daňový bonus

3
13.5.10 15:03

daňový bonus

Ahoj, mám na Vas dotaz : mohu podávat daňové přiznání, když mám rodičák? (potřebuji uplatnit na syna daňový bonus) jde to? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
13.5.10 15:23

Musíš mít příjem minimálně 48 000 a teď už i odklad, řádný termín je do 31.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.5.10 15:33

O termínu vím, ale přítel si zkošel dát do přiznání mého 1. syna a volali mu že na něj to uplatnit nejde, když nejsme svoji…netušíš jestli se do těch 48tis. počítá i porodný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
13.5.10 15:37

Přítel si do příznání syna dát nemůže.
Porodné se do příjmu rozhodně nezapočítává. Musí to být vlastní příjem, úhrn hrubých mezd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.5.10 15:41

Hmm tak to mám smůlu :cry: , ale dík. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
16.1.11 11:44

malej dotaz holky kdyz jsem mela nemocenskou,materskou a dovolenou popri rodicaku delalo to přes100 000 mužu si uplatnit tu ulevu na dite za celej rok2010.dekuji Jaruš pekny dnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.7.19 13:07

Dańový bonus na dítě, ahoj, jsem druhý měsíc v nové práci a nejsem si uplně jistá, jestli se tam vyplácí danový bonus na díte každý měsíc ve výplatě, nikdo mi tam nedokázal odpovědět :( výplatnici už mám ale na výplatu teprv čekám, na výplatnici uplně dole v kolonce DOPLATEK mám započítanou mzdu i danový bonus. mám to tedy chápat tak, že toto je celková částka, která mi přijde? nějak tomu nerozumím :( díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
14.7.19 13:24

@NikčaTrub Ano, to co je v kolonce doplatek ti prijde na ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
14.7.19 13:55
@NikčaTrub píše:
Dańový bonus na dítě, ahoj, jsem druhý měsíc v nové práci a nejsem si uplně jistá, jestli se tam vyplácí danový bonus na díte každý měsíc ve výplatě, nikdo mi tam nedokázal odpovědět :( výplatnici už mám ale na výplatu teprv čekám, na výplatnici uplně dole v kolonce DOPLATEK mám započítanou mzdu i danový bonus. mám to tedy chápat tak, že toto je celková částka, která mi přijde? nějak tomu nerozumím :( díky za reakce

Tak pokud jsi zamestnavateli prokazala, ze mas to a to dite a chces na nej uplatnovat slevu na dani, jelikoz ji na nej nikdo jiny neuplatnuje, tak ve vyplatnici krome slevy na poplatnika (2070,–) budes mit i zapocitanou slevu na dite a to kazdy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák