Cucání palečku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
25.5.10 19:22

Tak my řešíme to samé … jenže naší Elišce už budou 3 roky! Palec si cucá „jen“ při usínání. Je to už ale hrůůůza. Zatím jsem nezkoušela žádné radikální řešení, jen domluvu. Nic. Problém ovšem nastane, p=okud se to neodnaučí do té doby, než jni začnou růst druhé zoubky, to už by mělo právě vliv na předkus.
Nevím ale jak na to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
25.5.10 19:25

Ahoj,už sem to tu někde psala,dcery sem cucání palce nedokázala zbavit,cucala si ho ještě v 1.třídě a má tak strašně křivé zuby,že jí teď budou nasazovat fixní rovnátka :roll:

• Citovat
  • Upravit
25.5.10 20:16

Jsem vystrašená,že to taky tak budeme mít…až kdoví do kdy a celá moje rodina mi říká,že to je normální,že to hned po roce přejde:-(ale pochybuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.10 20:20

Napadlo mě řešení:viděla jsem u doktorky pyžamko pro alergiky http://proalergiky.cz/…o-ekzem.html
má to kritky na ručičky,aby se mimčo neškrábalo,mohlo by to pomoc i proti tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.10 22:05

Ahoj maminy :-) nevím čím to je že si miminko začne cucat prst nebo palec ale z vlastní zkušenosti vím že na to musím dítě přijít samo že je to špatná věc. Já si cucala palec odmala a to mi dudlík brzo nevzali ale došlo to tak daleko že jsme si ho cucala pořád dokonce i v první a druhý třídě před spolužákama. Pak jsm ese to na veřejnosti nějak odnaučila asi tím že do mě všichni pořád hučely a mě to nebilo milé. Takže jsem si vždycky schovávala aby mě nikdo neviděl a já si mohla v klidu cucat. No nic méně cucání palce mi vydrželo do 16let a to jne díky tomu že jsme si našla přítele a nechtěla se ztrapnit tak jsem se naučila spát na břiše a ruce jsme si vždycky strčila mezi postel a své bříško, tudíž to bylo k puse daleko :lol: no a od té doby mám pokoj.
Ale co mi mamka vykládala tak když jsme byla malá tak my zkoušely na noc dávat rukavičky nebo přivazovat ručičky k postýlce a no a zkoušela i drastičtější způsob a to byylo že mi namočila palec do pepře a bylo :nevim:
Tak nevím jestli jsem vám poradila ale nic jiného jsem zatím neslyšela co by mohlo poomoci jiným ikdyž u mě to nevyšlo :nevim:
Držím pěstí a´t se toho co nejdřív zbavíte

• Citovat
  • Upravit
27264
26.5.10 22:14

Holky dneska se stal zázrak, malej si cucal venku palec, tak jsem mu do pusy vrazila dudel a on ho dudal, ale pak si zase vzal palec…Nic méně skoro půl hodiny dudal, nebo si alespoň hrál s dudlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.10 17:55

aj my aj my:-))pul hodky sme dudaly vcera dudlik:-)ale kdyz sla haji tak ho vypliva a zpatky palec:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.6.10 18:00

Hm tak u nás tuhleva ten dudlík byla jenom nějaká vyjimka. Opět vede palec, včera jsem na něj koukala a má ho celý odudlaný a dokonce pokousaný do krve zase… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.6.10 08:21

Tak to muj prcek taky. Porad mel u sebe jenom dudlik,bez dudlika neusnul. Ted ma jenom paleček. Ja kdyz jsem byla mala tak jsem taky cucala palec. Mamka mi pak koupila takovou lahvicku a vtom byla takova tekutina,strasne hořká, akdyz jsem to davala do pusy tak jsem jsem mela horko v puse. to pomohlo mne. Ale zas kamaradka to mela taky a ji to prej nepomohlo.. ze to cucala stejnak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.10 15:17

Channing:A nevíš jak se ta tekutina jmenovala?Bych to zkusila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí