Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky prosím o radu, vím že Vánoce jsou ještě daleko, ale malý se mi skrz dětskou pojistku (haha, fakt jistí) probojoval do skříně a našel tam takového toho mega Františka co jsme loni o vánocích nevypálili, byl ještě zabalený, ale on se do něj probojoval a něco snědl, něco rozpatlal kolem, chybí ho tak 1/3, kolik snědl nevím, ale papulku měl černou řádně
dělala jsem zrovna večeři pro starší dcerku, tak jsem ho nezachytla hned…
Manžel říká že je to jen uhlí a mělo by to být oki, taky si myslím, ale stalo se vám to některé? Co dělat? Nebo nemám raději někam zavolat? ![]()
Díky moc…
Myslím, že je to vážně jenom uhlí, ale jestli se bojíš, pro jistotou zavolej na toxikologii 224919293, tam ti poradí.
Zavolej na pohotovost, tam ti lip poradi. Treba bude potreba vyplach zaludku nebo tak neco…
Zkusit zavolat na pohotovost? jinak OT- ten nazev me strasne rozesmal
Doufam, ze to nic nebude a maly bude ok. ![]()
Ten název mě pobavil
Ale radši bych tak volala na toxikologii
Jo a naše malá už se zakousla do prací kapsle a vteřinového lepidla, takže dobře vím, že uhlídat to skoro nejde. Respektive to by člověk nesměl nic dělat.. Vůbec si to teda nevyčítej, bude toho určitě ještě víc.
![]()
@rejžička zajímá mě to vteřinové lepidlo, jak to dopadlo??
@Mysicka31 kam jsi tedy volala a co ti řekli, díky
Tak nejdřív jsem si myslela že jde o kanibalovou diskusi ![]()
zavolala bych toxikologii, bála bych se tý vůně (jako z čeho to je)…
Okamžite volej tu toxikologii. A to myslím vážne. Například se mnou ležela paní s dcerou a ta si lízla v osmi měsících prskavky a mela z toho zástavu srdce. Naštěstí az v nemocnici, protože hned volali sanitku. Já třeba před tim vůbec nevěděla, že prskavky jsou tak jedovaté.
Ať to dobře dopadne.
@Barusak78 udělalo se mi špatně, mám zrovna 8m. dítě a tohle by mě nenapadlo, dobré vědět
Zavolala bych a zeptala se, za to nic nedáš a budeš klidná. Ikdyž znám případ kdy se dítě zakouslo do závěsného bloku na záchodě ani se nestalo, jen vypláchli pusu. Ale to lepidlo mě také zajímá, jak to dopadlo?
@BLAŇUL89 Ona si naštěstí jenom kousla. Položila jsem kabelu s nákupem, šla zavřít dveře, asi půl minuty a ona ho mezitím vyndala a zakousla se do něj. Asi si potvora pamatovala, že jsem ho tam dávala a chtěla ho prozkoumat.
Měla trochu v puse, ale jenom vepředu. Já zpanikařelá volala záchranku, odvezli nás - pak jsme se neměli jak dostat zpátky, padesát kilometrů večer, takže paráda. No ale nedělali jí nic, jen řekli, že až zaschne, tak se oddrolí.
Upřímně příště budu mnohem víc přemýšlet, než budu volat o pomoc.. Jenže jsem se lekla, ona se rozbrečela a mně se jenom blesklo hlavou, co kdyby se jí zalepila pusu a ona se začala dusit.
Od té doby vím, že teorie je jedna věc, ale člověk je potom tak vyděšený, že volá - i kdyby jenom preventivně. Já mám pořád v hlavě, jak se vždycky říká, že rozhodují vteřiny. ![]()
@BLAŇUL89 píše:
@Barusak78 udělalo se mi špatně, mám zrovna 8m. dítě a tohle by mě nenapadlo, dobré vědět
To mi povidej. Další Vánoce už prskavky doma nejsou. Leželi s námi na kojeneckém, když malou pustili asi po 5 dnech z dětského ARa. Pak tam byly ještě na pozorování, protože ji po te zástavě přestala holčička lézt. Takže neurologve si tam podávali dveře.