Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jako upřímně a bez vytáček jsem takhle spokojená. Kojení mi není příjemné (nebylo ani u jednoho dítěte) a kojím jen proto, že jsem přesvědčena o prospěšnosti téhle činnosti. U obou dětí jsem nasadila příkrmy co nejdříve to šlo.
Takže dítko je takhle spokojené, já taky a starší děti též, protože to netrvá tak dlouho. V podstatě mám v plánu to pytlíkovat rok a pak syna odstavit.
@Modesta píše:
@Mari.GJako upřímně a bez vytáček jsem takhle spokojená. Kojení mi není příjemné (nebylo ani u jednoho dítěte) a kojím jen proto, že jsem přesvědčena o prospěšnosti téhle činnosti. U obou dětí jsem nasadila příkrmy co nejdříve to šlo.
Takže dítko je takhle spokojené, já taky a starší děti též, protože to netrvá tak dlouho. V podstatě mám v plánu to pytlíkovat rok a pak syna odstavit.
V pořádku, to je pro mě odpověď, kterou respektuji
.
@Yopii No vážila jsem, ale pouze přes den a ne vždycky když jsme jeli pryč a ja musela kojit a v noci taky ne, to bych nedala. Ale jinak většinou vypije těch 60ml a za cca 5min nějak 30ml. Podle mě nemá hlad si myslím ![]()
@lolaOV Pediatricka ti kdyztak rekne mnozstvi, kolik za den apod. Mi mala pila 60 ml uz v porodnici a to mela 3 kg
Pokud ti pije pekne tak super a muzes argumentovat tem, co ti cpou umele a aspon mas jistotu ![]()