Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja mam civavky dve obe s PP, protoze jak uz tady padlo koupit civavu bez pp je opravdu velky risk. Ale kazdy podle sveho uvazeni. My mame Sofii a Jully a na zahrade svatobernardskyho psa Huga ![]()
@boball píše:
@Eemii tak v tom případě jedině B-rambo-R.
buď použij jméno od chovatele, nebo prostě počkej, až ji poprvé uvidíš, ono tě osvítí ![]()
Díky za nápady… No uvidíme, chtěla jsem pouze inspiraci a tu mám… ![]()
@Etcetera78 To byl vtip.
A já už pejska kupovat nebudu, ptala se Marion.
@Eemii píše:
No ja nevim, me prijde docela trapny, davat civavce Rambo a podobny jmena.To uz tu bylo tolikrat..Je to radoby vtipny, ohrany..no ale proti gustu
No me to trapny neprijde, jsou to oba dva moje oblibeny filmy
Jinak muj pes je Alfons
a neni to civava ![]()
Mamka ma civku q jmenuje se benji ja mam jack russla a jmenuje se amy sousedi maji sarlotu segra ma na yorka kami a fena byla kana
jmen je strasne hodne ale jak pisou uz predemnou vecinu hafiku uz maji jmena v pp moje fenka yorka ktera mi umrela mela v papirech bibiana collen tak sme ji rikali proste bibi
Já mam dva jorky, Petti a Happy
Nechala bych jméno od chovatele, stenatko už na to jméno bude zvyklé.
A myslíš,6e Ti dva velcí psi s ní budou vycházet? Aby ji nebrali jako konkurenta…
A dobrman-venkovní pes? No moc to dobrý není..
Počkala bych až pejska uvidíš, ono tě hned něco napadne, co k němu bude sedět
My třeba i to jméno z PP dost komolíme, protože je takové „nepoužitelné“.
Mě se líbí na pejscích lidská jména
Třeba právě ta „Amy“ jak psala Dajka je moc hezké, takové krátké milé
Ale moc se nevyznám, tak ani nevím jestli to u pejsků s PP jde.
Mi se líbilo, když jsme byli na výstavě, tak tam byly dvě sestry z jednoho vrhu a jmenovaly se Borůvka a Brusinka ![]()
@joey01 píše:
Mě se líbí na pejscích lidská jménaTřeba právě ta „Amy“ jak psala Dajka je moc hezké, takové krátké milé
Ale moc se nevyznám, tak ani nevím jestli to u pejsků s PP jde.
Proc by neslo? Jde dat jakekoliv jmeno, jen pocatecni pismeno zalezi na tom, kolikaty je to vrh.
@Katchi píše:
Proc by neslo? Jde dat jakekoliv jmeno, jen pocatecni pismeno zalezi na tom, kolikaty je to vrh.
Jo takhle je to, tak už vím ![]()