Cucnul si pracího prášku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
492
1.11.13 16:52

"cucnutí " pracího prášku

Holky malej (20m) si teď trochu cucnul tekuté Lovely, nic tam už nebylo, tak jsem ho dala na zem, že vyhodím, jenže jsem si nevšimla, že to otevřel a „cucnul“ si. Nevím přesně kolik, ale byl tam max nějaký zbyteček. Stalo se to někomu a jak postupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
264
1.11.13 16:54

@evcaB Jestli toho nebylo moc, tak myslim že by se nic dít nemělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
1.11.13 16:55

224 91 92 93 a 229 91 5402.

tel. čísla na toxikologickou linku. Lepší volat tam, než se ptát tady :zed:

Jinak by se nejspíš nic stát nemělo. Pokud to bylo fakt jen cucnutí.

• Citovat
  • Upravit
1283
1.11.13 16:56

Aviváž: Po vypití je nutné ihned podat až deset tablet živočišného uhlí a vyhledat lékaře.

Prací prášky: Mohou způsobit průjem v důsledku podráždění trávicího traktu. Přestavují také nebezpečí vdechnutí drobných částeček do plic a vznik následného zánětu. Zvracení je nebezpečné pro možné vniknutí pěny do plic. Vhodné je vytřít ústa a zapít co největším množstvím vody nebo čaje. Zvracení nevyvolávejte.
to jsek ted nasla na netu, vlastni zkusenost jinak nemam, takze bliz neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
1.11.13 16:58

@Bunny puella Tak já jsem nevěděla, že je taková linka, proto jsem se právě ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.11.13 16:58

@Bunny puella hele, hele, v těhle diskuzích mlátím hlavou já jo? :cert:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
1.11.13 16:59
@K-Black píše:
@Bunny puella hele, hele, v těhle diskuzích mlátím hlavou já jo? :cert:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Bunny puella
1.11.13 17:00

@evcaB mě dítě něco takovýho udělat, tak sednu k PC a hledám info o prášcích. Nebo volám na pohotovost. Nebudu zakládat diskuze. :hug: Každopádně, číslo víš, máš, zavolej a číslo si vyvěš třeba na lednici, kdyby někdy v budoucnu bylo potřeba. ;)

• Citovat
  • Upravit
1240
1.11.13 17:11

S tou vodou bych to nepřeháněla, je dobrá na většinu „otrav“, ale asi zrovna na ty „bublavé“. Dobré dát sab simplex či něco podobného. Jestli mu to napění v žaludku, je zapotřebí nějak zlikvidovat bubliny. Kažodpádně na toxikologii budou vědět nejlíp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
1.11.13 17:18

@Bunny puella @K-Black. Tak jako kdyby se napil Vanishe nebo něčeho podobného, tak to neřeším a jedu, ale protože vim, že prací prášek není jedovatý, tak nemusím být hned hysterická ne? Tady se už fakt nemůže člověk na nic zeptat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.11.13 17:20

@evcaB co já? já se ani nevyjádřila 8o jsi na mě nějak zasedlá nebo co? :think: ty mě nemáš ráda? 8o

• Citovat
  • Upravit
492
1.11.13 17:26

@K-Black ne nic proti tobě nemám, já tě vlastně ani neznám :mrgreen: Já jsem tě tam označila proto, jak jsi to napsala s tím mlácením hlavy a nevšimla si, že jsi vlastně nic jiného k tomu nenapsala, tak promiň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.11.13 17:46

A co ti nakonec řekli? :think: KDyby se mladšímu někdy povedlo něco podobnýho… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
1.11.13 18:16

@Bunny puella díky za čísla!!:) ukládám a doufám, že je tedy v budoucnu nebudu muset využívat, ale kdo ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
1.11.13 19:02

@kate02 Že mu mám dát najíst, napít a sledovat aby nezvracel. Jinak náš už snědl i krém, mýdlo nebo lůj :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák