Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, byla jsem na amnio v patek, muzu uz dneska na chvili ven, na lavicku na slunicko?
oggyaozzy tak tos vzala hopemkoukam, mame hodne spolecneho, jsme presne na den stejne tehu
jojo, já jinak ležím,ale malá chtěla na písek, tak jsem si na lavičce natáhla nohy a dobrý
ať ti to dobře dopadne!!!
Ahoj holky, vyšly nám špatně testy na vývojové vady - Downův syndrom 1:5 a Smith-Lemli- Opitzův syndrom 1:17. Včera jsem byla na odběru plodové vody a výsledky budou za 3 týdny. Měl někdo z Vás taky takové špatné výsledky a má zdravé miminko? Mám hrozný strach.
Ds jsem mela 1:48 a vcera jsem byla na plodovce. Dnes mi volali,ze dobry
a mela jsem i blby utz-s projasneni 2,8 a chybejici nosni kustky…
lucielorenc ahoj, ja mam na DS riziko 1:15, na amnio jsem byla pred tydnem, tak jeste nejmene tyden cekam na vysledky, je to strasne dlouha doba a je to hrozne cekani… ale zatim vsechny kolem me mely nastesti vse ok, nezbyva nam nez verit, ze to budeme mit taky vsechno dobry… se mnou na genetice byla pani s rizikem 1:3! a vse bylo ok… drzim nam vsem palce…
A ostatni holky nemejte strach
v mem okoli to melo spusty lidi vcetne me a neznam pripad ktery by dopadl spatne
vsechno bude v poradku. jinak ja na vysledky cekala bez 3dnu 3tydny
na odberu jsem byla ve fakultce v Hradci.
A ostatni holky nemejte strach
v mem okoli to melo spusty lidi vcetne me a neznam pripad ktery by dopadl spatne
vsechno bude v poradku. jinak ja na vysledky cekala bez 3dnu 3tydny
na odberu jsem byla ve fakultce v Hradci.
Oggyaozzy: Huráááá, mám strašnou radost i za Tebe, tolik zbytečných nervů, tak jsem Ti moc přála, aby to bylo dobré. V kolik Ti nakonec volali? Mě tenkrát kolem poledne.
Po plodovce jsem teda trávila 6 dní výhradně v posteli, ale břicho mě bolelo jen první 2 dny, tak snad už poklidným sezením na lavičce nemůžete nic zkazit.
Lucielorenc: tak zase budeme myslet na Tebe a držet ti pěsti, ať je vše ok. Triple testy nejsou moc přesné, mě vyšli špatně u prvního a teď u druhého ještě hůř a taky je to v pořádku, tak nezbývá než trpělivě čekat na výsledky (vím jak je to náročné). Tak ať jsou hlavně v pořádku.
Taky děkuji za podporu, to čekání je právě na tom všem opravdu nejhorší. Ale snad se všechny dočkáme příznivých výsledků ![]()
Aho Holkýýýý, tak čekáme zdravého chlapečka!!!!!!!
![]()
Držte se, vy, co čekáte na výsledky
)) Já ještě v pondělí frčím do HK k Eliášovi, ale snad už to bude jen formalitka
![]()