Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co třeba Meccano - je to podobné jako Merkur, ale má podrobnější návody než Merkur, takže se podle toho staví snadněji.
http://www.zbozi.cz/…ice-meccano/?…
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymity z důvodu utajení, ne kvůli intimnosti dotazu.Potřebuju pořešit dárek klukovi k 9. narozeninám a jsem bezradná, sama mám dceru.
Všem děkuju moc předem za tipy
Klasicky má rád lego, stavebnice, pc hry, PS apod.
těžko říct.. u nás frčí cokoliv s minecraftem (oblečení, lego, přívěšky atd), takže u mého bych věděla. Ale je otázkou, co baví přesně tohoto ![]()
Holky, děkuju. Tohle jsou přesně moje typy, tak se toho budu držet.
Zakladatelkq
U nas taky frci Minecraft. Ale k narozkam dostane od Albi takovou tu kreativni sadu sklenik.
U nás to samý. Co se týká Minecraftu, tak jestli z něčeho měl fakt radost a hodně to využívá, je knížka Vydoluj maximum. Lego už mu odmítám teda kupovat, má ho obrovskou plnou krabici a je to drahý jak čert, ale prarodiče mu ho stejně furt kupujou, ale když už, tak teda Lego Technik, nějaké to od 8 let. K Vánocům jsem mu koupila od Albi nějakého robota, zatím to teda leží rozbalené nesložené, ale až bude mít chuť tak věřím, že se mu to bude líbit. A jinak furt otravuje s akvárkem a viděla jsem, že Albi prodává nějakou kreativní sadu akvárko s pravěkýma hlavonožcema nebo nějakýma podobnýma potvůrkama, co se tam při dobré péči líhnou, tak to dostane k svátku. A jinak má docela rád Carcassone, koupila jsem to náhodou asi před 2 roky a docela nás to chytilo, takže mu občas koupím nějaké to rozšíření.
No a PC hry to je kapitola sama pro sebe ![]()
Ahoj, prosím o zachování anonymity z důvodu utajení, ne kvůli intimnosti dotazu.
Potřebuju pořešit dárek klukovi k 9. narozeninám a jsem bezradná, sama mám dceru.
Klasicky má rád lego, stavebnice, pc hry, PS apod.
Všem děkuju moc předem za tipy