Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Krásné ráno přeji, mám prosbu, prohlédla jsem všechny diskuze ohledně spol.her, ale odpověď na svou otázku jsem nenašla…V pátek čekáme návštěvu, 4 milé známé se kterými trávíme dovolenou a přes rok se občas vídáme. Nám je s manželem a známými 50+ a dvěma je 80+ let. Chtěla bych je po večeři pobavit, v Prostřenu se mi líbila hra, kdy se nalepí na čelo lístek a na něm je zvíře a ostatní hádají, ale nevím kolem dokola, jak se lístky losují a čím se na čelo lepí, zda jsou to ty lepící bločky, ale to se mi nezdá, jak se pak lístky vybírají, zda se neslepí, prostě ta omáčka kolem mi unikla. Pantomimu jsem zavrhla k vůli místa a věku dvou přátel, jestli vás něco napadne, budu vám vděčná. HEZKOU neděli A DĚKUJI
.
Mi to prijde vhodne tak na detsky tabor a ne ve spolecnost 50-80 let ![]()
ale chapu, ze kazdy se bavi jinak.
@pepina 11 Ja tedy tuto hru pamatuji, že ji hrál i můj táta a lidi okolo. Vek 40+ a prosím to jsou všichni lékaři, zdravotníci a piloti, takže žádní sociálové a vždy se pobavili…ale na to se zakladatelka neptala, že? @Ali-Ali
Pro Ali-Ali : známe je téměř 30 let a už někdy jsou téměř jako děti, poraď něco lepšího, budu ráda. ![]()
@pepina 11 Prostě projděte papírnictví, případně se i zeptejte a určitě tam něco seženete.. Určitě se vyrábí i samolepicí lístečky, ze kterých se z té lepicí strany musí nejdřív odloupnout nelepicí vrstva, takže při losování lepit nebudou, pak se to sloupne a lepit budou
![]()
@pepina 11 vklidu, my to hrajeme každý Silvestr - pohádkovou postavu, zvíře, osobnost atd. ![]()
Máme obyč. papírky a lepíme nálepkami, např. cenovkové nebo malou izolepou…
Ty lepící nám moc nedržely
![]()
Iviku, Correy, moc děkuji, jsem tady pro někoho asi za geronta
ale už se těším, jak to vymyslím, bude prča a naši přátelé se určitě pobaví, už jsme dělali i v létě zabíjačku a v září prvomájový průvod-retro
prostě si to s nimi užíváme…