Dárek při narození

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16339
29.1.25 14:19
@unuděná píše: Více

Jasně, chápu, co tím myslíš :mrgreen: Taky mám radši praktické dárky, ale jak jsem psala, květinou taky nikdo neurazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
29.1.25 15:12
@Lukgab píše: Více

To záleží na každé, to ti nikdo neřekne. Nějaká nechce nic, některé udělají radost šperky, jiné kytka..
Já třeba věděl, že manželka sbírá přívěsky z Pandory, má to na náramku a při nějaké příležitosti jí občas nějaký koupím. Když se narodil malej, tak dostala přívěsek kočárek a srdíčko. Radost měla, to jsem věděl, že bude mít. Náušnice, náhrdelníky to by jí radost neudělalo. A kytka to už vůbec ne, nesnáší řezané kytky. Nikdy ode mě kytku nedostala, protože to nechce. Říká, že je to škoda, že to zvadne, že je to bůh ví odkud a prostě řezané kytky není dárek pro ní. Každá ženská je jiná, to ti nikdo neporadí, neřekne. Ono ve výsledku je stejně důležité něco úplně jiného, než dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
29.1.25 21:24

To je milý. Nedostala jsem nic (a že jsem si u porodu vytrpěla) :). U druhého dítěte, poučen předchozím nezdarem, donesl květinu… Moc mě to potěšilo a stačilo :) jinak je skvělej táta, plně se zapojuje do péče a to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
1.2.25 00:46

Vůbec nic, nevidím důvod proč něco dostávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný