Dary dětské nemocnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
16.10.18 13:43
@Anonymní píše:
Chci ještě podotknout, ze nejsem sestřička, ale maminka a toto jsem tam jen pozorovala. Třeba na to budou mít sestry jiný názor ;)A kam ty dárky nosiš? Zvoniš na některou JIP nebo to nechavaš třeba na te evidenci v hlavni budově?

Ta pani asistentka reditele, co mi odepisovala, psala ze to mam nechat na evidenci, tam si to i prevzali.Ze si to pak oddeleni rozeberou podle potreby.Na nastenku se podivat zajdu, diky za tip, ale hracky pro vetsi deti budu mit az casem, zatim mam spis kojenecke veci. Nejake novorozenecke obleceni uz si brali v porodnici. Veci, co se nehodi do nemocnice asi casem odvezu do nejakeho azylaku, ale tu detskou mam po ruce, tak je to i pro me vyhodne tam nechat to, co by mohli vyuzit a nemuset to nejak slozite prepravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.18 13:54
@Hoa Mai píše:
Ta pani asistentka reditele, co mi odepisovala, psala ze to mam nechat na evidenci, tam si to i prevzali.Ze si to pak oddeleni rozeberou podle potreby.Na nastenku se podivat zajdu, diky za tip, ale hracky pro vetsi deti budu mit az casem, zatim mam spis kojenecke veci. Nejake novorozenecke obleceni uz si brali v porodnici. Veci, co se nehodi do nemocnice asi casem odvezu do nejakeho azylaku, ale tu detskou mam po ruce, tak je to i pro me vyhodne tam nechat to, co by mohli vyuzit a nemuset to nejak slozite prepravovat.

Aha, takto, to je rozumné. To si pak může vzít každá staniční sestra co uzná za vhodné pro své oddělení.
A na te evidenci libovolné paní co tam mela zrovna volno, nebo jen nějaké konkrétní? Inspirovala jsi me, také jim tam nějaké vhodné oblečky mohu zanést. Jak to každý den perou, tak to musí mít brzy spotrebovane.

• Citovat
  • Upravit
10461
16.10.18 14:30
@Anonymní píše:
Aha, takto, to je rozumné. To si pak může vzít každá staniční sestra co uzná za vhodné pro své oddělení.
A na te evidenci libovolné paní co tam mela zrovna volno, nebo jen nějaké konkrétní? Inspirovala jsi me, také jim tam nějaké vhodné oblečky mohu zanést. Jak to každý den perou, tak to musí mít brzy spotrebovane.

No prave. Ja jsem pro malou dostala v porodnici kabatek, ktery tim pranim mel tak seprane uzke rukavy, ze jsem ji tim skoro nemohla protahnout rucicku. A to byla uplne standardni novorozenec. Na te evidenci jsem to nechala tam, jak je okynko Informace, hned vedle. Ono je to stejne s tou evidenci propojene, je asi jedno, komu to das.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!