Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím děvčata, je tu nějaká dobrá duše, která by poradila ohledně dámského crossového kola? Jezdím občas na horském, ale v lese je to děs. Ráda bych proto koupila crossové. Četla jsem pár diskuzí na netu, ale jako laikovi mi nejrůznější technické termíny nic neříkají. Bojim se že když půjdu do obchodu, prodejce hned pozná že nemám páru a prodá mi nějakou nekvalitu. Nejsem milionářka, investice by tedy byla cca 10000kč (víc ne, koupim i přilbu, boty, oděv, batoh…prostě typická ženská
).
Pokud někdo ví nějaký základ, či na co si dát pozor, budu ráda, dík ![]()
@Borůvka1990 já můžu doporučit Author a jejich řadu Author Lady Sport, ale teda nevím, jestli se vejdeš do limitu ![]()
Normální kola na ježdění, výlety apod. začínají od 20k kč. S kolem kolem 10k můžete jezdit za roh pro mléko ![]()
@Borůvka1990 Kup kolo, co Ti bude sedět geopmetrií. Já měla spadeno na výše doporučený Kellys (je to teda asi tak 15 let zpátky) a vůbec mi nesedělo, bylo na mě „dlouhé“. Na Authorovi jsem se cítil jak na skládačce (málo sportovní posed), Merida mi přišla hnusná a nakonec jsem zakotvila na Gerrry Fisherovi a jezdím na něm dodnes.