Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Včera jsem byla v tomto salonu na běžné kosmetice a ujala se mě majitelka paní Anna. Její nabídku na výplň vrásek nad nosem jsem přijala s nedůvěrou,neboť mi totéž opakovaně a s nezdarem dělala před časem paní doktorka/už v salonu nepracuje/.Paní Anna to zvládla na jedničku s hvězdičkou!a to ještě za velmi příjemnou cenu. ![]()
Zdravim vsechny,
zazila jsem jiz obe pani doktorky, minulou i soucasnou,
obe jsou prijemne,
nova pani doktorka je navic primo z plasticke chirurgie,lze overit,
takze bez obav,
damy kosmeticky jsou tez velmi sikovne, v recepci lze velmi dobre procist veskere absolvovane skoleni, jsou zde viditelne umistene certifikaty,
do tohoto salonu chodim jiz nekolik let a zadny problem nemam, naopak mohu vyjadrit jen diky, ![]()
Ahoj, dnes vyšel salonu Medela Derma inzerát s nabídkou akčních cen na zákroky. Nemám s ničím takovým zkušenost, ale chci to napravit. Píšeš, že tam chodíš již několik let, je nějaká možnost kontaktu s Tebou a poradit se?? Mám přeci jen trochu obavy. Dík, Helena
www.medeladerma.cz, ošetření přístrojem Gentlepeel za 500,–, kavitace břicha za 1300,–......atd. To je můj výběr, ale netuším, zda to opravdu k něčemu je. Budu vděčná za jakoukoliv radu. H
Nevím co je SZ ![]()
dobrý den můžete mi prosím někdo poslat kontakt na paní doktorku Kopřivovou.Od součastné paní doktorku jsem si nechala aplikovat botox a po dvou měsících to již ztrácí efekt.Od paní doktorky Kopřivovémi to vydrželo pul roku.nevím zda se to dá reklamovat.děkuji Yveta Fišerová
Musím to potvrdit, že paní Anna je šikovná, milá a to, co dělá, umí. S tou minulou paní doktorkou jsem neudělal moc dobrou zkušenost, vždycky je podezřelé, když pracovník zařízení na krásu je zanedbaný, plný vrásštité kůže…Je dobře, že už tam taková doktorka není. Paní Anna je moc milá a nebudu chodit nikam jinam. ![]()
Všem doporučuji tam vůbec nechodit. Nasmlouvají si vždy víc lidí než jsou vůbec schopný zvládnout a podle toho to taky vypadá! Pořád někam odbíhají, okecávají to a pořádně se vám nevěnují.
To že na první pohled mají nízké ceny a majitelé se tváří móc sympaticky, tak to ano, ale ve skutečnosti vás s úsměvem tak neskutečně ve všem odfláknou, že to nakonec dle mého názoru vyjde docela draho ! (Alespoň teda mě a moje známé, které tam už taky dávno nechodí. Připadá mi to jako zoufalá továrna na prachy…
Jana Dohnalová
Ahojky. Tak manža tam byl teď na vyndání bradavice akorát a jediný co řikal, že nebyli moc příjemní.
Víc bohužel neporadím
Velká nespokojenost. Odflákli celé ošetření, nalákají lidí jenom fakt , aby vydelali. N e d o p o r u č u j i .
Zdravím dámy a můžu jen s tímto příspěvkem souhlasit, je to tak jak tato slečna paní napsala.Má zkušenost je stejná, navíc paní doktorka (asi Kopřivová-plná vrásek) mi udělala každou stranu koutku znatelně jinou a když jsem to šla po týdnu reklamovat, tak mi pí. dokrorka a paní majitelka řekla, že si to musím znova zaplatit, což jsem odmítla( ve všech dobrých salonech chodíte po 14 dnech na kontrolu na případné opravy ZDARMA) starají se o vás dokud se Vám vše neuloží tak jak má.Tady byly dámy velmi nepříjemné, pak nakonec souhlasily s tím, že už k nim ale nikdy nepřijdu,což mně přímo fascinovalo.Navíc jsem přišla předělat levý koutek a paní dokrorka mi začla opravovat ten který byl v pořádku. Asi nezná pravou a levou stranu. Je to opravdu jak na běžícím páse, v čekárně Vám doslova někam kydnou znecitivějící krém /pak přiletěla majitelka namazala mně ještě jinde/a zase někam letěla, (mimochodem pí, doktorka mi v tom spěchu kydla krém na černou sukni, kterou mi zničila),je to přesně tak jak dotyčná psala.Dámy POZOR, ceny dobré, ale péče a kvalita jak v Číně.
![]()
teeda, koukám, to jsem měla asi zatím štěstí … já byla na koutcích a trošku zvětšit horní ret, dělala mi to paní Anička a zatím spokojenost .. zrovna jsem se tam chystla na dopich, ale teď tada fakt nevím
kdy jste tam byly? ![]()
souhlas,také jsem tam byla obsluhovala mě blondýna neosobní povýšená,za 6týdnů jsou rozšířené žilky zpět a prachy vyhozené…už tam nejdu přesto,že mám na další zákrok slevu
Tak i já jsem se nechala nalákat na slevu na botox(Dysport) a do měsíce účinek pominul. Takže, když se to srovná s jiným kosmeťákem, kde jsou dražší, ale účinek vydrží až několik měsíců, tak je to tady vlastně předražené.
Dobrý den,také chodím do tohotu salonu,také jsem strašně nadšená,ty ceny tam jsou fakt nízký ,mám dělané před týdnem výplně od té nové doktorky a jsem moc spokojená,nemusíte se bát,tak hezké rty mám poprvé.Klára