Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
11.3.11 14:40

taky bych jim to asi odpustila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.3.11 14:56

To je jasný, odpustím. Jinak tam jsou holky moc hodný :lol: Takže to vypadá, že pojedem ke konci příštího týdne do Prahy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.3.11 15:42

No tak to je skvela zprava :-D mocinky gratuluji. tak ted uz budu cekat sama na vodu. ale dulezite,ze vam to vyslo dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.3.11 16:22
Ivet23 píše:
No tak to je skvela zprava :-D mocinky gratuluji. tak ted uz budu cekat sama na vodu. ale dulezite,ze vam to vyslo dobre.

Ale nebudeš čekat sama, neboj. Já jsem ještě hrozně napjatá na ten podrobnější utz, když nám tam ta jedna hodnota trošku zlobí. Taky jsi byla u takové droboučké blondýnky? Zapomněla jsem jméno, ale byla hrozně fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
11.3.11 17:11

Ja byla u mlady holciny,mela kratky vlasy a lezla na ni alergie :mrgreen: myslim si,ze tam jsou vsichni hodny a snazi se podporit maminky :-) jeste aby tam byla nejaka furie neprijemna :-x ja v pondeli vodu a pak cekani :-( neboj urcite to dopadne dobre :-) no ted kamaradce vyslo zvyseny rozstep patere :cry: :cry: testy sileny fakt :zed: kolik maminek se musi trapit :cert: jen se modlim aby to vyslo, nam vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
11.3.11 19:07

Bože, ty testy dokážou tak strašně potrápit, že to snad ani není možný :nevim: :-( Ale všem nám to dobře dopadne, uvidíš! Budu na tebe moc myslet, hlavně buď po tom opatrná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.3.11 08:21

Neboj to urcite budu :-) valeni patri mezi me oblibene cinnosti, takze to zvladnu :mrgreen: a nedej boze aby to nevyslo,jdu okamzite do dalsiho :-) moc si mimco prejem. i kdyz uz mame doma velkou slecnu 4,5 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.3.11 12:06

Prosím tě, vůbec nemysli na to, že to nevýjde! Budete mít zdravé miminko a my taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
12.3.11 12:32

v to sammozrejme doufam :-) ale uz sem i premyslela co kdyby nahodou ne :cry: ale nemyslet na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
12.3.11 21:04

Správně, nemyslet na to. Já vím, je to těžký, taky mě to samozřejmě napadlo, ale ne, nesmíme vůbec nad něčím takovýmhle uvažovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
13.3.11 15:59

Holky porad te :-) nevadi,ze sem tak trochu nastydla,myslim na ten odber??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
13.3.11 17:24

Nemyslim, ze lehke nachlazeni bude problem. Ja mela taky rymu a bylo to v pohode. Drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
13.3.11 18:03

Neboj se nic,
mě vyšlo 1:15, na odběr jsem šla a teď mě tady brouká 5ti měsíční syn a je ho plnéj barák :lol: HODNĚ štěstí a drž se!!! :mavam: :hug:

Ivet23 píše:
Dobry den maminky,dnes jsem mela vysledky velkeho tripple testu a vysel mi pozitivni na daunuv sydrom v hodnotach 1:480. urcite pujdu na plodovou vodu,nemate s tim nektera zkusenost?? mam strach aby to nedopadlo spatne. :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.3.11 20:01
Ivet23 píše:
Holky porad te :-) nevadi,ze sem tak trochu nastydla,myslim na ten odber??

Ahojky, moc na tebe myslím, neboj, dobře to dopadne. Držím palečky a pak na sebe, teda na vás, dávej pozor. Dobrou noc! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.3.11 17:04

Tak hlky mam to za sebou :lol: pritele nepustili :mrgreen: a mame tak aktivni ditko,ze mi to delali na dvakrat,takze dvakrat ta hnusna jehla do bricha :cry: pak me poslali na chlebicek a malem sem tam omdlela,ale ted uz je lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí