Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
22.3.11 20:12

Všem přeju, aby měli takový štěstí jako my, měla jsem 1:25 na DS, byla jsem na plodovce, vše ok. Máme zdravou 3,5 měsíce holčičku. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
22.3.11 20:21

ahojky,ja jsem mela riziko na downuv syndrom 1:118,sla jsem na odber plodove vody,dobre to dopadlo a mam skoro 4 mesicniho chlapecka.Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.3.11 17:17

Ach jooo, holky :cry: to cekani je nekonecny!! ja uz chci vysledky,budou behem pristiho tydne a ja uz se nemuzu dockat. chtela jsem se zeptat, navstivila jte nekdy nektera z vas kartarku nebo neco podobneho? posledni dobou o tom hodne ctu a lidem dost vychazi, ptam se jen z duvodu, ze mi psala (skoro) tchyne, ze jim karty rekli,ze budem mit zdrave ditko :-) co si o o tom myslite???? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 19:13
Flooa píše:
Ahoj holky, tak nám to taky dobře dopadlo. Byli jsme na genet.utz. u pana doktora Gregora a všechno je v pořádku! A nebojte, dopadne to takhle všem :kytka: :mavam:

Tyhle zprávy jsou nejkrásnější, moc gratuluju a už si těhotenství jen hezky užívej bez takových stresů, jako byli v poslední době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.3.11 19:17

Ivet ono už to uteče a taky budou dobré zprávy neboj. Jinak u kartářky byl nedávno m§j taťka, spíš náhodou. Nikdy tomu nevěřil, ale už podle toho co mu říkala tam, začal věřit, navíc se pomalu začínají naplňovat její věštby hezky jedna po druhé. Ale je to na Tobě, pokud by jsi v to nevěřila, asi to nemá cenu, pokud by tě tedy taky kartářka nepřesvědčila a chtělo by to nějakou osvědčenou. Určitě se mezi nimi najdou podvodníci a hádači. Myslím na tebe a držím pěsti, ať je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
26.3.11 08:51

Ja u kartarky nebyla, ale tchyne nejakou ma a je dobra :-) vetsinou se vse stalo a tak :-) tohle cekani je nekonecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.3.11 09:07

Ahojky, tak jakpak se tu máte? A jak je, Ivetko? My jsme byli na pár dní v Praze, vybírali jsme kočárky. Bylo to moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
28.3.11 09:13

Ahoj. A vybrali jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.3.11 09:15

Tak to verim :-) my byli vcera v lese, upict burty a tak :-) jen teda nekonecne cekani na ty vysledky,ale tehle tyden uz by snad meli bejt a doufam, ze negativni :-) ale cim vic se to blizi tim sem vic nervozni :-? a vybrali jste nejaky kocarek? to ja uz mam doma :mrgreen: :mrgreen: u nas nikdo na povery neveri :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.3.11 09:19

Samozřejmě že budou negativní a budete mít zdravé miminko. Neboj :wink: Jojo, vybrali jsme x lander xa 2011 barvu forest a autosedačku city od maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.3.11 10:02

Je X-lander mame taky :-) ale cely cerny, uz u prvniho mimca jsem chtela cerny,ale to pred 5lety moc nebylo :-) Ja doufam, tedy na 100% verim, ze budou negativni, jeste tchyni vyslo hned na prvni kartu, ze to bude zdrave, tak urcite bude!!!!! no a kdyby nebylo bude to poradny sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.3.11 10:08
Ivet23 píše:
Je X-lander mame taky :-) ale cely cerny, uz u prvniho mimca jsem chtela cerny,ale to pred 5lety moc nebylo :-) Ja doufam, tedy na 100% verim, ze budou negativni, jeste tchyni vyslo hned na prvni kartu, ze to bude zdrave, tak urcite bude!!!!! no a kdyby nebylo bude to poradny sok.

Jééé, to je super a taky máte xa??? Ničeho se neboj, bude to v pořádku. Nad jinou variantou ani neuvažuj. Já jdu zítra ke své doktorce na utz ve 20tt, tak už se těším, až prcka uvidím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.3.11 10:50

To nemame, ja chtela trikolku :-) ja uz mam za sebou UT ve 20tt, ale chtela bych aby me ho udelali znova,muj doktor mel dovcu a byla tam nejaka doktorka :-( to by nevadilo,ale ona se jete moc nevyzna. nema vubec praxi :cry: :cry: takze mi skoro nic nerekla :twisted: zitra jdu do poradny, tak zkusim ukecat svou dr at me jeste posle k doktorovy na UTZ :-D tak sem zvedava. no a fotku co nam udelala, hruza hruzouci :cert: zlatej muj doktor,vzdy vychyta skveli moment pro obrazek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.3.11 10:57

Aha, tu jsem taky chtěla, ale nakonec zvítězil tenhle :wink: Tak budu držet palce, ať ti to v poradně zítra dobře dopadne a máš nový utz a krásnou fotečku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.3.11 11:25

Ahojky, tak my máme po utz. Všechno v pořádku a jak ty, Ivet? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie