Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
1.4.11 08:52

Ahoj holky.
oggyaozzy : Tak to vidíš a na mě tam všichni působili tak dobře. Spíš jako, že tam opravdu dělají vše proto, aby se riziko úplně mimnimalizovalo a i ta komunikace mi přišla úplně perfektní. No opravdu asi jak na koho narazíš a v jaké náladě. To je teda opravdu hrozný. Tak ty podstoupíš vyšší riziko, aby jsi mohla zabránit dalším problémům a oni si dovolí to nejspíš zvrzat a ani namají tu slušnost Ti nějak rozumně vysvětlit, co se mohlo stát. Tak jen doufám, že budete opravdu v pořádku. Držím Ti pěsti. Kdy jdeš na tu plodovku?

Ivetko příští týden určitě zavolej, to je teda taky dobrý. Přece musejí vědět, že každá ženská je nervozní z čekání na výsledky, tak Ti mohli rovnou říct, ať si zavoláš někam ty a ne to ještě zdržovat poštou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.4.11 08:58

krmar Eště nemám domluvený přesně termín-prý mi to naberou kdykoliv (to jsou hodní,viď), ale nejdřív středa 13.4… Eště se pojedu domlouvat… Asi si to nechám nabrat v nemocnici-na tu genetiku to pak převezou na vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.4.11 08:59

Ivet Já ani na triplech nebyla, já jsem jim podezřelá od začátku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.4.11 09:07

Tak to jo, to jsou fakt hodní. Já nevím kdo to odebírá v nemocnici, ale asi bych si to nechala nabrat na té genetice, už kvůli těm výsledkům na DS do druhého dne. Odebírají to tam vždy ve čtvrtek, MUDr. Mac a opravdu na mě působil dost věrohodně, ale chápu, po špatných zkušenostech. Ta doktorka se kterou si ty mluvila byla asi genetička, Mac je gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.4.11 09:15

Mně i tu biopsii brali v nemocnici (MUDr.Kokrdová) a „výsledky“ volali druhý den z genetiky.. S tou plodovkou mi to nabízej stejně-ať mi to Kokrdová kdykoliv odebere a oni mi do druhého dne prý zavolají… Jsem jejich vyjímka… (proč asi???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.4.11 09:32

Aha, tak to je pak jedno. No Kokrdová je celkem dobrá MUDr, jen prý hrozná zmatkařka, ale nevím v jakém smyslu. Na odběr plodovky to snad vliv mít nebude, ale na to, že někdo neodebral vzorek slin (pokud to mělo být) možná ano. Jo těžko říct, kde se stala chyba, když mají k Tobě takový přístup,, někde nejspíš jo. No dej pak vědět a doufám, že už jen dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
1.4.11 09:35

Ale ty výsledky do druhé ho dne jsou tady na pardubické genetice normální postup, jen jsem nevěděla jestli i na dovezené vzorky, ale asi teda jo. No pravdu se nejspíš nedozvíš, bohužel, ale kdyby k tomu rozumné vysvětlení bylo, nejpíš by ti to vysvětlili že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.4.11 13:19

Tak holky dnes uz sem to nevydrzela a zavolala jsem si do nemocnice,nejdriv me tedy stale prepojovali a nakonec sem mluvila s vrchni sestrou a ta mi zdedila, ze budu mit zdrave ditko a bude to holka :srdce: :srdce: mam hroznou radost :-) i kdyz jsme si prali kluka,ale dulezite to zdravi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.4.11 13:26
Ivet23 píše:
Tak holky dnes uz sem to nevydrzela a zavolala jsem si do nemocnice,nejdriv me tedy stale prepojovali a nakonec sem mluvila s vrchni sestrou a ta mi zdedila, ze budu mit zdrave ditko a bude to holka :srdce: :srdce: mam hroznou radost :-) i kdyz jsme si prali kluka,ale dulezite to zdravi :lol:

Hurrrrááááááááá, moc Ti gratuluju! Vidíš to, karty nekecaly! Jééé a budete mít holčičku, to je krásný! :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
1.4.11 13:33

No uz sem rikala, ze nebudu cekat dalsi tyden a volala jsem dnes :-) a dobre jsem udelala :-) chteli jsme hrozne kluka,ale hlavni to zdravi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.4.11 13:34
Ivet23 píše:
No uz sem rikala, ze nebudu cekat dalsi tyden a volala jsem dnes :-) a dobre jsem udelala :-) chteli jsme hrozne kluka,ale hlavni to zdravi :-)

A to ani neříkali, proč nevolali, nebo jestli už to poslali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
1.4.11 13:38

Ivet tak to ti moc gratuluji ke zdrave holcicce :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: Jsem moc rada, ze to mas za sebou a ted si jen uzivat tehulkovani :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
1.4.11 18:35

Ivet, supééér!!!!

krmar Den před odběrem jsem byla na genetice sepisovat žádanku na ten odběr klků, takže sliny si klidně mohli nabrat sami… Z toho Kokrdovou neviním… Ona mě při prvním porodu i rodila a byla super… Jestli se dopracuju k porodu, budu ji chtít zas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
1.4.11 18:46
oggyaozzy píše:
Ivet, supééér!!!!krmar Den před odběrem jsem byla na genetice sepisovat žádanku na ten odběr klků, takže sliny si klidně mohli nabrat sami… Z toho Kokrdovou neviním… Ona mě při prvním porodu i rodila a byla super… Jestli se dopracuju k porodu, budu ji chtít zas…
Žádný takovýhle řeči, k porodu se dopracuješ!!! :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
2.4.11 09:13

Jasně. K porodu se dopracuješ. Já jsem Kokrdovou zažila jen v rizikové poradně, jen jenou a taky na mě působila dobře. Mě rodil Mindžak, který teď vede jen rizikovku, tam si ho prý i chválí, ale porody prý už naštěstí nedělá.

Ivet, dobře jsi udělala a taky ti moc gratuluju k dobrým výsledkům.

Teď už budeme jen netrpělivě očekávat DOBRÉ zprávy od oggyaozzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí