Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mag píše:
Ale tomu se vyhnes, pokud to dolozis opet prostrednictvim datovky nebo na CD.
njn, ale kde vzít mechaniku na CD, to už je dnes minulostí, ale nahradí fleška
@Tarena píše:
Pokud si to stahnes a vytisknes tak uz ne.
Pokud to vytiskneš, tak ne. POkud to uložíš celé, tak je to prostě elektronicky podepsané.
@DanielaD píše:
@Andromeda81zpráva je považována za doručenou již okamžikem přihlášení, i když zprávu neotevřeš
DS není mail
Díky. Jj, myslím, že jsem to tak kdysi někde četla. Právě proto bych se do ní na začátku dovolené neprihlasovala.
@vokishka píše:
ty píšeš na CD
No vsak. Vsude to staci zase dolozit prostrednictvim DS.
@DanielaD píše:
njn, ale kde vzít mechaniku na CD, to už je dnes minulostí, ale nahradí fleška
To ale nejde z bezpečnostních duvodu.
@Andromeda81 píše:
Díky. Jj, myslím, že jsem to tak kdysi někde četla. Právě proto bych se do ní na začátku dovolené neprihlasovala.
nebo v pátek večer - nepřihlašovat
Příspěvek upraven 02.01.23 v 16:53
@Lama Lama píše:
Pokud to vytiskneš, tak ne. POkud to uložíš celé, tak je to prostě elektronicky podepsané.
Jj. Ja to chapu. Je to dobre na online vyrizovani vseho, ale pokud jdes nekam osobne, tak uz je to horsi. Takze flashka, ale uz vidim jak si nekdo dobrovolne strci do počítače cizi flashku ![]()
@Tarena píše:
Jj. Ja to chapu. Je to dobre na online vyrizovani vseho, ale pokud jdes nekam osobne, tak uz je to horsi. Takze flashka, ale uz vidim jak si nekdo dobrovolne strci do počítače cizi flashku
To samozrejme nesmi. Proto je moznost CD nebo zase poslat pres datovku.
A mozna by stacil běžný e-mail.
@Lama Lama píše:
nevím přesně o čem se bavíte, ale pokud si vytisknu zprávu z datovky, je tam vždy uvedené - elektronicky podepsáno
tiskněte si doručenky
@Umík píše:
Nevýhody úplně nevnímám, jen je třeba ji pravidelně kontrolovat, pokud Vám něco přijde z úřadu, tak se po 10 dnech dokument bere jako doručený, i když ho neotevřete
dej si notifikaci na mail nebo sms, Bude ti chodit upozorneni tam.
Mne vadi casta zmena hesla, jinak nic
@matkabagristy píše:
dej si notifikaci na mail nebo sms, Bude ti chodit upozorneni tam.
Mne vadi casta zmena hesla, jinak nic
To si taky muzes nastavit ![]()
@mag píše:
Pozadej soud o zaslani rozsudku jiz s dolozkou a pokud rozsudek potrebujes v listinne podobe, tak az potom konvertuj.
Heslo jsem nemenila asi sest let.
po mne to chce zmenu hesla po 3 mesicich