Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Byla jsem 3×,mela jsem rozjednane ctvrte,ale otehotnela jsem. Podstoupila jsem vsechny v Jihlave, a byla jsem spokojena. Super pristup, vsichni mily, vysli se vsim vstrict. Od druheho darovani to bylo vzdy uz rychlovka. Zadne problemy,bolesti…
Máš už vlastní děti? Pokud ne, tak to prosím hodně dobře zvaž. Moje kamarádka pracuje jako gynekoložka v jedné krajské nemocnici a ročně tam prý mívají cca 3 případy, kdy se to „zvrtne“ a oni pak zachraňují, co na klinikách podělali. Ty dotyčné pak sami už vlastní děti mít nebudou nebo také jen z IVF s darovanými vajíčky
Říkala, že bezdětné holce by to nikdy nedoporučila. A o tom se na klinikách bohužel nemluví, pro ně je to byznys ![]()
I tady na emimi jsem jednou četla diskusi, kdy jedna uživatelka před dorováním varovala, protože se ji po něm totálně podělalo zdraví.
@Jasticka Těch pár ušmudlaných tisíc za prodej oocytů nestojí.
Jo moje kamaradka na tom byla 2×,po druhe malem umrela. V noci zacala krvacet a tak jeli do nemocnice, kde ji primar rekl, ze kdyby neprijela uz by nemusela byt mezi nami a vite jak ji to rekl? Vy kravo, vy jste byla darovat vajicka, ze jo. Byla darovat v Karlovych Varech.
@pionyrka píše:
Jo moje kamaradka na tom byla 2×,po druhe malem umrela. V noci zacala krvacet a tak jeli do nemocnice, kde ji primar rekl, ze kdyby neprijela uz by nemusela byt mezi nami a vite jak ji to rekl? Vy kravo, vy jste byla darovat vajicka, ze jo. Byla darovat v Karlovych Varech.
rozumný a upřímný chlap.
Ja jsem byla darovat včera vajíčka a všechno v pořádku
a je mi 25let a jsem bezdětná každý má na to jiný názor a chodím do Kostelce nad Orlicí
@Nikolinechka píše:
Ja jsem byla darovat včera vajíčka a všechno v pořádkua je mi 25let a jsem bezdětná každý má na to jiný názor a chodím do Kostelce nad Orlicí
zatím v pořádku, zatím.Abys nezůstala bezdětná napořád.
Snad nebudou slovosled a celková logika argumentace dědičné. ![]()
Ahoj, já za sebe nesouhlasím.. Byla jsem darovat víckrát, vždy jsem dodržovala všechno a nikdy, žádný problém nebyl. Já jsem byla spokojená, všichni kolem toho byli úžasný, když půjde, tak půjdu zas..
Každá na to koukáme jinak, já mám děti a vím jaké to je když vám řeknou Mami.. Je to úžasné. Tak proč někomu nepomoc.!!
Já byla darovat, vícekrát a nikdy jsem žádné problémy neměla. Ba naopak, ještě doktoři volali jak jsem dojela domu, jak ten den tak i ten druhy,jak se cítím jestli jestli je všechno v pořádku. Tahle ochotný doktory jsem dlouho neviděla.
Ano každý má jiný názor a já jsem názoru toho, proč nepomoc druhým, stojí mě to akorát chvíle času. Mám sama dvě děti
a jsem za to neskutečně moc ráda!!!
Holky prosím kdo jste byl, měli jste před zákrokem předoperačni vyšetření? mě právě řekli že bez něj mě nemůžou uspat, a mě by zajimalo zda to předoperační vyšetření vám platila pojištovna nebo vy sami?? ![]()
@Jasticka píše:
Ano každý má jiný názor a já jsem názoru toho, proč nepomoc druhým, stojí mě to akorát chvíle času. Mám sama dvě dětia jsem za to neskutečně moc ráda!!!
Proč tady papouškuješ pořád dokola? ![]()
Přeji hodně štěstí k tomu, že Ti někde běhá třeba spousta biologických děti, o kterých nevíš nic. Vůbec nic.
A docela jsem pro, aby darování nebylo anonymní a děti z dv se mohli dozvědět, kdo jsou jejich biologičtí rodiče.
![]()
edit: mohly
@Jasticka píše:
Ano každý má jiný názor a já jsem názoru toho, proč nepomoc druhým, stojí mě to akorát chvíle času. Mám sama dvě dětia jsem za to neskutečně moc ráda!!!
a peníze máš taky určitě moc ráda. ![]()
@Burj Chalifa píše:
a peníze máš taky určitě moc ráda.
Ony ty nové zuby nebo obývací stěna se hodí …
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.