Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já měla čtvrté nejmenší ze všech
vyletěla jak namydlenej blesk ![]()
@Eveelin Dítko pravděpodobně větší nebude. Třetí měl 4220g, tak jsem se na to schválně naposledy v poradně ptala a prý se většího dítka nemám obávat ![]()
@MisaHanuska u nás měl třetí 4,07 kg a čtvrtá 3,47 kg.. jsem zvědavá, kolik bude mít pátě
![]()
@MisaHanuska taky držím palečky, ať to dobře dopadne. Já tedy nepatřím do diskuze teprve se snažíme o třetí, tak vás vícečetné matky obdivuji.
Chci se zeptat 4 děti byly v plánu a co na to okolí a jak to zvládáte?
@Krrysa píše:
@MisaHanuska u nás měl třetí 4,07 kg a čtvrtá 3,47 kg.. jsem zvědavá, kolik bude mít pátě![]()
U nás třetí 4150 a čtvrtá 3590 ale je to holčička, před ní byli kluci a čím dál větší:)
@MisaHanuska Jéé, máš stejný termín jako já
Bude to čtvrtý porod - páté dítko, máme dvojany ![]()
Holky, tak včera snad poslední Ko v porodnici. Monitor ukázkový a odhad porodní váhy něco kolem 3,5kg. Jinak tam znovu razím v pondělí přesně na termín a pokud to do té doby nestihne malá sama, nechám jí trochu pomoct.
ahojte,
do porodu mam este daleko, ale uz teraz sa to snazim nejako naplanovat (haha, ako keby sa to dalo
)
ale tak len tak zo zvedavosti,
ked som 3× rodila v 37+5tt a vzdy mal porod totozny priebeh (praskla voda, potom nic, potom hodina dve slabych kontrakcii a rychly zaver) a dlzku 4-5 hodin, co myslite, aka je pravdepodobnost, ze to aj teraz bude tak?
mate taku skusenost, ze ste mali vsetky porody rovnake/podobne?
este podotknem, ze to je stvrty porod priebehu sedem rokov, cize kratke rozostupy.
dakujem za kazdu skusenost ![]()
@soldi
Mě všechny čtyři porody začaly stejně - slabě rozjizdejici se kontrakce. U prvních dvou mi rupla PA vodu na sále, třetí rupla v autě cestou do porodnice (20 min před porodem), počtvrté jsem ji také nechala rupnout samovolně, to bylo asi 5 min před porodem. Když nepočítám to, že první porod skončil nakonec akutním císařem, tak všechny byly dost podobné, i co se délky týče. (10-12 hodin). Terminove 40+2, 39+6, 38+5 a 38+5
Prosím anonym.
@Anonymní píše:
@soldi
Mě všechny čtyři porody začaly stejně - slabě rozjizdejici se kontrakce. U prvních dvou mi rupla PA vodu na sále, třetí rupla v autě cestou do porodnice (20 min před porodem), počtvrté jsem ji také nechala rupnout samovolně, to bylo asi 5 min před porodem. Když nepočítám to, že první porod skončil nakonec akutním císařem, tak všechny byly dost podobné, i co se délky týče. (10-12 hodin). Terminove 40+2, 39+6, 38+5 a 38+5Prosím anonym.
dakujem za podelenie sa ![]()
bol rozdiel pri porode chlapca a dievcatka? ak mas teda aj aj ![]()