Čůrání v zoo atd.?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dcera nechtěla čůrat do záchodu jinde než doma…vozili jsme na výlety nočník..do toho jsme vložili plenku a bylo…ale měli jsme sebou druhý dítko v kočáru..do koše pod kočár se nočník dobře věšel…
Příspěvek upraven 25.08.25 v 17:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně na záchod.
V parku nebo lese je to asi jedno ale v zoo? Však jim tam může růst něco extra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia podle mě kdyby to byl takový problém, nenechají tam normálně chodit psi, ti logicky čůrají všude možně a je jich tam habaděj. Spíš společensky mi to nepřijde ok, ale jak říkám, brala jsem to, že u těch dětí kolem 2 let by se to snad dalo skousnout no…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak ale člověk má snad rozum.
Mě to přijde nevhodné ale dokážu uznat kryzovku. Starším dětem by se mělo klást na srdce kde je vhodné čůrat! Stejně tak by si každý majitel psa měl uklidit a rozmyslet kam s tím psem bude chodit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natusa860 píše: Více
Zoo, kde jsou špinavé záchody, jsem nezažila ani nepamatuju a nepřijde mi ani trochu normální učit neexistující syny močit na místech s velkou koncentrací lidí, a to bez ohledu na věk. WC je tam zdarma a běžně dostupné pomalu na každém rohu. Matky s menšími syny potkávám běžně na dámských toaletách, kde se spolu mohou zavřít společně v kabince. A do kabinky se jde narvat i s poměrně velkým dítětem. Moje postižená dcera vyžadovala moji přítomnost do poměrně vysokého věku. V kabince by sama nevydržela.
Spíš si myslím, že jsi honimír, který nám tady popisuje svoje skryté touhy. Jdi se s tím léčit na sexuologii, k psychiatrovi, anebo kamkoliv jinam. Existuje organizace Parafilik, kde ti budou nápomocní.
- Citovat
- Upravit
Divíš se té paní? Když to takhle dělá každý, tak to je hnus. Vždyt´jsou i v Zoo záchody ne? Pak se někde zastavíš u keře a čucháš smrad. Pochopím, když je to dítko ještě alé, a na wc se to tedˇhned nestihne, ale větší děti snad už můžou dojít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A očůrávat vše venku nechutné není? V které Zoo to bylo? Neříkej, že se tam o to nikdo nestará. A u kluka to zas taková tragédie není ne? I kdyby bylo wc nablejskané, tak bych si stejně nesedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Atisia tak ale debata je o čůrání, hovna jsou o několik tříd jinde, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
No to by ses divila kam všude člověk vleze
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen dobytkové čůrají na veřejných místech mimo WC. A je jedno, jestli je to pětileté dítě nebo dospělý muž. V ZOO jsou WC, tak je používejte!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vladusxx píše: Více
Tak existují i nočníky cestovní. Měla jsem pro dceru, ale obvykle jsem s sebou tahala i klasický Ikea nočník. Je to ten za stovku, v minulosti stál pade.
- Citovat
- Upravit
Takže ty tam taky pričapneš vedle keře a vykonáš potřebu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit