Dá se věřit BMI?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2579
5.6.22 00:42

BMI je spíš jen orientační, ale u mě to platí. Neplatí to pro sportovce, děti a těhotné ženy. Ale jinak je to dobrý ukazatel, pokud člověk nemá extra těžké kosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 13:25

Já nevím, před pár měsíci jsem upravila stravu, začala každý den cvičit intenzivně pilates. Mám štíhlejší nohy, menší zadek, opadlo mi trochu břicho, nosím o číslo menší věci, a přesto mám na váze jen o 9 kila míň. A to mám nadváhu a je z čeho brát 8) takže asi váhu vyhodím z okna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.22 13:26

Oprava: jen o 2 kila

• Citovat
  • Upravit
19388
5.6.22 13:39
@Anonymní píše:
Já nevím, před pár měsíci jsem upravila stravu, začala každý den cvičit intenzivně pilates. Mám štíhlejší nohy, menší zadek, opadlo mi trochu břicho, nosím o číslo menší věci, a přesto mám na váze jen o 9 kila míň. A to mám nadváhu a je z čeho brát 8) takže asi váhu vyhodím z okna

U mě jen 7, jde to pomalu. Váha je hrozně demotivacni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 06:23

Nevím, mám BMI na hraně obezity (29), míry 95/70/100 na 178 a vejdu se v Zaře do vel. M. 😀 Teď na posudku mám u lékaře pozn. bez nadváhy, u mě třeba líp vychází změřit poměr tuku a na tuky mám 25% (což mají obvykle ženy u BMI 23). Ale zhubnout bych chtěla, sama myslím, že mám tak 10-15 kg navíc ve svalech, takže omezím aktivitu a budu doufat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.22 13:20

Edit, jsem zapomněla, že už jsem reagovala. :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.6.22 01:48

Pokud nejsi vrcholova sportovkyne, co ma hromadu svalu, tak bych BMI verila ;) Pro vetsinu z nas je ale tezke si priznat, ze mame nejake kilo navic..mne taky porad prislo, ze jsem ok…pak jsem vlezla na vahu a sly na me mdloby :lol: A treba na fotkach jsem to pak i videla a bylo to hrozny…jinak teda ja, kdyz mela tech 12 kilo navic, tak bmi bylo 26, ted mam bmi 22 a 28 teda fakt musi byt znat :nevim: Ale jak rikam, clovek to casto sam nevnima, dokud mu to nekdo nerekne, nebo se nevidi na fotce apod…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková