Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@DanielaD tohle psala Mag
Nechci se dohadovat, ve finale je to fuk. Nicmene my mame od 16.12. upozorneni na vyluku do 2.1., 23:59.
tohle ty: Předpokládaný termín ukončení výluky je 3.1.2023 v 00:01
takže mag to má dnes minutu před půlnocí, ty minutu po
@vokishka píše:
@DanielaD tohle psala Mag
Nechci se dohadovat, ve finale je to fuk. Nicmene my mame od 16.12. upozorneni na vyluku do 2.1., 23:59.
tohle ty: Předpokládaný termín ukončení výluky je 3.1.2023 v 00:01
takže mag to má dnes minutu před půlnocí, ty minutu po
Predpokladam, ze myslela, ze datovky dneska v prubehu dne pujdou. My ale mame uz 14 dnu informaci, ze pujdou az od pulnoci. Prislo i upzorneni do datovky. Ale nevim, jak bylo napsany, tam se ted nepodivam ![]()
Holky, co to řešíte za blbosti s podpisy?
Za celou dobu, co jí mám, jsem takové věci nemusela řešit.
Přílohy se automaticky stahují do PC/mobilu.
@Alexandria Nixia píše:
Holky, co to řešíte za blbosti s podpisy?Za celou dobu, co jí mám, jsem takové věci nemusela řešit.
Přílohy se automaticky stahují do PC/mobilu.
Ano, ale ten dokument ti je pak k nicemuz ponevadz neni overeny.
@Tarena píše:
Ale prd. elektronický podpis z té datovky je v tom zakodovaný.
@sagina píše:
DS nemám, ale jak hrozilo, že budou povinné pro všechny, jak jsem sledovala informace v diskuzích. docela se tam řešilo, že pokud si je uložíš jinam, tak ještě potřebuješ nějaký program, který ti bude sledovat platnost elektronického podpisu, abys ho nezapomněla včas prodloužit. respektive že ten program nepotřebuješ, ale ulehčí ti práci, aby ti nějaký dokument neztratil platnost díky expirovanému podpisu, který jsi včas nepostřehla
To ale neni pravda. Pokud to ulozis komplet.
@Tarena píše:
Jenom pokud potrebujes original v listinne podobe. To bys to musela zkonvertovat.
@Lama Lama píše:
Ale prd. elektronický podpis z té datovky je v tom zakodovaný.
Pokud si to stahnes a vytisknes tak uz ne.
@mag píše:
Jenom pokud potrebujes original v listinne podobe. To bys to musela zkonvertovat.
To jsem chtela rict ![]()
@Tarena píše:
To jsem chtela rict
Ale tomu se vyhnes, pokud to dolozis opet prostrednictvim datovky nebo na CD.
Teď uplne nevim, jestli to tak je. Ale pokud ji otevřeš, myslím, že zpráva je doručená. Takže asi není dobré ji otvírat na za atku dovolené, aby si člověk nezkratil čas na reakci.
@mag píše:
Ale tomu se vyhnes, pokud to dolozis opet prostrednictvim datovky nebo na CD.
my už nemáme ve škole žádný počítač s CD mechanikou, ani notebooky už ji nemají. Prostě mi to nepřipadá jako zjednodušení situace.
@Andromeda81 píše:
Teď uplne nevim, jestli to tak je. Ale pokud ji otevřeš, myslím, že zpráva je doručená. Takže asi není dobré ji otvírat na za atku dovolené, aby si člověk nezkratil čas na reakci.
zpráva je považována za doručenou již okamžikem přihlášení, i když zprávu neotevřeš
DS není mail