Dát umělé mléko miminku nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6048
19.7.19 22:46

@Mari.G

Jako upřímně a bez vytáček jsem takhle spokojená. Kojení mi není příjemné (nebylo ani u jednoho dítěte) a kojím jen proto, že jsem přesvědčena o prospěšnosti téhle činnosti. U obou dětí jsem nasadila příkrmy co nejdříve to šlo.

Takže dítko je takhle spokojené, já taky a starší děti též, protože to netrvá tak dlouho. V podstatě mám v plánu to pytlíkovat rok a pak syna odstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
19.7.19 23:25
@Modesta píše:
@Mari.G

Jako upřímně a bez vytáček jsem takhle spokojená. Kojení mi není příjemné (nebylo ani u jednoho dítěte) a kojím jen proto, že jsem přesvědčena o prospěšnosti téhle činnosti. U obou dětí jsem nasadila příkrmy co nejdříve to šlo.

Takže dítko je takhle spokojené, já taky a starší děti též, protože to netrvá tak dlouho. V podstatě mám v plánu to pytlíkovat rok a pak syna odstavit.

V pořádku, to je pro mě odpověď, kterou respektuji :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.7.19 07:32

@lolaOV zakladatelko, jak to dopadlo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.7.19 12:09

@Yopii No vážila jsem, ale pouze přes den a ne vždycky když jsme jeli pryč a ja musela kojit a v noci taky ne, to bych nedala. Ale jinak většinou vypije těch 60ml a za cca 5min nějak 30ml. Podle mě nemá hlad si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.7.19 14:44

Edit nize

Příspěvek upraven 21.07.19 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
21.7.19 14:44

@lolaOV Pediatricka ti kdyztak rekne mnozstvi, kolik za den apod. Mi mala pila 60 ml uz v porodnici a to mela 3 kg :nevim: Pokud ti pije pekne tak super a muzes argumentovat tem, co ti cpou umele a aspon mas jistotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí