Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
10.3.11 09:57

Jéé, dík za radu, to si koupím :dance: Takže jestli to dobře chápu, tak výsledky na Downa bývají už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.3.11 09:58

Jo o vsem mi dr rekla i rizika a tak.Klidovej rezim samozrejmnosti,ale to mi problem nedela :mrgreen: a kdyz zjistila,ze jsem rozhodnuta pro odber vody tak sem podepisovala dva papiry jinak bych podepsala reverz!! takze mi odeberou vodu v Jilemnici ale sanita to hned odvazi do HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 10:00

A holky dala jsem si diskuzi do oblíbených, tak o sobě dejte vědět, až se po zákroku vyležíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 10:06

Flooa tady v Pardubicích ano, na nějakých stránkách genetiky, nevím bohužel od kud jsem se ale dočetla že za to chtějí 3000, u nás žádné peníze nechtěli. Takže nevím zda je to normální postup všude, ale jde to.
koukni sem: http://www.genetikapardubice.cz/…amniocenteza
Kde budou odběr dělat tobě?

Ivet: to je dobře, ono je pak dobré být co nejdřív v posleli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 10:12
krmar píše:
Flooa tady v Pardubicích ano, na nějakých stránkách genetiky, nevím bohužel od kud jsem se ale dočetla že za to chtějí 3000, u nás žádné peníze nechtěli. Takže nevím zda je to normální postup všude, ale jde to.
koukni sem: http://www.genetikapardubice.cz/…amniocenteza
Kde budou odběr dělat tobě?Ivet: to je dobře, ono je pak dobré být co nejdřív v posleli :-)

Určitě pak dám vědět. Mně to budou dělat ve fakultce v Hradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 10:12
Ivet23 píše:
Jo o vsem mi dr rekla i rizika a tak.Klidovej rezim samozrejmnosti,ale to mi problem nedela :mrgreen: a kdyz zjistila,ze jsem rozhodnuta pro odber vody tak sem podepisovala dva papiry jinak bych podepsala reverz!! takze mi odeberou vodu v Jilemnici ale sanita to hned odvazi do HK.

Aha a na co reverz???? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.3.11 10:26

no asi kdybych si nenechala vzit vodu a pak se narodilo postizene ditko nebo tak. v HK se ceka na vysledky 2-3 tydny :cry: me budou odebirat vodu tu abych tam nemusela dvakrat,ale prima doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 10:29
Ivet23 píše:
no asi kdybych si nenechala vzit vodu a pak se narodilo postizene ditko nebo tak. v HK se ceka na vysledky 2-3 tydny :cry: me budou odebirat vodu tu abych tam nemusela dvakrat,ale prima doktor. [/citac

No jo no, je to něco 3 týdny, musíme to vydržet a těšit se na dobré zprávy :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 10:29

No jo no, je to něco 3 týdny, musíme to vydržet a těšit se na dobré zprávy :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.3.11 12:42

a urcite budou dobre :palec: no bejt bohata tak jedu do Liberce do Gennetu tam udelaji ultrazvuk a plodovku s vysledkem do druheho dne, ale za 4200kč :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 12:54

Holky třeba budete mít ty FISH výsledky taky do druhého dne. Já to předem taky nevěděla, že to tak dělají. Jen z těch int. stránek, ale taky jsem to pochopila tak, že za to bych si musela připlácet. A to, že mi zavolají ty první výsledky mi řekla až genetička na místě. Ty komletní vč. karyotypu se nedají vyšetřit dříve. Ono se to tak dlouho kultivuje, ne že by tam ty vaše vzorky jen čekaly až na ně příjde řada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.3.11 13:02

jo to mi dr rikala,ze to tam musi sttat. tak uvidime kdy nam daji vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 13:18

No to teda, mít na to ty zbytečný peníze, tak jedu taky do Liberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
10.3.11 13:19
Ivet23 píše:
jo to mi dr rikala,ze to tam musi sttat. tak uvidime kdy nam daji vedet :-)

A neříkala nic o rychlejších výsledcích a ceně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.3.11 13:24

Ona totiž pardubická genetika je pobočkou hradecké, tak třeba to bude stejné, ale nevím, jestli nemocnice si to nedělá sama, to je pak na nich jak to tam mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí