Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7999
21.4.11 14:39

ahoj holky, byla jsem na amnio v patek, muzu uz dneska na chvili ven, na lavicku na slunicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
21.4.11 15:14

Já byla včera a lavičku už jsem dnes absolvovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
21.4.11 15:21
oggyaozzy tak tos vzala hopem :) koukam, mame hodne spolecneho, jsme presne na den stejne tehu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
21.4.11 15:25

jojo, já jinak ležím,ale malá chtěla na písek, tak jsem si na lavičce natáhla nohy a dobrý :-D ať ti to dobře dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.4.11 18:37

Ahoj holky, vyšly nám špatně testy na vývojové vady - Downův syndrom 1:5 a Smith-Lemli- Opitzův syndrom 1:17. Včera jsem byla na odběru plodové vody a výsledky budou za 3 týdny. Měl někdo z Vás taky takové špatné výsledky a má zdravé miminko? Mám hrozný strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
21.4.11 19:34

Ds jsem mela 1:48 a vcera jsem byla na plodovce. Dnes mi volali,ze dobry :lol: a mela jsem i blby utz-s projasneni 2,8 a chybejici nosni kustky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
21.4.11 19:56
lucielorenc ahoj, ja mam na DS riziko 1:15, na amnio jsem byla pred tydnem, tak jeste nejmene tyden cekam na vysledky, je to strasne dlouha doba a je to hrozne cekani… ale zatim vsechny kolem me mely nastesti vse ok, nezbyva nam nez verit, ze to budeme mit taky vsechno dobry… se mnou na genetice byla pani s rizikem 1:3! a vse bylo ok… drzim nam vsem palce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.4.11 21:13

Tak to moc gratuluji :kytka: :hug: oggyaozzy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.4.11 21:16

A ostatni holky nemejte strach :-) v mem okoli to melo spusty lidi vcetne me a neznam pripad ktery by dopadl spatne :-) vsechno bude v poradku. jinak ja na vysledky cekala bez 3dnu 3tydny :cry: na odberu jsem byla ve fakultce v Hradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
21.4.11 21:16

A ostatni holky nemejte strach :-) v mem okoli to melo spusty lidi vcetne me a neznam pripad ktery by dopadl spatne :-) vsechno bude v poradku. jinak ja na vysledky cekala bez 3dnu 3tydny :cry: na odberu jsem byla ve fakultce v Hradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
21.4.11 23:05

Děkuji za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.4.11 07:39

Oggyaozzy: Huráááá, mám strašnou radost i za Tebe, tolik zbytečných nervů, tak jsem Ti moc přála, aby to bylo dobré. V kolik Ti nakonec volali? Mě tenkrát kolem poledne.

Po plodovce jsem teda trávila 6 dní výhradně v posteli, ale břicho mě bolelo jen první 2 dny, tak snad už poklidným sezením na lavičce nemůžete nic zkazit.

Lucielorenc: tak zase budeme myslet na Tebe a držet ti pěsti, ať je vše ok. Triple testy nejsou moc přesné, mě vyšli špatně u prvního a teď u druhého ještě hůř a taky je to v pořádku, tak nezbývá než trpělivě čekat na výsledky (vím jak je to náročné). Tak ať jsou hlavně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
26.4.11 18:19

Taky děkuji za podporu, to čekání je právě na tom všem opravdu nejhorší. Ale snad se všechny dočkáme příznivých výsledků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
5.5.11 15:12

Aho Holkýýýý, tak čekáme zdravého chlapečka!!!!!!! :dance: :dance: :dance:
Držte se, vy, co čekáte na výsledky :o)) Já ještě v pondělí frčím do HK k Eliášovi, ale snad už to bude jen formalitka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
5.5.11 15:14

Jupííííí, moooc gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie