Malý snědl Františka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
29.10.13 20:28

@Barusak78 já myslím, že u františka a prskavky bude jiné složení. František je nejspíš jen voňavé uhlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
29.10.13 20:32

Holky, tak s tou prskavkou, to jsem teda nečekala, že se něco může stát. upřímně, kdyby to malá udělala, tak bych to snad ani neřešila :oops: Ještě, že to vím :kytka:
Je to hrozný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.10.13 20:34

Dle wiki je v tom dřevěné uhlí a kadidlo a významná složka kadidla se používá i do zubních past. Takže se snad nic zásadního nestalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
29.10.13 20:38

@eetel : naše holka neustále něco požírá :roll: :lol: např. dneska čokoládu pro psa, balící papír…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.10.13 20:40
@socina píše:
@eetel : naše holka neustále něco požírá :roll: :lol: např. dneska čokoládu pro psa, balící papír…

tss, čokoládu. Moje jí běžně psí granule. Dneska zkusila i morčecí :mrgreen: Ale tu jí manžel vyšťoural z pusy. Je na to nějaký háklivý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
29.10.13 20:43

@Antonie Bolavá : granule jsou taky dobrý :lol: naší fence vaříme maso, takže okusování moc neřeším. Vařím jim jeden kousek masa a pak je podělím :lol: kus do misky a kousínek do mixu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.10.13 20:44

@socina hustý :mrgreen: Tak hlavně, že se holky podělej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
29.10.13 20:48

Chudák Fanda :,(

• Citovat
  • Upravit
4107
29.10.13 20:49

Holky našla jsem tu prskavku http://www.toplekar.cz/…yhorele.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
29.10.13 20:50
@socina píše:
@eetel : naše holka neustále něco požírá :roll: :lol: např. dneska čokoládu pro psa, balící papír…
čokošku pro psa jsem sama žrala ve velkém :lol: Je mnohem lepší než nějaká orionka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
29.10.13 21:16

Tak z tý prskavky jsem teda na mrtvici. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.10.13 21:21

Ty prskavky mě dostaly.
Jinak ve slově františek by stačilo malé písmenko, takhle je ten název diskuse poněkud zavádějící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.10.13 21:23
@socina píše:
Holky našla jsem tu prskavku http://www.toplekar.cz/…yhorele.html?…

8o koukám jako blázen. Prskavky mi nesmí k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
29.10.13 21:26

Však to vyprávěl náš patolog na zdrávce, že rozdrolit a vypít praskavky je zaručená sebevražda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9847
29.10.13 21:27

Tož to… volala jsem do nemocnice na pohotovost a paní doktorka mi řekla, že z 99% se nic nestane, že by toho musel sníst kvanta… zeptala se jestli už jako teď pálíme františky a popřála mi hezké Vánoce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne, dala mi číslo na toxikologii a řekla, že jestli chci, tak tam pro svůj klid můžu zavolat, ale že by měl malý být v pohodě…

telefonát na toxikologii… Než začali odpovídat na můj dotaz, tak jsem musela nadiktovat jméno+rodné číslo+zdravotní pojišťovnu malého… pak chtěla paní vědět kolik toho snědl, když jsem řekla že nevím, že trochu, tak chtěla vědět kolik gramů 8o pak jsem si vyslechla 5 minutovou přednášku o tom co františci obsahují a jak se vyrábí :zed: pak začala rozebírat jednotlivé složky, kolik že je tam toho % a jaká by na to mohla být alergická reakce a jaká je pravděpodobnost… to mě opravdu uklidnilo :zed:
nemohla jsem tak dlouho volat, řekla jsem to paní a ve finále mi řekla, že měli případ kdy stejně staré dítě snědlo několik františků a nebylo mu nic…

Nevím jestli máte někdo stejné zkušenosti z telefonátu na toxikologii, ale po dnešku vím, že když budu chtít něco opravdu IHNED řešit, tak tam nevolám protože google je rychlejší :cert:
Malý furt fšechno oblizuje, strká do pusy a jí a žádná police či skříňka doma není dostatečně vysoká či nepřístupná, takže jdu asi googlit a psát seznam bezpečných a nebezpečných věcí :think: :nevim: díky za info o prskavkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák