Vozítko Croozer a příslušenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1526
10.2.11 09:01

Díky moc, takže koupím odpružení a tradá…už je skoro jaro, jak já se těším, na kole jsem neseděla rok a půl, už jen mlsně chodím okolo, jen doufám, že se malé bude ve vozíku líbit :nevim: na sněhu vypadá, jako když ji mučíme, takový otrávený výraz :-D
Velo Fiala má asi dost slušné kšefty, neznám nikoho, kdo by od něj nic nekoupil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
10.2.11 10:31

Tak jsem dneska vyšůrovala croozera, nandala fusak, zkusmo nainstalovala dítko bez autosedačky a :palec: a po o vyrazim na in-liny. Už mě svrbí noha, co je krásně a tahle diskuze to dorazila. Tak snad nepřitáhnu rýmu :cert:

mikelka píše:
Díky moc, takže koupím odpružení a tradá…už je skoro jaro, jak já se těším, na kole jsem neseděla rok a půl, už jen mlsně chodím okolo, jen doufám, že se malé bude ve vozíku líbit :nevim: na sněhu vypadá, jako když ji mučíme, takový otrávený výraz :-D
Velo Fiala má asi dost slušné kšefty, neznám nikoho, kdo by od něj nic nekoupil. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
11.2.11 06:14

když už jsme u těch in-linů, máš také brzdový set? Je potřeba? Nebo to ubrzdíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.2.11 08:51

Ubrzdím vozík bruslema, dělám „téčko“ a brzdí to i z mokrých-vlhkých kopečků (viz včera úseky, kam nesvítilo sluníčko a byl tam i malinko led). Najezdila jsem 20km a bylo to super. :pankac: Už aby bylo teplo pořád, běžky ani sjezdovky letos neklapnou :roll: a hejbat se pořád jen chůzí za kočárkem, byť svižnou a několika kilometrovou, mi nestačí :think:

mikelka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
11.2.11 12:58
mikelka píše:

Já začala brzdit až s dítětem. Tak brzdím o vozík, bez něj jezdit neumím. :oops:
Jinak brzdový set na přední kolečko není nic moc - přední kolo má tendenci se nadzvedávat a blbě se o něj brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
11.2.11 16:25

Holky díky, no tak až bude zase lépe zkusím ty brusle na vlastní pěst, Háta x no chtěla bych mít tvůj elán, já někdy, když je hnusně mám co dělat, abych se vůbec dokopala s kočárkem na vycházku, tak doufám, že kolo mě zase dostane do formy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.2.11 17:25

:palec: Ale pozor, já propadla závislosti na in-linech po první jízdě :mrgreen: jojo, elánu mám dost, když je hnusně (hodně fouká nebo leje), uspin dítko venku a zalezu si labužnicky do postele s čokoládou :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

mikelka píše:
Holky díky, no tak až bude zase lépe zkusím ty brusle na vlastní pěst, Háta x no chtěla bych mít tvůj elán, já někdy, když je hnusně mám co dělat, abych se vůbec dokopala s kočárkem na vycházku, tak doufám, že kolo mě zase dostane do formy :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
2.3.11 08:20

Holky, máte někdo vozík pro 2 děti? Jak se bruslí s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
24.3.11 15:56

ahoj holky,

malá má skoro 10M, bezvadně sedí a chceme koupit croozer vozík. Jen nevím, jestli ji budu moct vozit v croozru bez autosedačky i bez této opory hlavy a trupu http://www.kola-dema.cz/…A-TRUPU.html
v sedačce je dost nerada, vadí jí to omezení pohybu, tak bych raději bez ní i bez té „opory“. Máte s tím zkušenost, vozíte bez těchto zařízení takhle staré děti?

a druhá otázka - mám koupit i tu pláštěnku? asi jo, ne?
protipyl. síťku i odpružení koupíme, to je jasné…

díky a minicyklistům zdar! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.3.11 20:33

Ahoj, vozím malou v croozeru od cca 10,5měs bez čehokoli, jen s fusakem. Autosedačku měla loni, kdy ještě sama neseděla. Pláštěnku nemáme, kupodivu jsme nikdy za celou loňskou sezónu nezmokli a přes síťky se dají srolovat slídy. Ježdění zdar! :palec:

xivi píše:
ahoj holky,

malá má skoro 10M, bezvadně sedí a chceme koupit croozer vozík. Jen nevím, jestli ji budu moct vozit v croozru bez autosedačky i bez této opory hlavy a trupu http://www.kola-dema.cz/…A-TRUPU.html
v sedačce je dost nerada, vadí jí to omezení pohybu, tak bych raději bez ní i bez té „opory“. Máte s tím zkušenost, vozíte bez těchto zařízení takhle staré děti?

a druhá otázka - mám koupit i tu pláštěnku? asi jo, ne?
protipyl. síťku i odpružení koupíme, to je jasné…

díky a minicyklistům zdar! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
24.3.11 20:38

Pokud nespí, je to bez vložky u sedícího dítěte OK. Při spánku mu padala hlavička. Vložku jsme měli jednou půjčenou ale zas se klukovi nelíbilo, jak „uši“ okolo hlavy brání výhledu do stan a pohybu hlavy. Vozila jsem sebou polštářky a po usnutí dala tak, aby hlavička nepadala do stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
20.9.13 17:54

Zdravim vsechny cyklomamky :mrgreen: chtela bych ozivit diskuzi, dostali jsme svatebnim darem croozera kid for 2 a momentalne resim, jak svepomoci vyresit oporu hlavicky. Mate nekdo navod, jak si ji usit??:) originaly jsou moc drahy. Protiprachovou sit, plastenku, i clonu uz jsem" vyguglila" a ted jeste hledam tipy na oporu hlavicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.9.13 20:46

@beata puella
Nejak jsme to neresili, ale mrkni na www. velofiala, tam jsou ruzne tipy, treba neco najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková