Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše: Více
Proč by to byla pohroma? Si myslis, ze priberes 30 kg?
tohle je docela hrozny přemýšlení. Jezis marja, tak si na vanoce nacpes pupek cukrovím a co jako? Za ty vánoční svátky fakt nepriberes 10 kg
@a12 píše: Více
Njn, člověk tomu fakt neodolá… ![]()
I když třeba zrovna já, na sladký celkově taky moc nejsem. Ale ty Vánoce, když to všechno tak lahodně voní tou skořicí a vanilkou, tak tomu snad nemůže odolat vůbec nikdo. ![]()
Kam se nato hrabou nějaký sušenky z obchodu. ![]()
@Černá Madonna přesně taak, to se se sušenkami nedá vůbec srovnávat… a to nepečené je snad lepší jak to pečené
no už aby bylo po svátcích a zmizelo to ![]()
@Černá Madonna píše: Více
No, to ja jsem na sladky zvykla celoročně, čokolády a klidně i ty sušenky
v podstatě každej den nejakou sním, nebo čokoládu, ale suchy cukroví moc nemusim, nemám ráda třeba ani linecký, takže spíš taky polity čokoládou, slepeny tmavym krémem, třeba pařížský rohlíčky no a pak vosi hnízda
jo a teda vanilkový rohlíčky, to jo, ty mi chutnaj. Ale tim, ze jsem na sladký zvyklá a teda ty sladkosti vyměním za cukroví tak toho sladkyho možná přes vánoce snim i min ![]()
@a12 píše: Více
Každý má rád to své, já zase ujíždím na vosích hnízdech a kuličkách. Tak 4 dny jsem prasila. Ještě, že už je to cukroví pryč, díky bohu. Ale pořád se uklidňuju tím, že by se tím člověk musel cpát od rána do večera, aby přibral. Jedno kilo je zhruba 7700 kcal, tolik neprijmu snad ani za ty čtyři dny, do toho mám ještě pohyb atd… Já si to dám pouze k snídani a teď ty čtyři dny to bylo moje jediné jídlo za celý den plus když jsem měla pak k večeru hlad, tak jsem si dala jeden bílý jogurt a už nic víc.
Máš ukázkovou PPP
měla bys s tím neco dělat.
Tak to je ale hodně špatně. Protože sis dala ráno pár kousků cukroví, tak celý den už nejíš, a když máš hlad, tak si dáš večer jen bílý jogurt? Nezlob se, ale to je PPP jak vyšitá teda.
Vánoce teprv budou a už máte cukroví pryč? ![]()
A kde máš nějaké plnohodnotné jídlo za cele 4 dny??? Neblazni, proboha.
Holky, co blaznite, ze řešíte každý kilo?
hoďte se do klidu ![]()
No holky už to výše píšou, že to je úplně blbě. Ráno si pěkně vystřelíš glykémii až do oblak a pak celý den nejíš, maximálně si dáš večer bílý jogurt. Já myslela, že k tomu normálně jíš, máš nějaké plnohodnotné jídlo. No chudák tělo. To je podle mě daleko větší problém, než sežrat na posezení talíř cukroví.
Tak to bych teda padla hladem. Jak takhle můžeš fungovat? ![]()
Prosím tě, neblbni a nezahrávej si se svým zdravím. ![]()