Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
29.3.11 12:11

Ahoj, jsem po delsi dobe nahlidla a jsem rada, ze jste s mimiskama v poradku :palec: :palec: :palec:
Ivet me udelal ve 20tt na UT fotku kde Tadik vypada jak terminator, opravdu i tu ocni bulvu vystihl :cry: a foto ve 32tt bylo snad jeste horsi :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.3.11 13:42

Ja byla dnes u Dr a nic noveho. musim cekat na vysledky z vody :cry: coz se mi zda horsi a horsi :-? na to jak jsem byla predtim v klidu,tak ted to na me padlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.3.11 14:24

Ivetko, chápu, že to je hrozně dlouhý. Ale vydrž a těš se na pozitivní výsledek! A máš fotečku? Já mám jen z toho genetického, dneska mi žádnou nedala a je to foto obličeje a taky tam vypadá jako terminátor, jak psala girlie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
30.3.11 10:14

Ivetko neboj, to bude dobry :hug: :hug: :hug: zkus si to tak nepripoustet a rikej si, ze je mimi v poradku. Vim, ze to cekani je nejhorsi cast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.3.11 11:06

Ja si prave vubec nepripustela a celou dobu verim, ze to bude ok :-) jen ted uz ke konci toho cekani to na me prislo :-? takze od pondeli stale sleduji mobil a cekam,ze konecne nekdo zavola a v prvni rade rekno, ze test z vody je v poradku a bude to kluk :mrgreen: :mrgreen: ale ten mobil nevydava zatim zadne tony :evil: jeste dr rikala,ze se to muze zdrzet na poste, coz me dostala!! meli by to prevazet nejak rychleji trebas sanitou, ale posta… to jeste aby se to tam nekde ztratilo nebo tak. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.3.11 11:08

Me dr nedela ultrazvuk, jen beznou poradnu a na ultrazvuk chodim k doktorovy!! no mam dve fotky. prvni z 12tt ta je hezka a ted co mi delala ta HROZNA dr na 20tt je tam jen hlava a vypada to hrozne. moje doktorka rekla at si tedy skocim jeste na ultrazvuk k doktorovy kdyz sem byla nespokojena. tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
30.3.11 15:11

A jak dlouho už jsi po odběru??
Já na to jdu za 14 dní… Už jsem absolvovala biopsii choria-jenže to páni genetikové zvrzali a nic z toho nevyštřili…-což mi laskavě zavolali hned druhý den po odběru… bych je uškrtila,ten stres je hroznej, rizikovej odběr a nové čekání na amnio…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
30.3.11 15:41

Ahojky :mavam:
Ivet,já byla na plodovce 9.3.Podezření na postižení bylo mnohem větší než u tebe.Čekáme dvojčátka a obě dvě jsou v pořádku.Takže věřím,že u tebe to taky dopadne dobře :palec: .
My věděli výsledky hned druhý den za příplatek 3000kč,takže dlouhý čekání u nás odpadlo.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.3.11 15:44

Chudaku, nestesti nekteri doktori :cry: ted v pondeli to bylo 14dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.3.11 15:44

Kdyz ono se riziko neda porovnat :-) zalezi na veku a hmotnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
30.3.11 22:38

Jéé, Ivet, to by teda mělo snad už být každým dnem,viď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
31.3.11 07:57

No prave :-) ale to cekani az se ozve telefon je nekonecny :-? moje doktorka rikala, ze max. v utery se ozvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4778
31.3.11 08:05

Moc drzim pesticky! Mne po klcich volali hned druhy den,akorat ze to stejne bylo nanic.. ale i tak-vzit ten telefon s neznamou pevnou linkou..myslela jsem,ze mi srdce vyskoci z tela.. drz se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
31.3.11 09:53
Ivet23 píše:
No prave :-) ale to cekani az se ozve telefon je nekonecny :-? moje doktorka rikala, ze max. v utery se ozvou.

Neboj, Ivetko a těš se na dobré zprávičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
31.3.11 10:06
oggyaozzy píše:
A jak dlouho už jsi po odběru??
Já na to jdu za 14 dní… Už jsem absolvovala biopsii choria-jenže to páni genetikové zvrzali a nic z toho nevyštřili…-což mi laskavě zavolali hned druhý den po odběru… bych je uškrtila,ten stres je hroznej, rizikovej odběr a nové čekání na amnio…

Tak to je teda hrozný. Podstupovat hned 2 rizikový testy. Tak hlavně, ať je vše v pořádku. Držím pěsti.

Ivetko to čekání je fakt horší než ten odběr samotný viď? Ale ono to často trvá dýl než 14 dní - spíš ty 3 týdny než se jim ty buňky namnoží, aby je mohli pořádně vyšetřit, tak přeju pevný nervy a pak dej hned vědět.

Marťanko, to jsou teda změtci, mě výsledky zavolali (pardubická genetika) do druhého dne bez příplatku. Fakt se někde snaží vydělat úplně na všem. Kdepak dělali odběry tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí