Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
ja cvicim doma diky herni konzoli Wii…ale neni to zrovna nejlevnejsi…ovsem dokonalejsiho domaciho trenera neznam. Udajne je to mezi matkami na domaci cviceni dost oblibene.
S.
ahoj a co hanku kynychovou na hejbejse.tv, je to super, sice kratsi cvico, ale da se to nakombinovat,taky jsem podle toho cvicila.
My taky máme WII a musím říct, že takový záhul jinde na DVD nenajdeš ![]()
ahoj,muzu se zeptat,co je ta Wii?? Hledala jsem na netu,ale nejak nemuzu najit poradny popis
diky
pavla002 píše:
ahoj a co hanku kynychovou na hejbejse.tv, je to super, sice kratsi cvico, ale da se to nakombinovat,taky jsem podle toho cvicila.
Dekuju
Wii je neco jko playstation, jenom vic interaktivni. Nesedi se u toho, kdyz se treba hraje tenis tak se u toho clovek hejba a ovladac je jakoby raketa a s tim se mava.
IMI píše:
Wii je neco jko playstation, jenom vic interaktivni. Nesedi se u toho, kdyz se treba hraje tenis tak se u toho clovek hejba a ovladac je jakoby raketa a s tim se mava.
ahaaa tak to muze byt supr diky ![]()
Tak uz jsem to nasla,no to je teda pekna palka,ale asi dobra investice.
Jo no, dokud deti a chlapy nezjistej, ze se na tom daj hrat i hry ![]()
IMI píše:
Jo no, dokud deti a chlapy nezjistej, ze se na tom daj hrat i hry
Ahoj holky,nevite o nejakym cviceni co muzu cvicit doma,ale ne pilates,to me nebavi ja bych chtela neco zivejsiho treba neco co se podoba tanci.....A jestli vite popripade nejakou stranku kde si to muzu stahnout.Bydlim totiz kratce v cizine a nikoho neznam a nevim,kde bych tady mohla chodit,navic mi nema kdo hlidat malou.