VŠ, dítě, práce, rodina - dá sa to zvládnuť?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Palino-to právě chápu
alespon si v klidu užiješ těhulení,to je to nejkrásnější-tedy pro mě ![]()
já bych zas ráda studovala psychologii,otevírají v Olomouci nebo Brně,ted nevím přesně-studium jednooborové,ale je tam šíílená tlačenka,velký zájem…a učit se psychu by mě bavilo-jsem z ní maturovala za 1,jenže to mi bylo o 16let mín a mozek ještě fungoval ![]()
Tak až mimi odroste,tak uvidíš,jestli budeš chtít,tak to můžeš zkusit.
Já chtěla na zdravku v případě,že by mě nevzali na pajdák,ale tam mě vzali-no nevím jaká bych byla zdrsestra-z krve je mi šoufl
ale třeba v porodnici pracovat by se mi líbilo taky,jako PA nebo na novorozeneckém.
tak snad někdy se k tomu dokopu ![]()
A přimlouvám se za jméno Daniel-moje nejoblíbenější klučičí-jmenuje se tak manžel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Thea: No já si vybrala zdravotní laborantku…bohužel se ten obor letos neotvírá a i kdyby ano - stejně je tam povinné očkování proti žloutence A a to by v těhu asi nešlo. Psychologie je super obor…i když s tou tlačenkou jsi to vystihla. Nicméně - kdo nic nezkusí, nic nezkazí
. Takže někdy v budoucnu…třeba se odhodláš.
A ta jména…no já se aktuálně přikláním k něčemu méně obvyklému, nicméně přítel se na to tváří
. Pokud by bylo na něm, dá Daniela. Tak myslím, že mi ani nic jiného nezbyde, jinak by se mohl „xichtit“ při každém oslovování miminka. Jméno Daniel se mi sice hodně líbí, ale radši bych třeba Tobiase, Natana, Sebastiana…no typický Vodnář, který chce trošku vyčnívat z davu ![]()
- Citovat
- Upravit
jéééé,jsem taky vodnář
pro kluka jsme před lety měly Tobias
ted už se mi líbí ten Daniel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, Vodnáři jsou ti nej
. Vzhledem k tomu, že rádi vyčníváme z davu - někdo víc, někdo míň (koukám, že taky máš míň obvyklá jména…i když Viktorka se docela „rozmohla“
) - mě překvapilo, že přítel je ve jménech tak tradiční (já jsem 13.2., přítel 14.2.). Pomalu jsem se bála, že zakotvíme u Boženky a Karla. Nic proti těmto jménům…jen to není můj styl. Přítel si prosadil Eriku (původně - pravda - můj nápad, ale pak bych radši Bereniku, Aniku, Justýnku…
), klučičí jméno vybírám já. A jelikož všichni, včetně mého syna, chceme holčičku, tak to bude zaručeně kluk jako buk…no, ještě mám skroro 20 týdnů k dobru ![]()
- Citovat
- Upravit
tak to jsem zvědavá,jak se to u vás vyvrbí ![]()
manžel je lev a nemá moc rád netradiční jména-navrhoval Katku,Moniku,Táńu…ale musel ustoupit většině-já a Viki jsme chtěli Valerii ![]()
koukám,že máme i stejně staré dítě!!!!Vali má 24.3. 4 ročky ![]()
tak to budeme všici slavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No typický Lev (prý) zařve a lehne
. Tak nevím…nebylo by na škodu to takhle mít doma
. Osobně se Lvem zkušenosti nemám - ale takhle svého manžela charakterizuje kamarádka
.
Já se kupodivu na jménech v poho shodla s exmanželem a ten byl Býk. U Vodnáře jsem čekala mnohem menší komplikace…no, v nouzi něco plácnu těsně po porodu a to bude přítel vláčnej…teda pokud tam bude (pro Matyho nemáme hlídání)
.
Matýsek má 4 roky 10. března - tak uděláme hromadnou internetovou oslavu. Btw - přítel má s exmanželkou dcerku - té bude v září 7 let. Jak spolu Vaše holky vycházejí? Terezka je tu sice jen jednou za 14 dní, ale občas jsou pak s Matym docela „na ránu“ ![]()
- Citovat
- Upravit
tak on vůbec neřve,na Lva nesedí,je klidný,tichý,poslušný
spíše mi přijde jako Kozoroh-jestli se nepletu ![]()
10.3. má Viki svátek a synovec 10 let ![]()
dobré datum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JJ, to je - Maty se měl původně narodit o 8 dní dřív…ale dával si na čas, tak ho museli trošku popostrčit
. Jen doufám, že tohle mimčo se narodí plus mínus v termínu - hlavně bez indukce
.
- Citovat
- Upravit
to jsou ti prvorození-dávají si na čas
Viki se nar. na druhý termín,Valinka o 8dní dřív-tím mě minulo to zvýšení porodného,dostala jsem ještě těch 8tis místo 16ti,které se vypláceli až od 1.4.
ale hlavně,že se narodila zdravá ![]()
tak pěkné těhulení!! ![]()
koukám,že se narodí do tepla,to se Ti bude krásně vozit kočárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Termín mám 21.7.....tak se spíš obávám, aby nebyla tropická vedra - to by mě zabilo
. No - člověk si nevybere, viď (i když…kdybych mohla, beru zase březen - nebo duben
). Nějak to dopadne…mám strach jen z toho neznámého prostředí (Maty se narodil ve Zlíně, teď bych měla rodit V Podolí) a taky že tam budu sama - když bude přítel hlídat Matyho. Ale jak já říkám - tam to mohlo, ven to musí ![]()
- Citovat
- Upravit