Cybex z Lidlu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
14.10.18 11:52

@Pidulka1991 a pět švestek je co? Nějaký blog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.18 12:11

@jessikka ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.10.18 14:00

Do blogu si může každý napsat, co chce… promiň, ale to není v žádném případě relevantní zdroj. Kdybys tu sedačku viděla na vlastní oči a viděla tam správně připoutané dítě, viděla bych, že to vypadá úplně jinak, něž na těch fotkách. A že je naprosto nemožné, aby to dítě vyklouzlo. respektive stejně pravděpodobné jako vyklouznutí z pásů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.18 16:44

@jessikka sedacku jsem videla i zaplou. A z pasu si jen tak nevyklouzne. Pultik nedrzi pres ramena. To je fuk. Nevidim duvod, proc by blog nemohl byt pouzit jako zdroj, kdyz jsou tam i odkazy kde to brali. Chapu, ze si nekdo haji tu svoji sedacku. Sama jsem porizovala protismernou, protoze to je proste nejbezpecnejsi. V jinych zemich je zakon dite min do 4let proti smeru, proc asi? proc maji deti tolik zraneni hlavy po bouracce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.10.18 21:43
@Pidulka1991 píše:
@jessikka sedacku jsem videla i zaplou. A z pasu si jen tak nevyklouzne. Pultik nedrzi pres ramena. To je fuk. Nevidim duvod, proc by blog nemohl byt pouzit jako zdroj, kdyz jsou tam i odkazy kde to brali. Chapu, ze si nekdo haji tu svoji sedacku. Sama jsem porizovala protismernou, protoze to je proste nejbezpecnejsi. V jinych zemich je zakon dite min do 4let proti smeru, proc asi? proc maji deti tolik zraneni hlavy po bouracce??

Nehajim si svou. Máme oba typy. Kamarádce se z pásové dcera vylekala, z pultové to neumí. Každá má něco, ale v bezpečnosti rozdíl v není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
14.10.18 22:06

@jessikka jako rozdil v bezpecnosti petipasu a pultiku v posmeru nebo posmer vs protismer?? Jestli myslis prvni variantu, tak ok, ale 2. Je obrovsky rozdil, protoze i nejhorsti protismerna je bezpecnejsi nez nejlepsi posmerna! … jinak na petipas je pojistka ze ktere ti dite nevyleze ;) , staci jen hledat 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.10.18 08:34

@Pidulka1991 srovnávám srovnatelné, tedy sedačky po směru. nikde jsem netvrdila, že dosahují bezpěčnosti protisměrných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí