Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jéé, dík za radu, to si koupím
Takže jestli to dobře chápu, tak výsledky na Downa bývají už dřív?
Jo o vsem mi dr rekla i rizika a tak.Klidovej rezim samozrejmnosti,ale to mi problem nedela
a kdyz zjistila,ze jsem rozhodnuta pro odber vody tak sem podepisovala dva papiry jinak bych podepsala reverz!! takze mi odeberou vodu v Jilemnici ale sanita to hned odvazi do HK.
A holky dala jsem si diskuzi do oblíbených, tak o sobě dejte vědět, až se po zákroku vyležíte.
Flooa tady v Pardubicích ano, na nějakých stránkách genetiky, nevím bohužel od kud jsem se ale dočetla že za to chtějí 3000, u nás žádné peníze nechtěli. Takže nevím zda je to normální postup všude, ale jde to.
koukni sem: http://www.genetikapardubice.cz/…amniocenteza
Kde budou odběr dělat tobě?
Ivet: to je dobře, ono je pak dobré být co nejdřív v posleli ![]()
krmar píše:
Flooa tady v Pardubicích ano, na nějakých stránkách genetiky, nevím bohužel od kud jsem se ale dočetla že za to chtějí 3000, u nás žádné peníze nechtěli. Takže nevím zda je to normální postup všude, ale jde to.
koukni sem: http://www.genetikapardubice.cz/…amniocenteza
Kde budou odběr dělat tobě?Ivet: to je dobře, ono je pak dobré být co nejdřív v posleli
Určitě pak dám vědět. Mně to budou dělat ve fakultce v Hradci.
Ivet23 píše:
Jo o vsem mi dr rekla i rizika a tak.Klidovej rezim samozrejmnosti,ale to mi problem nedelaa kdyz zjistila,ze jsem rozhodnuta pro odber vody tak sem podepisovala dva papiry jinak bych podepsala reverz!! takze mi odeberou vodu v Jilemnici ale sanita to hned odvazi do HK.
Aha a na co reverz???? ![]()
no asi kdybych si nenechala vzit vodu a pak se narodilo postizene ditko nebo tak. v HK se ceka na vysledky 2-3 tydny
me budou odebirat vodu tu abych tam nemusela dvakrat,ale prima doktor.
Ivet23 píše:
no asi kdybych si nenechala vzit vodu a pak se narodilo postizene ditko nebo tak. v HK se ceka na vysledky 2-3 tydnyme budou odebirat vodu tu abych tam nemusela dvakrat,ale prima doktor. [/citac
No jo no, je to něco 3 týdny, musíme to vydržet a těšit se na dobré zprávy
![]()
No jo no, je to něco 3 týdny, musíme to vydržet a těšit se na dobré zprávy
![]()
a urcite budou dobre
no bejt bohata tak jedu do Liberce do Gennetu tam udelaji ultrazvuk a plodovku s vysledkem do druheho dne, ale za 4200kč ![]()
Holky třeba budete mít ty FISH výsledky taky do druhého dne. Já to předem taky nevěděla, že to tak dělají. Jen z těch int. stránek, ale taky jsem to pochopila tak, že za to bych si musela připlácet. A to, že mi zavolají ty první výsledky mi řekla až genetička na místě. Ty komletní vč. karyotypu se nedají vyšetřit dříve. Ono se to tak dlouho kultivuje, ne že by tam ty vaše vzorky jen čekaly až na ně příjde řada.
jo to mi dr rikala,ze to tam musi sttat. tak uvidime kdy nam daji vedet ![]()
No to teda, mít na to ty zbytečný peníze, tak jedu taky do Liberce.
Ivet23 píše:
jo to mi dr rikala,ze to tam musi sttat. tak uvidime kdy nam daji vedet
A neříkala nic o rychlejších výsledcích a ceně?
Ona totiž pardubická genetika je pobočkou hradecké, tak třeba to bude stejné, ale nevím, jestli nemocnice si to nedělá sama, to je pak na nich jak to tam mají.