Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@LuSof no, ja nevim, dostala jsem receptu na perniky furu a vsechny tvrde ![]()
Jinak cukroví peču az po mikuláši
Taky budubych pect pernicky uz ted ptz na konci listopadu rodim ![]()
@Tichošlápek píše:
Leda perníčky, aby zmekly. Na zbytek je podle mne zbytecne brzy
já peču perníčky které jsou hned měkké
![]()
@vertunka
podle mě je tedy strašně brzy
Já začínám cca kolem 10.12. Upéct všechno teď, tak to do vánoc ani nevydrží, všechno by jsme sežrali
Ale hlavně i co se týká trvanlivosti, nevim, nevim…
Jako asi by to vydrželo no. Ale… ![]()
@Renca8 píše:
Taky budubych pect pernicky uz ted ptz na konci listopadu rodim
tak to pak chápu ![]()
Prosím recept na ty perníčky hned měkké. Děkuji
Taky se chystám péct, teda zatím předběžně plánuju co bych udělala a pak postupně koncem měsíce začnu. Snad do té doby nebudu rodit.
Já už spíš pomalu sháním dárky a začínám shánět věci na stromeček a tak podobně. ![]()
@Tiger-lily píše:
Já začnu tak za měsíc - a to jen korpusy, naplním tak 3 dny před vánoci, staré by to u nás nikdo nejedl, nebo by to sežrali ještě teď a pak bych musela péct znovu
tak tak, u nás to samé ![]()
@vertunka tobě chutná jídlo pomalu 2 měsíce staré? Já cukroví peču tak 10 dní nejdříve před Vánoci.
https://www.toprecepty.cz/…-hned-mekke/
Recept na měkké perníčky, dělám 8 let a vždy se povedly!
Jinak másla tam dávám o trochu víc
tak 80-100 g ![]()
Taky bych uz pekla, na Vanoce uz budu mozna rodit…nevim.jak.mi bude za par tydnu, uz ted se citim jak slon…ale driv nez prvniho prosince pect nebudu. Manzel mi vzdy pomaha, snad se do kuchyne letos vejdeme
![]()
Hodně lidí peče už dopředu, dá to do mrazáku a pak vytáhne- chut se nezmění…Já osobě to nedělám, ale babička ano. Každý rok peče z 65kg mouky a 65 ks hořké čokolády. Tak si asi dokážete představit kolik je to cukroví
Co zbude dá do mrazáku a vytáhne třeba v létě ![]()