Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj čekám čtvrté mimi a jak jinak, než že se bojím jaké to bude. Pište jaký jste měli čtvrtý porod a zážitky z porodu. Budu ráda když se o to se mnou podělíte.
Nejrychlejsi. 50 minut od prvniho pichnuti v břiše. Nez jsem se vzpamatovala, maly byl na svete.
@PETIK04 píše:
Nejrychlejsi. 50 minut od prvniho pichnuti v břiše. Nez jsem se vzpamatovala, maly byl na svete.
Jee tak to muselo být super. Mám porodnici 30 minut tak vůbec nevím kdy vyrazit. Já jsem měla třetí porod od prvního pichnutí za 2 hodky za sebou.
Já měla sice jenom třetí porod - a to byl porod, který začínal na 8 cm a do půl hodiny bylo po všem
. A nedávno porodila kamarádka čtvrté a na to, že předchozí byly dlouhé vyvolávané, tak si ten poslední pochvalovala, že byl rychlý a nejlepší. Takže určitě to zvládnete a přeji vše nej ![]()
@Elisabethka Já raději vyrazila hned a cesta do porodnice je 40 minut. Maly se narodil 7 minut po příjmu. Fakt adrenalin. Takže nečekej a raději taky jeď hned ![]()
@Olivyia @PETIK04 Tak to je masakr, rychlovky. Já měla právě u třetího dlouho před porodem několik dní poslíčky, tak právě asi nebudu vědět kdy. Ale snad je jedno kde by se narodil, hlavně ať jsme oba v pořádku. ![]()
Všem moc díky za reakce a hodně zdravíčka všem.
Ja teda taky ne ctyri, ale treti byl luxus
.V pul paty jsem jeste nakupovala v Tescu, v sest jsem volala chlapovi, ze se mozna neco deje at radeji prijde z prace domu. Sedli jsme do auta, v porodce jsme byli po sedme a v pul devaty byla mala navsvete a pozor-skoro bez bolesti
prisaham
.I se mne dr
ptala, jestli mam vubec nejake kontrakce
.
U čtvrtýho porodu jsem po sestře chtěla konečně ten EPIDURÁL! no nebyl!
přijela jsem tam v půl dvanáctý v noci s tím, že mám bolesti(to byl pátek)a že mám na pondělí jít na vyvolání. no a v 0.07 byl venku! ![]()
Rodila jsem 3× a posledni byl nejlepsi
bolesti sice nejvetsi, jak se mlade dralo rychle, ale jen chvili, max hodinku? A 1,5h od prijmu bylo venku a ja plna sil chtela klusat na pokoj po svych ![]()
@kamikaa píše:
Ja teda taky ne ctyri, ale treti byl luxus.V pul paty jsem jeste nakupovala v Tescu, v sest jsem volala chlapovi, ze se mozna neco deje at radeji prijde z prace domu. Sedli jsme do auta, v porodce jsme byli po sedme a v pul devaty byla mala navsvete a pozor-skoro bez bolesti
prisaham
.I se mne dr
ptala, jestli mam vubec nejake kontrakce.
Nádhera, luxus gratuluji
Já jsem u druhého a třetího taky neměla bolest ale jen tlak, ale musela jsem dýchat jak čokl z vyplazeným jazykem tak se mě ani nikdo na bolesti neptal. byly to nádherné porody.
@martina0310 píše:
U čtvrtýho porodu jsem po sestře chtěla konečně ten EPIDURÁL! no nebyl!přijela jsem tam v půl dvanáctý v noci s tím, že mám bolesti(to byl pátek)a že mám na pondělí jít na vyvolání. no a v 0.07 byl venku!
@arcinka píše:
Rodila jsem 3× a posledni byl nejlepsibolesti sice nejvetsi, jak se mlade dralo rychle, ale jen chvili, max hodinku? A 1,5h od prijmu bylo venku a ja plna sil chtela klusat na pokoj po svych
Holky je to vůbec možné že ten 4 porod je tak rychlý?? No uplně jste mě uklidnily a já se můžu zase těšit na krásný porod. Díky díky
@Elisabethka
je, obzvlast, kdyz je od predchoziho porodu kratky cas ![]()
@arcinka píše:
@Elisabethkaje, obzvlast, kdyz je od predchoziho porodu kratky cas
poslední porod jsem měla 2011, tak doufám že je to krátký čas. Budou od sebe přesně 3 roky ![]()
Já jsem teda rodila všechny tři pěkně dlouho:((((( a jsem zvědavá na ten čtvrtý
@arcinka píše:
Rodila jsem 3× a posledni byl nejlepsibolesti sice nejvetsi, jak se mlade dralo rychle, ale jen chvili, max hodinku? A 1,5h od prijmu bylo venku a ja plna sil chtela klusat na pokoj po svych
joo taky bych byla schopná sbalit si dítě a jít. Dodneška tomu porodu nevěřím. Malý byl na dvě kontrakce venku. Pak jsem jenom ležela a stále dokola říkala, díky Bohu, to snad není ani možný.
@Elisabethka Jestli i předchozí porod byl rychlý, tak bych taky jela radši hned. Mně začaly bolesti ráno asi po 10 minutách a jeli jsme radši hned. Než jsme dojeli, tak bolesti nikde. Myslela jsem, že mě pošlou domů a prý ať už nevstávám, že jsem na 8 cm a jdu rovnou rodit
. Ještě doktorka mi říká zatlačte, tak jsem si myslela, že si dělá srandu, protože já jsem necítila nic.