Čůrání v zoo atd.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11846
25.8.25 15:49

Dcera nechtěla čůrat do záchodu jinde než doma…vozili jsme na výlety nočník..do toho jsme vložili plenku a bylo…ale měli jsme sebou druhý dítko v kočáru..do koše pod kočár se nočník dobře věšel…

Příspěvek upraven 25.08.25 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.25 15:50

Normálně na záchod.
V parku nebo lese je to asi jedno ale v zoo? Však jim tam může růst něco extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 15:50

Tak já pořídím nočník, ať nejsme prasata :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.25 15:53

@Atisia podle mě kdyby to byl takový problém, nenechají tam normálně chodit psi, ti logicky čůrají všude možně a je jich tam habaděj. Spíš společensky mi to nepřijde ok, ale jak říkám, brala jsem to, že u těch dětí kolem 2 let by se to snad dalo skousnout no…

• Citovat
  • Upravit
7221
25.8.25 15:58
@Anonymní píše: Více

Tak ale člověk má snad rozum.
Mě to přijde nevhodné ale dokážu uznat kryzovku. Starším dětem by se mělo klást na srdce kde je vhodné čůrat! Stejně tak by si každý majitel psa měl uklidit a rozmyslet kam s tím psem bude chodit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
25.8.25 16:00
@Natusa860 píše: Více

Zoo, kde jsou špinavé záchody, jsem nezažila ani nepamatuju a nepřijde mi ani trochu normální učit neexistující syny močit na místech s velkou koncentrací lidí, a to bez ohledu na věk. WC je tam zdarma a běžně dostupné pomalu na každém rohu. Matky s menšími syny potkávám běžně na dámských toaletách, kde se spolu mohou zavřít společně v kabince. A do kabinky se jde narvat i s poměrně velkým dítětem. Moje postižená dcera vyžadovala moji přítomnost do poměrně vysokého věku. V kabince by sama nevydržela.
Spíš si myslím, že jsi honimír, který nám tady popisuje svoje skryté touhy. Jdi se s tím léčit na sexuologii, k psychiatrovi, anebo kamkoliv jinam. Existuje organizace Parafilik, kde ti budou nápomocní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.25 16:00

@Atisia nechci se hádat, ale jak uklidíte po psovi čůrku z trávníku?

• Citovat
  • Upravit
33829
25.8.25 16:01

Divíš se té paní? Když to takhle dělá každý, tak to je hnus. Vždyt´jsou i v Zoo záchody ne? Pak se někde zastavíš u keře a čucháš smrad. Pochopím, když je to dítko ještě alé, a na wc se to tedˇhned nestihne, ale větší děti snad už můžou dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.25 16:03
💩 hlavně 💩 🙄
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
25.8.25 16:04

A očůrávat vše venku nechutné není? V které Zoo to bylo? Neříkej, že se tam o to nikdo nestará. A u kluka to zas taková tragédie není ne? I kdyby bylo wc nablejskané, tak bych si stejně nesedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.25 16:07

@Atisia tak ale debata je o čůrání, hovna jsou o několik tříd jinde, ne? :D

• Citovat
  • Upravit
7221
25.8.25 16:08

No to by ses divila kam všude člověk vleze :,( :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
25.8.25 16:12

Jen dobytkové čůrají na veřejných místech mimo WC. A je jedno, jestli je to pětileté dítě nebo dospělý muž. V ZOO jsou WC, tak je používejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
25.8.25 16:13
@Vladusxx píše: Více

Tak existují i nočníky cestovní. Měla jsem pro dceru, ale obvykle jsem s sebou tahala i klasický Ikea nočník. Je to ten za stovku, v minulosti stál pade.

• Citovat
  • Upravit
6755
25.8.25 16:22

Takže ty tam taky pričapneš vedle keře a vykonáš potřebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze