Cybex Balios a Iris

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Balios M?

Přidejte zkušenost s Cybex Balios M
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.12.15 09:02

@mapoh Ja jsem si ho objednala na webu babyplaza.cz to je distributor kocarku. Cekala jsem cca dva dny-meli ho skladem. Mam autumn gold. Mohu rict, ze s barvou jsem nadmiru spokojena. Jsem z havirova a tady ho nikdo nema. Ani tento typ natoz barvu. Takze jsme original. :lol: mam sportak a meli jsme autosedacku. Ja ho taky pred koupi nevidela nazivo. Proste jsem si ho objednala a vyzvedla. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.15 13:43

Byli jsme kouknout naživo na balios a za mě teda nee :( je nádherný a má všechno, co jsem u kočárku hledala, ale hned jak jsem ho vzala do ruky…no děs, strašně vachrlatý, i prodavačka mě od něj odrazovala, že je hl do města, že spokojená nebudu…škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
14.12.15 23:15

@Lucie Gálova presne ten mame i my, i hlubokou korbu.. A taky jsem jedina s timto kocarkem i barvou ve meste :)) vsichni maji takovy neutralni barvy, my aspon svitime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 00:46
@Leeloo_x píše:
@Lucie Gálova presne ten mame i my, i hlubokou korbu.. A taky jsem jedina s timto kocarkem i barvou ve meste :)) vsichni maji takovy neutralni barvy, my aspon svitime :lol:

Presne. Taky svitime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.15 00:48

@kkukk ja se s nim prave pohybuji ve meste. Nikdo zde nerikal, ze ho chce do terenu. Jako mestsky kocarek je luxusni. A ja ho vachrlaty nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.12.15 12:47

Měla jsem za to, že balios je trochu i do terénu, kdežto iris do města…tím vachrlatý myslím, že když jsem s ním hýbala ze strany na stranu, nebyl vůbec pevný a právě prodavačka říkala, že když s ním párkrát projedu nerovný terén, rozhrká se ještě víc a kola na kamení popraskají…nechci ho hanit, protože ho vyzkoušený nemám a je dobře, že vám vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
16.12.15 13:33

@kkukk mam ho doma, a do terenu bych urcite koupila jiny.. Balios zvlada bez problemu dlazebni kostky nebo i lehci teren, to jezdime a v pohode.. Ale urcite je mene odpruzeny nez jine..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.12.15 14:37

@Lucie Gálova
My bychom chtěli celou trojkombinaci a v modré barvě. Ta autumn gold je moc pěkná, ale přijde mi spíš holčičí a nám doktoři říkají, že budeme mít kluka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
16.12.15 14:42

@Leeloo_x @Lucie Gálova
Nedaly byste sem, prosím, nějaké fotky vašich kočárků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.15 00:16

@mapoh ja mam chlapecka. Tim ze je tam cerna a bezova to tu oranzovou kompenzuje. Ja jsem spokojena. Mam v planu si nechat usit potah na sedacku v sede barve na leto. Ted mam cerny fusak, tak to nejde videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.12.15 23:00

@Lucie Gálova
Autumn gold je opravdu pěkná barvička. Nejvíc se mi líbí autosedačka a sporťák, ta hluboká korbička, aspoň co vidím na obrázcích výrobce, už je fakt spíš jen pro holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.15 22:28

Chtela bych se zeptat hlavne maminek co jezdi s Balios s hlubokou korbou, je zvykem ze kdyz dite place, tak se pohoupe, ale on je pevnejsi pevnejsi a kdyz jsem si ho zkousela na prodejne tak moc nehoupal. Tak jake je po v realu :) moc diky, uplne jsem se do nej zamilovala, ale to houpani mi vrta hlavou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.12.15 13:22

@Brokoliceiv modernější kočárky žádné nehoupou, to byste musela koupit nějakou klasiku s péry, já tedy s mým kočárkem popojíždím sem a tam (nemám cybex), ani mě to houpání nenapadlo, když jsem kočárek vybírala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.16 14:22

@Leeloo_x @Lucie Gálova Mohu se zeptat na vaše aktuální zkušenosti co se týče jízdy na sněhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 09:06

@mapoh
Pro me zadny problem. Kola sice vypadaj jak jedna velka snehova bomba, ale da se to.
Jezdime denne a jedine co mi vadi je, ze to semtam sklouzle. Ale to asi nebude problem kocarku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí