Cyklosedačka x Croozer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
11.7.06 21:36

sluneční clona

Pro Sendy: clona je opravdu potreba ale asi by stacila usita z kousku latky. Da se vyskove nastavovat, aby miminku nesvitilo do obličeje.

""http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamabk20051023_0_Terezka+is.png:http://tickers.baby-gaga.com/…rezka+is.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
17.7.06 22:01

Čau holky,
hlásím, že jsme absolvovali první jízdu s croozerem a holky jsou v něm maximálně spokojené, my taky, že se hýbnem, takže SUPER!!!

Jo, helmy- dle policistů dopraváků - mít dítě v croozeru nemusí - čerstvě zjištěno. Takže na cyklostezky a cesty lesem nebo bez aut je nechávám doma - vypadá to dost nepohodlně. Ale možná se někomu podaří sehnat helmu, co není vzadu tak „odskočená“ jako ty naše :?

Zdraví Bubu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
4.8.06 13:39

Ahojky,

tak máme za sebou dovolenou na kolech v okolí Třeboně. Doporučuji. Stezky jsou široké (musí se vybrat) a s dětskou „náloží“ dobře zvládnutelné. Je to super! Jen ty komáři jsou děsně otravní :( .

Vozíkům zdar!

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
5.9.06 12:44

Ahoj, koukám na Vaši starší diskuzi ohledně vozíků za kolo a jásám, že nejsme sami, kdo propadl kouzlu vozíků :D My máme Chariot Cougar 1, což je dražší vozík než Croozer, ale je odpružený a trošku užší (jednomístný) Croozera jsme měli půjčeného na víkend za 1000kč a po koupi nám je odečetli z ceny. Jinak do něj máme vložku od 10-20 měsíců, Adélka si v tom lebedí a bez ní tam být nechce. Vozíme jí bez helmy, při koupi nám řekli, že to není povinné. Jezdíme s tím hlavně po méně rušných komunikacích a cyklostezkách, ale někdy se na silnici dostaneme a zatím žádný problém. Opravdu ho mohu jen doporučit, i jako kočár je super, my máme trekkinový set a bike set a na dovolenou jsme jeli jako králové 8) Jo, koupili jsme to ve firmě Dvě plus dvě, pán byl moc ochotný a všechno nám to vysvětlil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
5.9.06 15:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.3.12 11:40
Aaalenkaaa píše:
My jsme koupili sedačku hamax sleepy. Chceme začít jezdit za pár týdnů. Helmu máme za 350,– , ty nejmenší se dělají velikost XS/S, je to cca na obvod 46-52cm.
Původně jsme měli doma i vozík, ale hned jsme ho zavrkli a prodali a pořídili sedačku.
Alenka

Můžu se jen zeptat proč jste vozík zavrhli? Chceme jej pořizovat tak sháním co se dá. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
9.3.12 12:04

Ahoj tahle diskuse je pet let stara tak nevim jestli se dockas odpovedi. Ja jen napisu proc my mame sedacku a ne vozik jestli neva :). Na voziku se mi nelibi, ze snim neprojedu takovy teren jako se sedackou, porizovaci cena je vysoka a hlavne nase deti maji potrebu za jizdy neustale komunikovat a nevim jak bysme na sebe pokrikovali do voziku :-). Starsi uz teda jezdi castecne sama a castecne na tyci. Mladsi je v te sedacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.3.12 12:04

My máme vozík od narození dcery a jezdíme od jejího měsíce věku na kooečkových bruslích i na kole.
Osobně bych cyklosedačku pro dítě pořídila pouze v případě, že vím, že na kole s dítětem pojedu třeba 2× za sezonu.To je opravdu zbytečné kupovat drahý vozík.
Po shlédnutí a přečtení různých zpráv, studií a informací si myslím, že jet s dítětem v sedačce je nebezpečné.
Ale je to každého věc.
My jezdíme s Croozerem.Helmu má dcera Giro ( cena kolem 500,–).Vozíme ji s sebou, ale ve vozíku jí většinou překáží.Používá ji na trojkolku.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.3.12 12:07
Ainy píše:
Ahoj tahle diskuse je pet let stara tak nevim jestli se dockas odpovedi. Ja jen napisu proc my mame sedacku a ne vozik jestli neva :). Na voziku se mi nelibi, ze snim neprojedu takovy teren jako se sedackou, porizovaci cena je vysoka a hlavne nase deti maji potrebu za jizdy neustale komunikovat a nevim jak bysme na sebe pokrikovali do voziku :-). Starsi uz teda jezdi castecne sama a castecne na tyci. Mladsi je v te sedacce.

Já jen napíšu, že teda naše 18.měsíční dcera zvládá komunikovat se mnou i s manželem úplně v pohodě.Ale je to uječenec :)Navíc ječí jeď,jeď, když se jí zdá, že do kopce jedu pomalu :) Ve vozíku má oproti sedačce zase možnost mít hračky, knížky…
Cena vysoká opravdu je, ale terén si myslím, že není problém.Zatím jmse neobjevili trasu, kde bychom s vozíkem nemohli jet a pokud ano, tak bych si tam netroufla ani sama na kole.

• Citovat
  • Upravit
3380
9.3.12 13:06

No tak, že ječí děti na mě to je jedna věc, ale oni vyžadují odpověď a já si na kole hlasivky huntovat nehodlám :mrgreen: Nám to prostě vyhovuje takhle, ale vozík nikomu neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.3.12 13:32
Ainy píše:
No tak, že ječí děti na mě to je jedna věc, ale oni vyžadují odpověď a já si na kole hlasivky huntovat nehodlám :mrgreen: Nám to prostě vyhovuje takhle, ale vozík nikomu neberu.

:mrgreen: Tak já jako učitelka prý ječím i když mluvím potichu, takže problém nemám :mrgreen:
Já taky nikomu neberu sedačku.Pro nás je jednodušší vozík.Sedačku jsem zkoušela s dvouletou sousedovic holčičkou a málem jsme se vybouraly.Nějak mi nešla držet stabilita, když ukazovala rukou slepičky a ovečky :zed:

• Citovat
  • Upravit
3380
9.3.12 14:05

No tak ono chvilku trva nez si zvyknes ze mas trochu jine teziste, zrovna tak si pritel musel zvykat na tu tyc aby to nezlomil v zatacce i s ditetem :-). S tim vozikem to bude asi podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.3.12 14:07
Ainy píše:
No tak ono chvilku trva nez si zvyknes ze mas trochu jine teziste, zrovna tak si pritel musel zvykat na tu tyc aby to nezlomil v zatacce i s ditetem :-). S tim vozikem to bude asi podobny.

Jo to jo, vozík je stabilné, to je super.Jen v té zatáčce je to taky tak, že nesmíš prudce kolmo odbočit.Ale to mi ani nějak nepřišlo.Dokonce mě překvapilo, že na to, jak je vozík těžký, tak to na tom kole není nějak extra moc poznat.

• Citovat
  • Upravit
116
19.3.12 14:10

Děkuji za odpoved alespon takhle. Nechtěl ajsem zakládat novou diskuzi když jsem viděla kolik tady toho je. Tak jsem sem zkusila napsat. Jinak my právě chceme jezdit už ted s malou, která má 4 měsíce a nesedí, tudíž do sedačky ji ještě dát nemůžu. Vozík mi příjde pohodlnější, sedačka je asi na větší děti ne? Hlavně se mi líbí že to mužu vzit i na brusle, běžky… Tak uvidíme jak pořídíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 14:12
kakamyllka píše:
Děkuji za odpoved alespon takhle. Nechtěl ajsem zakládat novou diskuzi když jsem viděla kolik tady toho je. Tak jsem sem zkusila napsat. Jinak my právě chceme jezdit už ted s malou, která má 4 měsíce a nesedí, tudíž do sedačky ji ještě dát nemůžu. Vozík mi příjde pohodlnější, sedačka je asi na větší děti ne? Hlavně se mi líbí že to mužu vzit i na brusle, běžky… Tak uvidíme jak pořídíme.

Sedačka je až pr děti když sedí.Naše malá seděla až v 8-mi měsících.Ve vozíku jezdila od měsíce :palec: A na brusle využíváme taky vozík hodně a nebo do hor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo