Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
me jeste znova dnes delali nove hodnoty a pprepocitali to a mam to jeste horsi 1:370 tak sem objednana rovnou do Hradce a uvidim. urcite nam to dopadne dobre jako kazdy mamce ![]()
To je jasný, že to bude v pohodě. A kdy tam jdeš? Já mám příští pátek genetiku a tam mě prý objednají na amnio a to prý snad dělají v úterý.
ja jsem objednana na utery na pul devatou!! snad by me kdyztak i oodebrali vodu,ale uvidim jak to dopadne. doufam,ze jen dobre.
Ahoj holky!! Nebojte bude to dobrý!!! Já měla triple test 1:8 a mám nádhernou zdravou holčičku!!! A plodovka byla v pohodě!!! Držím pěsti!!! ![]()
Tak držím palce, neboj, dopadne nám to dobře a budeme mít zdravá mimčulka
![]()
Mě doktorka navrhla vzhledem k věku screening už ve 12.týdnu,nehradí ho pojišťovna,a vyšlo mi 1:680,napsali že negativní,za 14 dní mám ten druhej,tak jsem zvědavá,na plodovku se mi nechce,mám už tři děti,a nikdy jsem na to nemusela,ale těch 480 mi nepřijde zas tak velký rozdíl,a už je to pozitivní jo? no pane jo.Já mám dost rozumnou doktorku,nikoho na to zbytečně nehoní,tak dám na ni.všem přeju zdravá miminka
no dnes zjistili,ze mi tam sestra na krev uvedla spatne vahu o 10kg vic. tak delali znova testy a vyslo to 1:370 takze pozitivni ale i tech 1:480 bylo pozitivni. moje dr je taky rozumna,ale rekla,ze vzhledem k memu veku 22let me poslala na celkove vysetreni rovnou do Hradce. jinak plodovku odebiraji i tu kousek,ale mam jit rovnou do Hradce,ale jsem radsi ze tam budu mit komplet vysetreni.holky nevite jak dlouho trvaji tyto testy v Hradci,kdy jsou vysledky a tak???
Ahojky, samotný zákrok je prý hned. Ale nemusíme se bát, že to bude frk a pich a hotovo nazdar. Moje gynekoložka říkala, že jsou na tam odborníci a vykonávají to často. Ale výsledky jsou prý až cca za 3 týdny. Což bude horor, nervovat se 3 týdny ![]()
Flooa píše:
Ahojky, samotný zákrok je prý hned. Ale nemusíme se bát, že to bude frk a pich a hotovo nazdar. Moje gynekoložka říkala, že jsou na tam odborníci a vykonávají to často. Ale výsledky jsou prý až cca za 3 týdny. Což bude horor, nervovat se 3 týdny
Jo, aspoň u mě to bylo hned, dokonce pan doktor zaujal takovou jako baletní pózu, a pak jen fik jehlou dolů… a bylo…
Ale ty tři týdny… mě zavolala ta sestra odtud asi za čtyři dny, že jako má nějaké předběžné výsledky, což mě uklidnilo úplně (ve spojení s tím, že na ultrazvuku vše vypadalo dobře)… ![]()
jejej
fakt ty tri tydny jo? a ja si rikala,ze jedem do Hradce,ze to bude driv. nebo Hradec mame kus cesty a odebiraji i blize. ale ja jsem tedy za hradec rada. a vite nektera jak je to s tema hodnotama?? jestli cim vysi tim lepsi nebo naopak?? ja vsude ctu neco jineho.
Vivik píše:Flooa píše:A ten utz dělají na té genetice? Tak jsem objednaný nejdřív.
Ahojky, samotný zákrok je prý hned. Ale nemusíme se bát, že to bude frk a pich a hotovo nazdar. Moje gynekoložka říkala, že jsou na tam odborníci a vykonávají to často. Ale výsledky jsou prý až cca za 3 týdny. Což bude horor, nervovat se 3 týdny
Jo, aspoň u mě to bylo hned, dokonce pan doktor zaujal takovou jako baletní pózu, a pak jen fik jehlou dolů… a bylo…Ale ty tři týdny… mě zavolala ta sestra odtud asi za čtyři dny, že jako má nějaké předběžné výsledky, což mě uklidnilo úplně (ve spojení s tím, že na ultrazvuku vše vypadalo dobře)…
Jo, to vyšetření mi dělali ve vedlejší místnosti na tý klinice, nevím, jestli je to tak všude. Byla jsem v Českých Budějovicích v Centru lékařské genetiky.
Jéé, promiň. To mně nedošlo, že jsi nemusela být v Hradci
To je vlastně nějaký podrobnější, že?
Ten ultrazvuk? No, vrtal se v tom pan doktor celkem dlouho, ale časově to neodhadnu… myslím, že nějak měří dýlku kostí, jestli je hlavička správně kulatá, prostě dost věcí tam zkoumá a zapisuje… ráda bych to popsala nějak podrobněji, ale já jsem byla odbouraná tím, že na nás mrňavá zamávala ručičkou a jak byl chlap dojatej, takže vážně nějaké přesnější info nedokážu poskytnout. ![]()