Cysta a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
2.10.21 22:03

Ahojte, tento cyklus mi doktor na sonu viděl cystu cca 5 cm. Nevěnoval tomu větší pozornost, prý při ms určitě praskne a není co řešit. Krvácení se dostavilo o cca týden později a pár dní před ním mě dost bolelo břicho. Zejména při běhu, sexu a skákání. Pak najednou jsem se ráno vzbudila bez bolesti a večer jsem začala krvácet. Předpokládám teda, že cysta praskla.

Co mě překvapilo, je délka krvácení. Netrvalo totiž ani jeden celý den. Už druhý den k večeru přešlo ve špinění a následující den ráno už čisto.

Jde prosím mimo gynekologické vyšetření nějak poznat, jestli se jednalo skutečně o menstruační krvácení nebo jen o krvácení spojené s prasknutím cysty a ms mě teprve čeká? Setkaly jste se s tím někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
2.10.21 22:29
@CapRi92 píše:
Ahojte, tento cyklus mi doktor na sonu viděl cystu cca 5 cm. Nevěnoval tomu větší pozornost, prý při ms určitě praskne a není co řešit. Krvácení se dostavilo o cca týden později a pár dní před ním mě dost bolelo břicho. Zejména při běhu, sexu a skákání. Pak najednou jsem se ráno vzbudila bez bolesti a večer jsem začala krvácet. Předpokládám teda, že cysta praskla.

Co mě překvapilo, je délka krvácení. Netrvalo totiž ani jeden celý den. Už druhý den k večeru přešlo ve špinění a následující den ráno už čisto.

Jde prosím mimo gynekologické vyšetření nějak poznat, jestli se jednalo skutečně o menstruační krvácení nebo jen o krvácení spojené s prasknutím cysty a ms mě teprve čeká? Setkaly jste se s tím někdo?

Moje kristalova koule se zakalila..no snad jedine gyndar to odhali, kdo jiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí