Dárek při narození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
29.1.25 07:59

Ja jsem dostala prsten. Konkretne Cartier Trinity, coz jsou 3 samostatne krouzky (na kazdem je vygravirovane jedno jmeno) spojene v jeden prsten.
Plus je to chlap, ktery se o deti/domacnost bezne stara.

Příspěvek upraven 29.01.25 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.25 08:07
@Dahlia0409 píše: Více

U mě by to zase zkazil pugétem - vyhozené peníze za něco, co do pár dní zvadne a letí do kompostu :mrgreen: Nechápu ženskou obsesi v řezaných květinách dovezených odkudsi z Keni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.25 08:10

Tak takový chlap 1) je dobrý jen na to, udělat mu :mavam: 2) má dítě jen zoufalá chudinka

• Citovat
  • Upravit
16639
29.1.25 08:11
@unuděná píše: Více

Ano, škoda peněz, ale zase potěší to, ne že ne, já mám kytky ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.1.25 08:13

Důležité je, jestli ten chlap svou ženu zná, pak nemusí zakládat diskuze na emiminu, co potěší jeho manželku :mrgreen: Já miluju květiny a na jaře se třepu na šeřík do vázy a pak letničky, to si klidně naškubu obden. Ale pugétem z květinářství mě skutečně muž nepotěší, opravdu mě to spíš naštve - vyhozené peníze. To už radši bazalku v květináči :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí můj muž to ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
29.1.25 08:19
@Lukgab píše: Více

Nejvíc jsem ocenila, že si vzal 14ti denní dovolenou, aby mi se vším pomohl a a když jsem přijela domů bylo naklizeno ( kytka ve vázy), navařeno a plná lednička a já mohla jen odpočívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.25 08:32

Za každý porod zlatý prsten, šperky ocením. Ale my se tak během těhotenství dohodli.
To, že se o nás doma na otcovské a chvíli na homeoffice staral, beru jako samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
29.1.25 09:22

U první dcery mi přinesl kytici, která na šestinedělí nemohla být tak ji zase odnesl domů. Pak jsme skončili na JIP takže uvadla než jsme došly domu. U druhého mi donesl krabici predrazenych donutu ktere jsem při vlčím hladu po porodu ocenila nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
29.1.25 09:27

Mě partner nic nedal, ze začátku (nekolik mesicu) se ani nezapojil, takže já měla dárek, že jsem na vše sama ještě s deckem… juhuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.1.25 10:14

Můj muž je nejlepší na světě, protože mě podporoval celou dobu při dlouhém porodu, od začátku se doma zapojil, zařídil si volno, které opravdu věnoval rodině a domácnosti a navrch jsem po příchodu domů dostala obrovskou kytici, nádherné náušnice a pro miminko udělal výzdobu z balónků :srdce: Velké foliové balónky máme doteď a na narozeniny jsme je nafoukli znovu. Mládě z nich má radost i po dvou letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
29.1.25 11:52

Já jsem tedy nic nedostala, trošku mě to mrzelo, ale můj muž je prostě takový a vím to o něm já a všichni okolo.
Ale co dostala švagrová, řetízek, kde na přední straně má napsáno maminka a z druhé strany jméno dcery a datum narození.
 https://www.beyou.cz/…acicek-zlaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.25 12:05

My jsme naštěstí nastaveni s manželem stejně. Dárky si nedáváme a nemáme to rádi. To co chceme nebo se nám líbí si koupíme kdy chceme a presne to co chceme.

Pro mně je největší dar celý náš vztah, to jak se stará. Když tady někdy čtu ty diskuze o neschopných chlapech, tak jsem ráda, že je takový jaký je.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.1.25 12:06
@Rézina7 píše: Více

Na tohle bych byla taky opatrná, pro mě je to třeba kýč jak noha, rozhodně bych to nenosila. Ale to musí holt vědět zakladatel, co by se jeho ženě líbilo a potěšilo jí a co naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
29.1.25 12:19

@unuděná
Právě, to ví jen on sám, čím udělá radost.
Ale aspoň tady chytne nějaké nápady a pak sám může vyloučit to nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
29.1.25 13:27

K narozeni prvnihi ditete jsem nedostala nic. Stejne tak k narozeni druheho, tretiho a ctvrteho. Ani bych nic nechtela. Staci mi zdrave dite. Nebo maximalne neco k snedku, rozhodne ne zadne sperky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný