Darování vajíček - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
1.3.21 12:56
@lilith1 píše:
Zeptam se, jen pro zajimavost co motivuje zenskou podstupovat tento bolestivy ne uplne bezpecny zakrok jeste v teto dobe?

Můžeš hádat. Peníze, peníze, peníze. Vzpomněla jsem si na písničku Money, money, money. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
12659
1.3.21 13:52
@Klopotkova píše:
Můžeš hádat. Peníze, peníze, peníze. Vzpomněla jsem si na písničku Money, money, money. :dance: :dance: :dance:

Já si právě nebyla jistá, protože v jedné diskuzi tady proběhlo,. že to odměnované není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
4.3.21 17:31

@lilith1 proč bolestivý? :think: tys na tom byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
4.3.21 19:30
@lucynka25 píše:
@lilith1 proč bolestivý? :think: tys na tom byla?

Cetla jsem o zkusennostech tech co tam byli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
31.3.21 10:36

No, dobrý a je to teda bolestivá procedura?

• Citovat
  • Upravit
22948
31.3.21 22:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
1.5.21 13:51

Tak teď jem trošku zmatená… dněkde jsem taky slyšela, že to bolestivé e, jinde, že je přirovnatelné k MS a ty píšeš, že ne… tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
21091
1.5.21 15:48
@PolinkoMaly píše:
Tak teď jem trošku zmatená… dněkde jsem taky slyšela, že to bolestivé e, jinde, že je přirovnatelné k MS a ty píšeš, že ne… tak nevím.

Asi proto, že každá jsme jiná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.5.21 16:46

@PolinkoMaly přesně tak, byla jsem a nic mi nebylo. Jen na konci jsem byla nafouklá a těšila se na zákrok. Po narkoze nic, doma lehké bolesti jako na MS, které vyřešil paralen a dál už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
28.5.21 18:43

@PolinkoMaly Já byla na odběru dvakrát kuli sobě ale.myslim.si že bolest je podle toho kolik máš vajíček já třeba poslední den odběru nemohla bolesti sedět jen stát a hodinová cesta byla hrozná ale vydržet se to dá…já hold byla jak nosná slepice a měla jsem cca 40 vajíček a 12× zvětšený vaječníky…musela.jsem.si pak pichat injekce na ředění krve,,,hrozil mě hyperstymulacni syndrom nebo jak se to jmenuje už je to nějaký rok…tak dle mě záleží na tom kolik si schopna vyprodukovat vajíček…já pak zjistila že sem do sebe ani nemusela pichat hormony a měla bych nějaký ale hold oni ti je dají tak či tak sama je platíš tak ať z toho něco taky maji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.21 11:06

Klára

Ahoj, ještě jsem se nerozhoupala, ale skvělý dojem na mě udělala jedna Švýcarská klinika. Hned mi volali a všechno vysvětlili od podrobna. Jsem objednaná na schůzku, tak uvidíme. Posílám odkaz. ****

edit adminom - zmazaný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.6.21 06:33

Daruji

Ahoj holky, darkyne. Dnes si picham 3 stimulační injekci. Od doktora jsem jich dostala asi celkem na 11 dní a jednu poslední prwdd odběrem.. Chtěla bych se zeptat jak vypadal vás stimulační plán. Kolik dní jste stimulovali a kdy jste šly na odběr? Jde mi o to že přítel 21.6 jede na 11 dní pryč a neměl by mě kdo doprovodit na odběr, jsem nervózní z toho že to nestihnu než odjede. Těch 11 injekci mi vychází akorát do příštího pátku 18.6 probíhá odběr vajíček i o víkendu? A ještě jedna otázka už se některé stalo že ji vajíčka neodebrali nebo nemohli z nějakého důvodu být použity pro prijemkyni protože byly nekvalitní a nedostaly tím kompenzaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.21 17:29

@MSM20 ty nevíš kdy jdeš na odběr? Já měla jasně daný datum..musíš to mít na plánu napsané..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.21 17:30
@MSM20 píše:
Ahoj holky, darkyne. Dnes si picham 3 stimulační injekci. Od doktora jsem jich dostala asi celkem na 11 dní a jednu poslední prwdd odběrem.. Chtěla bych se zeptat jak vypadal vás stimulační plán. Kolik dní jste stimulovali a kdy jste šly na odběr? Jde mi o to že přítel 21.6 jede na 11 dní pryč a neměl by mě kdo doprovodit na odběr, jsem nervózní z toho že to nestihnu než odjede. Těch 11 injekci mi vychází akorát do příštího pátku 18.6 probíhá odběr vajíček i o víkendu? A ještě jedna otázka už se některé stalo že ji vajíčka neodebrali nebo nemohli z nějakého důvodu být použity pro prijemkyni protože byly nekvalitní a nedostaly tím kompenzaci?

Ta posledni injekce je Ovitrelle? Odběr je pak za 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
23.8.21 21:34

Jak to prosím vás zvládáte si ty injekce sami píchat doma? Obávám se, že tohle je snad jediná překážka, proč bych do toho nemohla jít :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.