Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hoooky,moc děkuji za podporu, budu se hlásit!!! Za týden se jdu domluvit na konkrétní termín…
Ahoj oggyaozzy, tak jak to s Tebou vypadá? Už máš za sebou tu plodovku? Myslím na Tebe, nakukuju sem a žádná zpráva, tak doufám, že až se tu nějaká objeví, bude dobrá.
Holky, se mnou se to táhne-domlouvala jsem si termín odběru a jdu až ve středu (16+4). Minulou středu by to prý bylo brzo… Ale do čtvrtka mi slíbili Fishe… Holky, odběru se nebojím, ale v ten čtvrtek asi padnu
Moc dík za podporu!!!!!!!!!!!!
ahoj holky,
v patek jsem byla na odberu plodove vody a ted lezim a jen cekam na vysledky… pozitivni testy jsem nemela sice z tripple testu, al ze screningu z 13tt… riziko 1:1 na Down. syndrom… jen nechapu, jak nekdo ma uz vysledky bud do 24 hod. po odberu ci do tydne… me bylo receno, ze to trva cca 14 dni az 3 tydny, pac ty chromozomy musi tuhle dobu kultivovat, tak jak je to mozne? ![]()
jeeeee ja to napsala spatne, nemela jsem riziko 1:1 ale 1:15, omlouvam se… jinak se mnou na genetice byla i pani, co mela riziko 1:3 a mela vysledky ok
marketta píše:
jeeeee ja to napsala spatne, nemela jsem riziko 1:1 ale 1:15, omlouvam se… jinak se mnou na genetice byla i pani, co mela riziko 1:3 a mela vysledky ok
Neboj se, mimčo bude zdravé a ušetřila jsi nějakou tisícovku, protože ten fish test něco stojí.
flooa
takze to je placena sluzba, ze ti to reknou driv jak do tech 14 dnu? me to teda ani nikdo nenabidnul…
Po mně teda nechtěj peníze, ale spíš si po zpackaném odběru choria sypou pytel na hlavu a bez řečí mi to cpou…
Já taky nebudu mít komplet výsledky, dělaj rychlotesty jen na toho Downa a myslím Edwardse, komplet taky 2-3 týdny…
Downa jsem měla 1:48… (ale já to měla asi blbý i na utz - šíjové projasnění 2,8 a nenašla nosní kůstku ![]()
Ano je placená a docela dost. Samozřejmě že pokud ti nezpackaj odběr nebo něco jejich vinou, to ti jinak zaplatí. Ale vím, že holky psaly, že to stojí docela dost ![]()
Ono se to v Pardubicích neplatí, tady ti prostě druhý den zavolají výsledky, ale jak píše oggyaozzy jen na 3 syndromy vč. Downa. Chromozomální vady se musí opravdu kultivovat 2-3 týdny. Jinde se platí klidně i 3-4000,– kč. To je dost rozdíl co?
Oggyaozzy, budeme držet pěsti, ať je vše v pořádku. I NT 2,8 nemusí nic znamenat. Pokud vím, riziko je až nad 3. Dej pak vědět, jak budeš moci na PC.
Marketto Tobě taky držím pěsti, ať jsou výsledky v pořádku a drž se, to čekání je hrozné, ale bude to v pořádku, já měla taky riziko 1:15 na DS, jenže mi právě hned druhý den volali ty výsledky, takže jsem se nemusela nervovat tak dlouho, i když stejně jsem si úplně oddychla až když byli kompletní.
Ahoj Floa, tak jak se Vám daří?