Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
BMI je spíš jen orientační, ale u mě to platí. Neplatí to pro sportovce, děti a těhotné ženy. Ale jinak je to dobrý ukazatel, pokud člověk nemá extra těžké kosti.
Já nevím, před pár měsíci jsem upravila stravu, začala každý den cvičit intenzivně pilates. Mám štíhlejší nohy, menší zadek, opadlo mi trochu břicho, nosím o číslo menší věci, a přesto mám na váze jen o 9 kila míň. A to mám nadváhu a je z čeho brát
takže asi váhu vyhodím z okna
@Anonymní píše:
Já nevím, před pár měsíci jsem upravila stravu, začala každý den cvičit intenzivně pilates. Mám štíhlejší nohy, menší zadek, opadlo mi trochu břicho, nosím o číslo menší věci, a přesto mám na váze jen o 9 kila míň. A to mám nadváhu a je z čeho bráttakže asi váhu vyhodím z okna
U mě jen 7, jde to pomalu. Váha je hrozně demotivacni
Nevím, mám BMI na hraně obezity (29), míry 95/70/100 na 178 a vejdu se v Zaře do vel. M. 😀 Teď na posudku mám u lékaře pozn. bez nadváhy, u mě třeba líp vychází změřit poměr tuku a na tuky mám 25% (což mají obvykle ženy u BMI 23). Ale zhubnout bych chtěla, sama myslím, že mám tak 10-15 kg navíc ve svalech, takže omezím aktivitu a budu doufat.
Pokud nejsi vrcholova sportovkyne, co ma hromadu svalu, tak bych BMI verila
Pro vetsinu z nas je ale tezke si priznat, ze mame nejake kilo navic..mne taky porad prislo, ze jsem ok…pak jsem vlezla na vahu a sly na me mdloby
A treba na fotkach jsem to pak i videla a bylo to hrozny…jinak teda ja, kdyz mela tech 12 kilo navic, tak bmi bylo 26, ted mam bmi 22 a 28 teda fakt musi byt znat
Ale jak rikam, clovek to casto sam nevnima, dokud mu to nekdo nerekne, nebo se nevidi na fotce apod…