Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Naše neteř bude mít v říjnu 1 rok a tak sháníme dárek. Vzhledem k tomu, že manžel výběr nechal na mě, tak chci vybrat něco párádního, ale potřebuji se vlézt tak do 600Kč. Má totiž narozeninky den po našem synovi, tak není tolik peněz.
Líbí se mi houpací koník od Little tikes 2v1 nebo odrážedlo autíčko (to mi ale manžel říkal, že se pro holku nehodí).
Cy byste vybrali vy, případně mi můžete doporučit i něco jiného. Předem děkuji, moc mi to pomůže ![]()
Te houpací koník je nádherný
A ještě k tomu, když se dá používat i jako odrážedlo, není co řešit ![]()
Taky budu přemýšlet o něčem takovým ten houpací koník je super ![]()
Takhle, já už jsem toho koníka měla objednaného, ale volali mi dnes, že bohužel už není a ani dodavatel ho nemá skladem. Tak jsem zase špekulovala, co vybrat
Takže myslíte, že koníkem nic nezkazím, jo?
Já vím, že dítko si to stejně nebude pamatovat, ale i tak chci něco pěkného, co využije.
@Hlaváčci koníkem určitě nic nezkazíš, naopak si myslím, že ho za nějaký čas hooodně užije. Zkusila bych ještě na internetu najít jiný obchod, třeba není všude vyprodaný.
Příspěvek upraven 19.09.12 v 14:44
Prcek dostal k narozeninám takovou houpací zebru a odrážedlo v jednom a vyhraje si s tím hodně. Jen na tom začal jezdit o chvilku později - asi na 15 měsících.
@Mateny My jsme doma nic takového 2v1 neměli, tak jsem nevěděla… Jen jsem si říkala, jestli dítěti nevadí, že to nezatáčí, víš jako jestli se na tom nejezdí špatně ![]()
@Kallistó už se stalo, autíčko žádný bod, tak jsem našla druhý e-shop
Sice to vyjde o něco dráž než měl vyjít ten první, ale pokud udělá radost, budu maximálně spokojená… ![]()
@Mateny Tak přesně nad touhle jsem slintala
Ale bohužel cena mě odradila. Kdyby tak měla narozeninky někdy na jaře
![]()
Pač lidi jsou neznalí
Ale já taky furt říkám trojkolce koloběžka
![]()
S tím zatáčením si to prcek vždycky nadzvednul, posunul a jel dál. Je pravda, že to potom praktikoval i na normálním odrážedle, než pochopil, že tam stačí klasicky zatočit řidítkama ![]()
@Mateny děti si holt umí poradit. Myslím, že to zatáčení nakonec budu řešit fakt jen já ![]()