Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je jasný, odpustím. Jinak tam jsou holky moc hodný
Takže to vypadá, že pojedem ke konci příštího týdne do Prahy ![]()
No tak to je skvela zprava
mocinky gratuluji. tak ted uz budu cekat sama na vodu. ale dulezite,ze vam to vyslo dobre.
Ivet23 píše:
No tak to je skvela zpravamocinky gratuluji. tak ted uz budu cekat sama na vodu. ale dulezite,ze vam to vyslo dobre.
Ale nebudeš čekat sama, neboj. Já jsem ještě hrozně napjatá na ten podrobnější utz, když nám tam ta jedna hodnota trošku zlobí. Taky jsi byla u takové droboučké blondýnky? Zapomněla jsem jméno, ale byla hrozně fajn.
Ja byla u mlady holciny,mela kratky vlasy a lezla na ni alergie
myslim si,ze tam jsou vsichni hodny a snazi se podporit maminky
jeste aby tam byla nejaka furie neprijemna
ja v pondeli vodu a pak cekani
neboj urcite to dopadne dobre
no ted kamaradce vyslo zvyseny rozstep patere
testy sileny fakt
kolik maminek se musi trapit
jen se modlim aby to vyslo, nam vsem ![]()
Bože, ty testy dokážou tak strašně potrápit, že to snad ani není možný
Ale všem nám to dobře dopadne, uvidíš! Budu na tebe moc myslet, hlavně buď po tom opatrná ![]()
Neboj to urcite budu
valeni patri mezi me oblibene cinnosti, takze to zvladnu
a nedej boze aby to nevyslo,jdu okamzite do dalsiho
moc si mimco prejem. i kdyz uz mame doma velkou slecnu 4,5 let ![]()
Prosím tě, vůbec nemysli na to, že to nevýjde! Budete mít zdravé miminko a my taky ![]()
v to sammozrejme doufam
ale uz sem i premyslela co kdyby nahodou ne
ale nemyslet na to ![]()
Správně, nemyslet na to. Já vím, je to těžký, taky mě to samozřejmě napadlo, ale ne, nesmíme vůbec nad něčím takovýmhle uvažovat ![]()
Holky porad te
nevadi,ze sem tak trochu nastydla,myslim na ten odber??
Nemyslim, ze lehke nachlazeni bude problem. Ja mela taky rymu a bylo to v pohode. Drzim palecky
Neboj se nic,
mě vyšlo 1:15, na odběr jsem šla a teď mě tady brouká 5ti měsíční syn a je ho plnéj barák
HODNĚ štěstí a drž se!!!
![]()
Ivet23 píše:
Dobry den maminky,dnes jsem mela vysledky velkeho tripple testu a vysel mi pozitivni na daunuv sydrom v hodnotach 1:480. urcite pujdu na plodovou vodu,nemate s tim nektera zkusenost?? mam strach aby to nedopadlo spatne.
Ivet23 píše:
Holky porad tenevadi,ze sem tak trochu nastydla,myslim na ten odber??
Ahojky, moc na tebe myslím, neboj, dobře to dopadne. Držím palečky a pak na sebe, teda na vás, dávej pozor. Dobrou noc!
![]()
Tak hlky mam to za sebou
pritele nepustili
a mame tak aktivni ditko,ze mi to delali na dvakrat,takze dvakrat ta hnusna jehla do bricha
pak me poslali na chlebicek a malem sem tam omdlela,ale ted uz je lepe ![]()