Tripple test - Downův syndrom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
6.3.11 08:49

Hmm, tak to Ti věřím, že když na vás malá zamávala, že šlo všechno stranou :lol: To víš, mám z toho všeho nervy, tak se vyptávám. Moc díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 12:10
Ivet23 píše:
jejej :-? fakt ty tri tydny jo? a ja si rikala,ze jedem do Hradce,ze to bude driv. nebo Hradec mame kus cesty a odebiraji i blize. ale ja jsem tedy za hradec rada. a vite nektera jak je to s tema hodnotama?? jestli cim vysi tim lepsi nebo naopak?? ja vsude ctu neco jineho.

Ahoj, ja jsem byla taky v Hradci na genetice, plodovce a velkym UZ. Pokud mas vysledky 1:500 a niz tak je to podle nich pozitivni a doporucuji odber plodove vody. Samotny odber trva pet minut, ale musis prijit s doprovodem a rikaji, ze mas cca 2 hodky sedet v cekarne a urcite dodrzovat klidovy rezim. Ja cekala na vysledky dva tydny. Drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.3.11 13:20

Mooc dekuji :-) jedu tam s pritelem a rozhodne dodrzim co mi tam reknou :-) a doufam,ze nam to i dobre dopadne. normalne bych dala TRIPPLE testy zrusit,kdyz ted ctu jak se maminky jen trapi kvuli falesnym vysledkum!!!!!! jeste jsem se chtela optat,je v Hradci moznost zaplatit si za Fish test? (urychleni vysledku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 18:19

tak to bohuzel nevim, ale me nic takoveho doktorka nenabidla. jen rekla, ze pokud vysledek z plodovky bude spatny tak bude volat ona z genetiky ale jinak posle vysledky gynekolozce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.3.11 18:55

aha tak tam to asi nebude :-) ale v Liberci to delaji ale za 4200kč :-((((( coz je jako mazec. ja dlouho si stravila v klinice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 19:02

rano v sedm jsem naklusala na genetiku, tam sepises formulare se sestrama a pak si jdes pokecat s doktorkou. ta vypise papir a jdes na gyndu, odber se dela v ordinaci jako maji UZ, takze si tam clovek pripadne opravdu jak na bezicim pasu. UZ napravo, odbery plodovky nalevo. kdyz jsem tam byla ja tak tam bylo precpano, ale i s tim cekanim po zakroku jsem byla z fakultky venku v jedenact coz neni az zas tak spatny, na UZ se tam ceka o moc dyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.3.11 19:19

Ses moc zlata :-) a jeste sem se chtela zeptat jestli se chodi treba na lacno? nebo muzu normalne jist? jak sem tehu a nenajim se tak mi je zle. da se obcerstvit primo tam? ja jen doufam,ze nam testy dopadnou dobre. muzu se zeptat jaky si mela hodnoty? a vysledek po vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 19:56

rada pomuzu :hug: na lacno byt nemusis, ja jsem si tam brala svacinku a zblajzla ji v cekarne :lol: Jinak se muzete stavit v bufiku jak je pohotovost, maji tam salaty, chlebicky dokonce tam delaji i polivky. nebo se da najist pred detskym, tam delaji i tepla jidla a taky moc dobre. ja jsem mela 1:330 a potom ani nevim, jen me mudr rekla ze jsme ok a dal jsem se nevyptavala. zakrok samotny opravdu nestresuj, je po vsem driv jak reknes svec. ja jsem misto vpichu citila par dni, dodrzovala jsem opravdu klidovy rezim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.3.11 20:17

Je to ta klinika v Labsky kotline vid? dr rikala,ze jo :-) tak aby jsme nesly nekam jinam :lol: aspon,ze se muzu najist,bych se jim tam mozna slozola na lacno. tak to si mela jeste hoorsi jak ja,ale dulezite je ze mas zdrave ditko :-) me nejdriv vyslo 1.480 no a kdyz sem sla k doktorce a koukala jsem na papir tak sem tam objevila,ze mi tam sestra napsala vahu o 10kg vic tak dr okamzite volala hradec a behem chvilky znova prepocitali a vyslo mi 1:370 :cry: no tak me tam rovnou objednala a sem rada,ze nemusim cekat tak dlouho. klidovej rezim dodrzim rada,mam sice dceru 4,5 let ale babicka a deda se postaraji :lol: do prace nechodim od zacatku tehu nebo jsem mela tezkou praci tak s tim nebude problem a ted rada odpocivam :-) jak dlouho provadi UT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 20:37

jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam :mrgreen: :mrgreen: ale postup by mel byt stejny jen asi nebudes muset prechazet z budovy do budovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.3.11 20:49

ja byla na UZ 2 tydny po odberu plovky a trval asi 20 minut… ja si to teda vsechno prodelavala ve fakultce a jestli jedes na kliniku, tak by ti mohli rict vysledky driv, ale urco ne zadarmo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
6.3.11 20:53

No ja se radsi jeste optam doktorky kam presne :lol: aby tam na nas nekoukali jak na zjeveni :mrgreen: :mrgreen: no ja budu mit zadanky,to by melo bejt zadarmo,ale optame se kolik by chteli za nejaky rychlejsi vysledky :-) jinak si pockame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.3.11 09:49
girlie sage píše:
jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam :mrgreen: :mrgreen: ale postup by mel byt stejny jen asi nebudes muset prechazet z budovy do budovy

Ahojky a tobě nedělali žádny utz před odběrem? Taky mě to čeká, v pátek jsem objednaná na genetiku. A nepamatuješ si jméno doktora, co tu amniocentézu dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
7.3.11 10:23
Flooa píše:
girlie sage píše:
jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam :mrgreen: :mrgreen: ale postup by mel byt stejny jen asi nebudes muset prechazet z budovy do budovy
Ahojky a tobě nedělali žádny utz před odběrem? Taky mě to čeká, v pátek jsem objednaná na genetiku. A nepamatuješ si jméno doktora, co tu amniocentézu dělal?

Ahoj :mavam: ne UZ me delali az potom, dozvedela jsem se vysledky z genetiky a ten samy den jsem byla objednana na UZ. Ja jsem tam natrefila na mladou prijemnou doktorku, takova drobna blondynecka, ale jmeno si nepamatuju. Drzim palecky :kytka: at ti to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
7.3.11 10:26

Aha, oni totiž holky říkaj, že před tím ještě dělají utz a jednas známá byla taky ve fnhk a utz ji před tím dělali. No to nic. Mám z toho děsnej strach. A ten odběr je přímo v tý ordinaci na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí