Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky malej (20m) si teď trochu cucnul tekuté Lovely, nic tam už nebylo, tak jsem ho dala na zem, že vyhodím, jenže jsem si nevšimla, že to otevřel a „cucnul“ si. Nevím přesně kolik, ale byl tam max nějaký zbyteček. Stalo se to někomu a jak postupovat?
@evcaB Jestli toho nebylo moc, tak myslim že by se nic dít nemělo ![]()
224 91 92 93 a 229 91 5402.
tel. čísla na toxikologickou linku. Lepší volat tam, než se ptát tady ![]()
Jinak by se nejspíš nic stát nemělo. Pokud to bylo fakt jen cucnutí.
Aviváž: Po vypití je nutné ihned podat až deset tablet živočišného uhlí a vyhledat lékaře.
Prací prášky: Mohou způsobit průjem v důsledku podráždění trávicího traktu. Přestavují také nebezpečí vdechnutí drobných částeček do plic a vznik následného zánětu. Zvracení je nebezpečné pro možné vniknutí pěny do plic. Vhodné je vytřít ústa a zapít co největším množstvím vody nebo čaje. Zvracení nevyvolávejte.
to jsek ted nasla na netu, vlastni zkusenost jinak nemam, takze bliz neporadim ![]()
@Bunny puella Tak já jsem nevěděla, že je taková linka, proto jsem se právě ptala.
@evcaB mě dítě něco takovýho udělat, tak sednu k PC a hledám info o prášcích. Nebo volám na pohotovost. Nebudu zakládat diskuze.
Každopádně, číslo víš, máš, zavolej a číslo si vyvěš třeba na lednici, kdyby někdy v budoucnu bylo potřeba. ![]()
S tou vodou bych to nepřeháněla, je dobrá na většinu „otrav“, ale asi zrovna na ty „bublavé“. Dobré dát sab simplex či něco podobného. Jestli mu to napění v žaludku, je zapotřebí nějak zlikvidovat bubliny. Kažodpádně na toxikologii budou vědět nejlíp!
@Bunny puella @K-Black. Tak jako kdyby se napil Vanishe nebo něčeho podobného, tak to neřeším a jedu, ale protože vim, že prací prášek není jedovatý, tak nemusím být hned hysterická ne? Tady se už fakt nemůže člověk na nic zeptat ![]()
@evcaB co já? já se ani nevyjádřila
jsi na mě nějak zasedlá nebo co?
ty mě nemáš ráda? ![]()
@K-Black ne nic proti tobě nemám, já tě vlastně ani neznám
Já jsem tě tam označila proto, jak jsi to napsala s tím mlácením hlavy a nevšimla si, že jsi vlastně nic jiného k tomu nenapsala, tak promiň ![]()
A co ti nakonec řekli?
KDyby se mladšímu někdy povedlo něco podobnýho… ![]()
@Bunny puella díky za čísla!!:) ukládám a doufám, že je tedy v budoucnu nebudu muset využívat, ale kdo ví ![]()
@kate02 Že mu mám dát najíst, napít a sledovat aby nezvracel. Jinak náš už snědl i krém, mýdlo nebo lůj
![]()