Cvičení doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janibubi
1.7.10 12:38
Pajule22 píše: :D to verim,ale ten muj by to zjistil hned :D

Ten muj taky,staci,ze furt neco dela na pocitaci :lol:

• Citovat
  • Upravit
9044
1.7.10 13:20

No presne,ale zas apon,kdyby jsme je do toho zasvetili,tak by nam to treba ti nasi chlapi mohli koupit :D by jsme se pak stridali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
1.7.10 14:33
Pajule22 píše:
No presne,ale zas apon,kdyby jsme je do toho zasvetili,tak by nam to treba ti nasi chlapi mohli koupit :D by jsme se pak stridali :D

No ja se bojim,ze by nas k tomu nepustily :-D .Skusim to navrhnout,ale urcite mi rekne,jak sem pekna,ze to nepotrebuju.Laska je slepa,znas to :-D

• Citovat
  • Upravit
9879
6.7.10 19:27

Čau tak já řešila to samí a uprosila jsem manžela a kopil mi Bramsteina ( běhací pás ) je supr a má i výstup do terénu a je až do 12km za hod ale to já ještě nezvládám.Měří rychlost a tep a já nevím co ještě . Malého dám na zem na deku vedle mě a jdu běhat na hodku.Do toho jsem přestala s čokoškama a mám už 8 kg dole tak jsem štastná jak blecha vřele doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
David75
27.1.11 17:41
janibubi píše:
Ahoj holky,nevite o nejakym cviceni co muzu cvicit doma,ale ne pilates,to me nebavi ja bych chtela neco zivejsiho treba neco co se podoba tanci.....A jestli vite popripade nejakou stranku kde si to muzu stahnout.Bydlim totiz kratce v cizine a nikoho neznam a nevim,kde bych tady mohla chodit,navic mi nema kdo hlidat malou. :think:

Ahoj, mužeš cvičit doma s trenérem: Cvičení doma

• Citovat
  • Upravit
60
29.1.11 13:48

Běžící pás? A jaký jste si koupili? Já po nic koukala a je to strašně drahé. Ale odmala jsem zvyklá běhat, takže si neumím představit nic lepšího než je tohle:) Ale těch peněz:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
2.8.14 08:28

Ahojte, obnovuji téma.
Máte někdo nějaký tip na cvičení doma? Tak na 15 minut denné, spíš na posílení těla, hubnout nějak nechci. A aby to nebylo něco jako Jillian a podobné, nechci nic hopsacího - odrovnat si kolena a tak. Co se vám osvědčilo?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
2.8.14 08:45

Taky mě to zajímá. Já zatím začala s tímto https://www.youtube.com/watch?…. Je to jen na břicho, Cvičím to tak týden a myslím, že dobrý. Ráda bych věděla i o něčem osvědčeném na celé tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
2.8.14 08:52

@zzuza kalanetika na hejbejse.tv? Ale nevim, jestli to tam jeste je…ale je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.8.14 09:17

Zkus si sestavit soubor cviku presne na 15 minut ;)
Treba na zahrati 30 preskoku pres svihadlo(nebo casovy limit na svihadlo). Potom 20 drepu, 20 kliku, 20 sedu-lehu, 20 posilovani s cinkami, a vsechno odznova…nakonec trocha protahnuti… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16998
2.8.14 10:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat