíku líbit
na sněhu vypadá, jako když ji mučíme, takový otrávený výraz ![]()
Velo Fiala má asi dost slušné kšefty, neznám nikoho, kdo by od něj nic nekoupil. ![]()
Tak jsem dneska vyšůrovala croozera, nandala fusak, zkusmo nainstalovala dítko bez autosedačky a
a po o vyrazim na in-liny. Už mě svrbí noha, co je krásně a tahle diskuze to dorazila. Tak snad nepřitáhnu rýmu ![]()
mikelka píše:
Díky moc, takže koupím odpružení a tradá…už je skoro jaro, jak já se těším, na kole jsem neseděla rok a půl, už jen mlsně chodím okolo, jen doufám, že se malé bude ve vozíku líbitna sněhu vypadá, jako když ji mučíme, takový otrávený výraz
Velo Fiala má asi dost slušné kšefty, neznám nikoho, kdo by od něj nic nekoupil.
když už jsme u těch in-linů, máš také brzdový set? Je potřeba? Nebo to ubrzdíš?
Ubrzdím vozík bruslema, dělám „téčko“ a brzdí to i z mokrých-vlhkých kopečků (viz včera úseky, kam nesvítilo sluníčko a byl tam i malinko led). Najezdila jsem 20km a bylo to super.
Už aby bylo teplo pořád, běžky ani sjezdovky letos neklapnou
a hejbat se pořád jen chůzí za kočárkem, byť svižnou a několika kilometrovou, mi nestačí ![]()
mikelka píše:
mikelka píše:
Já začala brzdit až s dítětem. Tak brzdím o vozík, bez něj jezdit neumím. ![]()
Jinak brzdový set na přední kolečko není nic moc - přední kolo má tendenci se nadzvedávat a blbě se o něj brzdí.
Holky díky, no tak až bude zase lépe zkusím ty brusle na vlastní pěst, Háta x no chtěla bych mít tvůj elán, já někdy, když je hnusně mám co dělat, abych se vůbec dokopala s kočárkem na vycházku, tak doufám, že kolo mě zase dostane do formy ![]()
Ale pozor, já propadla závislosti na in-linech po první jízdě
jojo, elánu mám dost, když je hnusně (hodně fouká nebo leje), uspin dítko venku a zalezu si labužnicky do postele s čokoládou
![]()
mikelka píše:
Holky díky, no tak až bude zase lépe zkusím ty brusle na vlastní pěst, Háta x no chtěla bych mít tvůj elán, já někdy, když je hnusně mám co dělat, abych se vůbec dokopala s kočárkem na vycházku, tak doufám, že kolo mě zase dostane do formy
ahoj holky,
malá má skoro 10M, bezvadně sedí a chceme koupit croozer vozík. Jen nevím, jestli ji budu moct vozit v croozru bez autosedačky i bez této opory hlavy a trupu http://www.kola-dema.cz/…A-TRUPU.html
v sedačce je dost nerada, vadí jí to omezení pohybu, tak bych raději bez ní i bez té „opory“. Máte s tím zkušenost, vozíte bez těchto zařízení takhle staré děti?
a druhá otázka - mám koupit i tu pláštěnku? asi jo, ne?
protipyl. síťku i odpružení koupíme, to je jasné…
díky a minicyklistům zdar! ![]()
Ahoj, vozím malou v croozeru od cca 10,5měs bez čehokoli, jen s fusakem. Autosedačku měla loni, kdy ještě sama neseděla. Pláštěnku nemáme, kupodivu jsme nikdy za celou loňskou sezónu nezmokli a přes síťky se dají srolovat slídy. Ježdění zdar! ![]()
xivi píše:
ahoj holky,malá má skoro 10M, bezvadně sedí a chceme koupit croozer vozík. Jen nevím, jestli ji budu moct vozit v croozru bez autosedačky i bez této opory hlavy a trupu http://www.kola-dema.cz/…A-TRUPU.html
v sedačce je dost nerada, vadí jí to omezení pohybu, tak bych raději bez ní i bez té „opory“. Máte s tím zkušenost, vozíte bez těchto zařízení takhle staré děti?a druhá otázka - mám koupit i tu pláštěnku? asi jo, ne?
díky a minicyklistům zdar!
protipyl. síťku i odpružení koupíme, to je jasné…
Pokud nespí, je to bez vložky u sedícího dítěte OK. Při spánku mu padala hlavička. Vložku jsme měli jednou půjčenou ale zas se klukovi nelíbilo, jak „uši“ okolo hlavy brání výhledu do stan a pohybu hlavy. Vozila jsem sebou polštářky a po usnutí dala tak, aby hlavička nepadala do stran.
Zdravim vsechny cyklomamky
chtela bych ozivit diskuzi, dostali jsme svatebnim darem croozera kid for 2 a momentalne resim, jak svepomoci vyresit oporu hlavicky. Mate nekdo navod, jak si ji usit??:) originaly jsou moc drahy. Protiprachovou sit, plastenku, i clonu uz jsem" vyguglila" a ted jeste hledam tipy na oporu hlavicky.
@beata puella
Nejak jsme to neresili, ale mrkni na www. velofiala, tam jsou ruzne tipy, treba neco najdes.