Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
2 rano a ja vstala cuka mi noha
, pali me zaha a neni mi celkove nejak dobre… ![]()
Ajla píše:
http://www.pupikroku.cz/hlasuj.php?…prosim o vase hlasiky
Odhlasováno ![]()
Moc ti to sluší.
Ahoj Ajlo, tak jak je po probděné noci? Snad už ti je lépe. Já jsem dnes zase docela dobře spala.
To se nedivím, že chceš vydržet než se otevře nové šestinedělí, bude to tam určitě moc fain a člověk se hlavně hned cítí jinak, když ja v pěkném, novém prostředí.
Já mám taky vybranou porodnici, která je po rekonstrukci a je to tam opravdu nádherné, už když jsme se tam s manželem byli podívat, tak jsem se tam cítila dobře.
Přeji ti, pěkný den a hlavně ať ti je dobře ![]()
ahojky tak nakonec jsem sla spat asi ve 4 takze docela dobry…dnes uz mi je dobre…
U nas je porodka zrekonstruovana, saly uplne dokonaly…a ted se prave 15 otevira i sestinedeli po dvou na pokoji s kopuelnou, 4 nadstandarty…hlavne me laka ze bych byla jen ve 2 na pokoji a kdyby byl problem vemu si nadstandart a ta koupelna hlavne taky…tak uvidime
A co ty jak se citis porad nic??
Dnes je krasne dneska by to slo ![]()
Krásně venku je, to je pravda, dneska by to mohlo jít, ale asi nic
. Cítím se moc dobře. Zrovna jsem přišla z procházky s pejskem a teď si budu vařit kafe a půjdu na terasu, je tam opravdu nádherně. zahájím sezónu, první kafe venku, na to jsem se těšila celou zimu.
Je dobře, že ti je lépe, a s tím šestinedělím to je super, pokoje se sociálkou a max. po 2, to je fain, alespoň trošku soukromí. ![]()
Zítra zase poradna, tak uvidíme, už 14 dní cvičím aby malá sestoupila, vyzkoušela jsem všechny rady, které jsem se dočetla, ale nic. Asi to chce svůj čas ![]()
no ja jdu taky zitra na kontrolu tak jsem zvedava co rekne, ale mam 6 dni to terminu tak asi jeste nic…
Jaky cviky napriklad?
Jo tu terasku ti zavidim uz se taky tesim na sezeni venku krasne an slunicku ![]()
Ahojky, Ajlo moc krásná fotka, odhlasováno
Taky mi nebylo v noci dobře, trochu pocit na zvracení, bolesti v zádech, napadlo mě jestli už třeba nerodím…ale nakonec se mi to povedlo zaspat. Klasika cuky v nohách večer u Pelíšků, tak jsem furt vstávala, procházela se po bytě, turecký sed, masáž…Úplně jsem cítíla jak to vychází z kyčlí dolů do nohou.
Zuzko závidím to kafe na terásce hmm
Bydlíme v paneláku bez balkónu, ale třeba se nám jednou povede postavit, přítel už se těší aspoň na maringotku na pozemku
Taky bych chtěla nadstandart už kvůli návštěvám. Mějte se moc hezky pa p.s. Zuzko jaký cviky cvičíš?
Holky, cviky nám ukazovala dula v těhu cvičení, můžou se cvičit od ukončeného 38tt, Ve stoje 3 minuty svižně sesouvat boky, jeden po druhém, pak 3 minuty kroužit pánví ve tvaru ležaté 8 a pak pohupování pánví ze strany na stranu. Tyto 3 cviky vždy každý 3 minuty a celé 2 x denně.
Ovšem nevím, zda to pomáhá ![]()
Jinak dnes se chystám na horkou vanu
tak uvidíme jestli se to někam pohne.
Zuzana. k píše:
Jinak dnes se chystám na horkou vanutak uvidíme jestli se to někam pohne.
ja jsme uklidila dnes zahradu, pak me silene bolely zada, byla jsem na pedikure kde mi pri masazi nohou taky pichalo v zadech a chystam se na horkou koupel a sex
tak kez by
s prateli sjem uzavreli sazky kdy to bude, par uz jich prohralo a muj tip je prave na zitra ![]()
ale ja se v horky vode koupu kazdy den skoro od zacatku takze na me to vliv nema asi
ale dnes docela litam na wc kez by ot bylo cisteni se pred porodem
na druhou stranu si ale pripadam nepriravene na porod ale na to se asi psychicky pripravit neda…sis si rikam ze vydrzime do novy porodky a v koutku dise si rikam treba si telo rekne ze nechci ap orodim ![]()
ahoj holky, já měla sy neklidných nohou před těhu, moje dr mi poradila železo + b komplex, nebo jsem někdy před spaním cvičila - různý kmity , až mě začaly nohy úplně pálit a pak jsem cítila takovou příjemnou únavu a hned jsem usnula. nemůžu říct, jestli to železo pomohlo, někdy třeba 3 tý jsem ty cuky měla a pak najednou byly pryč a nevím po čom. ale je fakt, že když jsem před těhu brala acidofolan (tam je i to železo a béčko), tak jsem to neměla. tak zkuste. no, to mě teda asi čekají pěkný věci.
ja brala zelezo kolem 30.tt ted uz ho neberu a nekdym am takovy buseni srdce jak na onfarkt a slysela jsem ze to muze byt zelezem…mam 6 dni do porodu…tak uz nic neberu a nevite jestli nedostatek zeleza nejak vadi ted na konci??
Ahojky, jé holky vy se máte, už to budete mít brzy za sebou
Na jednu stranu bych to už taky chtěla, ale na druhou stranu si říkám ještě ne, taky si připadám nepřipravená
Ještě 14 dní a kousek. Asi si dnes koupím maliník a začnu ho popíjet. O železe nic nevím. Ještě včera holky na cvičení říkaly o lněným semínku, ale že se má nějak spařit nechat nabobtant nebo co a pak ho teprv požít, že sypání např do jogurtu nemá cenu. No to já určitě jíst nebudu. Ale maliník a sex zkusím. Mějte se krásně držím palce pa