Uhádni, jaké jsem zvíře - společenská hra

252
31.1.16 09:16

uhádni jaké jsem zvíře-společenská hra

Krásné ráno přeji, mám prosbu, prohlédla jsem všechny diskuze ohledně spol.her, ale odpověď na svou otázku jsem nenašla…V pátek čekáme návštěvu, 4 milé známé se kterými trávíme dovolenou a přes rok se občas vídáme. Nám je s manželem a známými 50+ a dvěma je 80+ let. Chtěla bych je po večeři pobavit, v Prostřenu se mi líbila hra, kdy se nalepí na čelo lístek a na něm je zvíře a ostatní hádají, ale nevím kolem dokola, jak se lístky losují a čím se na čelo lepí, zda jsou to ty lepící bločky, ale to se mi nezdá, jak se pak lístky vybírají, zda se neslepí, prostě ta omáčka kolem mi unikla. Pantomimu jsem zavrhla k vůli místa a věku dvou přátel, jestli vás něco napadne, budu vám vděčná. HEZKOU neděli A DĚKUJI :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
31.1.16 09:19

Mi to prijde vhodne tak na detsky tabor a ne ve spolecnost 50-80 let :nevim:

ale chapu, ze kazdy se bavi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
31.1.16 09:33

Místo zvířete bych si asi dala osobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
31.1.16 09:35

@pepina 11 Ja tedy tuto hru pamatuji, že ji hrál i můj táta a lidi okolo. Vek 40+ a prosím to jsou všichni lékaři, zdravotníci a piloti, takže žádní sociálové a vždy se pobavili…ale na to se zakladatelka neptala, že? @Ali-Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
31.1.16 09:38

Pro Ali-Ali : známe je téměř 30 let a už někdy jsou téměř jako děti, poraď něco lepšího, budu ráda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
31.1.16 10:05

@pepina 11 Prostě projděte papírnictví, případně se i zeptejte a určitě tam něco seženete.. Určitě se vyrábí i samolepicí lístečky, ze kterých se z té lepicí strany musí nejdřív odloupnout nelepicí vrstva, takže při losování lepit nebudou, pak se to sloupne a lepit budou :palec: ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
31.1.16 10:21

@pepina 11 vklidu, my to hrajeme každý Silvestr - pohádkovou postavu, zvíře, osobnost atd. :hug:

Máme obyč. papírky a lepíme nálepkami, např. cenovkové nebo malou izolepou…

Ty lepící nám moc nedržely :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
252
31.1.16 10:52

Iviku, Correy, moc děkuji, jsem tady pro někoho asi za geronta :roll: ale už se těším, jak to vymyslím, bude prča a naši přátelé se určitě pobaví, už jsme dělali i v létě zabíjačku a v září prvomájový průvod-retro :D prostě si to s nimi užíváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný