Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja jsem dostala prsten. Konkretne Cartier Trinity, coz jsou 3 samostatne krouzky (na kazdem je vygravirovane jedno jmeno) spojene v jeden prsten.
Plus je to chlap, ktery se o deti/domacnost bezne stara.
Příspěvek upraven 29.01.25 v 10:11
@Dahlia0409 píše: Více
U mě by to zase zkazil pugétem - vyhozené peníze za něco, co do pár dní zvadne a letí do kompostu
Nechápu ženskou obsesi v řezaných květinách dovezených odkudsi z Keni ![]()
Tak takový chlap 1) je dobrý jen na to, udělat mu
2) má dítě jen zoufalá chudinka
@unuděná píše: Více
Ano, škoda peněz, ale zase potěší to, ne že ne, já mám kytky ráda ![]()
Důležité je, jestli ten chlap svou ženu zná, pak nemusí zakládat diskuze na emiminu, co potěší jeho manželku
Já miluju květiny a na jaře se třepu na šeřík do vázy a pak letničky, to si klidně naškubu obden. Ale pugétem z květinářství mě skutečně muž nepotěší, opravdu mě to spíš naštve - vyhozené peníze. To už radši bazalku v květináči
Naštěstí můj muž to ví ![]()
@Lukgab píše: Více
Nejvíc jsem ocenila, že si vzal 14ti denní dovolenou, aby mi se vším pomohl a a když jsem přijela domů bylo naklizeno ( kytka ve vázy), navařeno a plná lednička a já mohla jen odpočívat ![]()
Za každý porod zlatý prsten, šperky ocením. Ale my se tak během těhotenství dohodli.
To, že se o nás doma na otcovské a chvíli na homeoffice staral, beru jako samozřejmost.
U první dcery mi přinesl kytici, která na šestinedělí nemohla být tak ji zase odnesl domů. Pak jsme skončili na JIP takže uvadla než jsme došly domu. U druhého mi donesl krabici predrazenych donutu ktere jsem při vlčím hladu po porodu ocenila nejvíc ![]()
Mě partner nic nedal, ze začátku (nekolik mesicu) se ani nezapojil, takže já měla dárek, že jsem na vše sama ještě s deckem… juhuuuu
Můj muž je nejlepší na světě, protože mě podporoval celou dobu při dlouhém porodu, od začátku se doma zapojil, zařídil si volno, které opravdu věnoval rodině a domácnosti a navrch jsem po příchodu domů dostala obrovskou kytici, nádherné náušnice a pro miminko udělal výzdobu z balónků
Velké foliové balónky máme doteď a na narozeniny jsme je nafoukli znovu. Mládě z nich má radost i po dvou letech ![]()
Já jsem tedy nic nedostala, trošku mě to mrzelo, ale můj muž je prostě takový a vím to o něm já a všichni okolo.
Ale co dostala švagrová, řetízek, kde na přední straně má napsáno maminka a z druhé strany jméno dcery a datum narození.
https://www.beyou.cz/…acicek-zlaty
My jsme naštěstí nastaveni s manželem stejně. Dárky si nedáváme a nemáme to rádi. To co chceme nebo se nám líbí si koupíme kdy chceme a presne to co chceme.
Pro mně je největší dar celý náš vztah, to jak se stará. Když tady někdy čtu ty diskuze o neschopných chlapech, tak jsem ráda, že je takový jaký je.
@Rézina7 píše: Více
Na tohle bych byla taky opatrná, pro mě je to třeba kýč jak noha, rozhodně bych to nenosila. Ale to musí holt vědět zakladatel, co by se jeho ženě líbilo a potěšilo jí a co naopak.
@unuděná
Právě, to ví jen on sám, čím udělá radost.
Ale aspoň tady chytne nějaké nápady a pak sám může vyloučit to nevhodné.
K narozeni prvnihi ditete jsem nedostala nic. Stejne tak k narozeni druheho, tretiho a ctvrteho. Ani bych nic nechtela. Staci mi zdrave dite. Nebo maximalne neco k snedku, rozhodne ne zadne sperky apod.