Cuky v nohách, nespavost, tzv. roupy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1209
24.2.11 10:07

Taky trpím syndromem neklidných nohou a nejen v těhotenství :mrgreen: Zhoršuje to sladké před spaním a alkohol :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
24.2.11 10:12

No pak už to nechápu vůbec, mě to sladké naopak pomůže, a když dám někdy nějaké víno, tak usnu jak špalek :lol: Nejvíc to mám ted, když se snažím držet dietu abych něco zhubla. To mám skoro každý večer. :nevim: To je fakt záhada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 12:15

holky je pravda ze kdyz jsem sezrala haldu susenek bylo to desny a vcera pred spani jsem si dala mleko s medem v naivite zeto pomuze..spala jsem hodinu na gauci od 6ti do 7mi..to uz je fakt des dnesk sjem to rekla Dr a rekl ze jsou to neklidny nohy (podle me tedy ten zminovany snydrom neklidnych nohou) rekl at si koupim magnesium rozpustny ve vode a dam si ho 2× denne. A ze pod nohama na spani mam mit polstar tak 10cm vysokej, coz mam…dnes zkj´kusim to magnesko ale je to sileny pres den to nejak nepostrehnu alej ak jsem v klidu des, am nervy z toho jit spat uz…
Jo a na monitoru mi natocili prvni kontrakce tak mozna tou neklidnou noci :_D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 12:16

jo a jak pisete pokazdy kdyz jsem to nekomu rekla tak na me nechapave koukla a vubec nevdel co myslim, jen moje segra vedela pac to ma kdyz nemuze usnout obcas a ja to taky mivala kdyz sem nemohla usnout i pred tehu ale spis vyjiecne…ted kazdou noc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
24.2.11 13:27
locika píše:
Andělo, zchladit nohy říkáš jo? Nu což, to mě nic stát nebude, zkusím to :-)Vercao a nemáš spíš právě křeče? Když máš i takové modřiny… :think:

jj,přítel kolikrát vstává a jde sprcovat nohy nebo jakou dobu stojí bosky na balkoně (i v mrazu). To je jedinné co mu pomůže.Protože ho ty nohy jako pálí,koušou, svědí … no usínat vedle něj je pak žůžo bbo mě ruší :D.
Jemu se to přidružilo k cukrovce, a má i nějak už trochu poškozený nervy v nohách (sníženou citlivost nebo co). Syndrom nekl. nohou (tuším ATS) má potvrzený. Fakt jedl i prášky na parkinsna trochu mu pomohli. Ale měl je jen jednou, nevim jestli si o ně pak neřekl nebo co …

• Citovat
  • Upravit
736
24.2.11 15:49

Ahoj Ajlo,
tyto stejné problémy ,mě trápí už od 20tt (teď 38tt), je to strašné, ještě když teď od všech poslouchám „ještě se vyspi, dokaď můžeš“. :zed: :zed: :zed:
U mě je to posledních 6 týdnů se spánkem hrozné, když mi necuká výjimečně v noci v nohách, tak mám zase pocit, že jsem vyspaná. Denně spím teď maximálně 4 hodiny. Není to ani tím, že bych měla zvýšenou potřebu chodit na záchod. Tak jsme si říkala, jestli se tělo už nepřipravuje na noční provoz s miminkem doma :roll:
Už se těším na porod až tyto „problémy“ odezní. Jsou to sice maličkosti, ale dokáží pěkně otrávit den i noc :cert:
Přeji pohodový zbytek těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 16:37

zuzanaK.:
presne je to hodnen eprijemny, takym i kazdej rika proc nespis dokud muzes? Tak rikam ze nemuzu ze bych rada!!! Zkus si taky koupit to rozpustny magnezko…ja po nem usnula na 2 hodky ted odpoledn, tedan evim jeslti po nem protoze pres den bych kolikrat i usnula ale v noci ty zatraceny NOHY!!!
Uz se to krati to nejak bydrzime :-)

Andela: asi bych se zblaznila mit to bezne nejen v tehotestvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.2.11 16:46

Aljo na magnézium jsem se platla i gynekologa a říkal mi, že se nedoporučuje užívání v poslední trimestru :-(
Já nemůžu usnout ani odpoledne, připadám si vyspaná, nejsem ani unavená, no je to zvláštní, ale noc je dlouhá jako celý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 16:53

s tim magnezkem, to asi myslel tablety protoze ty ja brala ve druhym trimesstru a ty se ke konci neaj prootze ochabujou svalstvo ditete. Ale rozpustny se muze kort ted psoeldnich 14 dni se nic nemuze stat naopak to pomuze. Ale treba posledni dva tri mesice ne aby prave neochabovalo svalstvo ale ted uz jo…
jako mne manzel volal a ptal se jak se citim kdyz jsem celou noc nespala a ja rikam uplne v pohode jako kdybych spala..ale odpoledne kdyz si sednou k TV tak sem i chce spat pokazdy :-)…ale inak si taky pripadam vyspale kupodivu i dnes po ty noc…ja myslim ze se fakt telo pripravuje na jeste min spanku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.2.11 17:10

Aljo, tak to děkuji za postřeh, v pondělí jdu do poradny, tak to hned zjistím, jak je to s tím magnéziem. Bylo by fain, kdyby to pomohlo alespoň na ty poslední dva týdny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 17:23

prave aspon 2 tdyn si clovek odpocine treba ja uz plasila ze zacnu rodit az e sem nespala celou noc a budu bez sil :-D
V lekarne mi rekli ze muzu brat i 2 denne a dr taky ze 2 ikdyz je na krabicce napsano ze jen 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.2.11 17:30

Tak to vypadá že zítra běžím do lékárny, no teda „běžím“ :-D spíše se pokoulím :mrgreen:
A pak podám info, zda to zabralo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.2.11 17:42

jo ja sem si dal dnes jednu…a na noc si rozpustim dalsi a jeslti to pomuze tak to by bylo stesti :-)))
podam info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
24.2.11 20:00

Tak dej vedět :lol: a snad to pomůže držím palce a přeji noc plnou spánku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.2.11 21:38

Holky, já pila Megnesium a to mi pomáhalo proti tvrdnutí docela… Ale proti těm nohám fakt nic. Ale zkuste, budu zvědavá, třeba to někomu zabere:).

A PŘESNĚ taky jsem nesnášela ty řeči: teď můžeš pořád spát, se vyspi, atd…
Já bych tááák spala.
Jo a víte, co je zajímavý? Že jsem to měla nejvíce večer. Třeba když jsem chtěla spát přes den, tak to nebylo takové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí