Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm, tak to Ti věřím, že když na vás malá zamávala, že šlo všechno stranou
To víš, mám z toho všeho nervy, tak se vyptávám. Moc díky! ![]()
Ivet23 píše:
jejejfakt ty tri tydny jo? a ja si rikala,ze jedem do Hradce,ze to bude driv. nebo Hradec mame kus cesty a odebiraji i blize. ale ja jsem tedy za hradec rada. a vite nektera jak je to s tema hodnotama?? jestli cim vysi tim lepsi nebo naopak?? ja vsude ctu neco jineho.
Ahoj, ja jsem byla taky v Hradci na genetice, plodovce a velkym UZ. Pokud mas vysledky 1:500 a niz tak je to podle nich pozitivni a doporucuji odber plodove vody. Samotny odber trva pet minut, ale musis prijit s doprovodem a rikaji, ze mas cca 2 hodky sedet v cekarne a urcite dodrzovat klidovy rezim. Ja cekala na vysledky dva tydny. Drzim palecky ![]()
Mooc dekuji
jedu tam s pritelem a rozhodne dodrzim co mi tam reknou
a doufam,ze nam to i dobre dopadne. normalne bych dala TRIPPLE testy zrusit,kdyz ted ctu jak se maminky jen trapi kvuli falesnym vysledkum!!!!!! jeste jsem se chtela optat,je v Hradci moznost zaplatit si za Fish test? (urychleni vysledku)
tak to bohuzel nevim, ale me nic takoveho doktorka nenabidla. jen rekla, ze pokud vysledek z plodovky bude spatny tak bude volat ona z genetiky ale jinak posle vysledky gynekolozce
aha tak tam to asi nebude
ale v Liberci to delaji ale za 4200kč
coz je jako mazec. ja dlouho si stravila v klinice?
rano v sedm jsem naklusala na genetiku, tam sepises formulare se sestrama a pak si jdes pokecat s doktorkou. ta vypise papir a jdes na gyndu, odber se dela v ordinaci jako maji UZ, takze si tam clovek pripadne opravdu jak na bezicim pasu. UZ napravo, odbery plodovky nalevo. kdyz jsem tam byla ja tak tam bylo precpano, ale i s tim cekanim po zakroku jsem byla z fakultky venku v jedenact coz neni az zas tak spatny, na UZ se tam ceka o moc dyl
Ses moc zlata
a jeste sem se chtela zeptat jestli se chodi treba na lacno? nebo muzu normalne jist? jak sem tehu a nenajim se tak mi je zle. da se obcerstvit primo tam? ja jen doufam,ze nam testy dopadnou dobre. muzu se zeptat jaky si mela hodnoty? a vysledek po vode.
rada pomuzu
na lacno byt nemusis, ja jsem si tam brala svacinku a zblajzla ji v cekarne
Jinak se muzete stavit v bufiku jak je pohotovost, maji tam salaty, chlebicky dokonce tam delaji i polivky. nebo se da najist pred detskym, tam delaji i tepla jidla a taky moc dobre. ja jsem mela 1:330 a potom ani nevim, jen me mudr rekla ze jsme ok a dal jsem se nevyptavala. zakrok samotny opravdu nestresuj, je po vsem driv jak reknes svec. ja jsem misto vpichu citila par dni, dodrzovala jsem opravdu klidovy rezim
Je to ta klinika v Labsky kotline vid? dr rikala,ze jo
tak aby jsme nesly nekam jinam
aspon,ze se muzu najist,bych se jim tam mozna slozola na lacno. tak to si mela jeste hoorsi jak ja,ale dulezite je ze mas zdrave ditko
me nejdriv vyslo 1.480 no a kdyz sem sla k doktorce a koukala jsem na papir tak sem tam objevila,ze mi tam sestra napsala vahu o 10kg vic tak dr okamzite volala hradec a behem chvilky znova prepocitali a vyslo mi 1:370
no tak me tam rovnou objednala a sem rada,ze nemusim cekat tak dlouho. klidovej rezim dodrzim rada,mam sice dceru 4,5 let ale babicka a deda se postaraji
do prace nechodim od zacatku tehu nebo jsem mela tezkou praci tak s tim nebude problem a ted rada odpocivam
jak dlouho provadi UT?
jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam
ale postup by mel byt stejny jen asi nebudes muset prechazet z budovy do budovy
ja byla na UZ 2 tydny po odberu plovky a trval asi 20 minut… ja si to teda vsechno prodelavala ve fakultce a jestli jedes na kliniku, tak by ti mohli rict vysledky driv, ale urco ne zadarmo ![]()
No ja se radsi jeste optam doktorky kam presne
aby tam na nas nekoukali jak na zjeveni
no ja budu mit zadanky,to by melo bejt zadarmo,ale optame se kolik by chteli za nejaky rychlejsi vysledky
jinak si pockame.
girlie sage píše:
jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam![]()
Ahojky a tobě nedělali žádny utz před odběrem? Taky mě to čeká, v pátek jsem objednaná na genetiku. A nepamatuješ si jméno doktora, co tu amniocentézu dělal?
Flooa píše:girlie sage píše:Ahojky a tobě nedělali žádny utz před odběrem? Taky mě to čeká, v pátek jsem objednaná na genetiku. A nepamatuješ si jméno doktora, co tu amniocentézu dělal?
jeeee vidis a ja mluvim o fakultce, tak to si vem tu svacinku, protoze te posilam se najist jinam![]()
Ahoj
ne UZ me delali az potom, dozvedela jsem se vysledky z genetiky a ten samy den jsem byla objednana na UZ. Ja jsem tam natrefila na mladou prijemnou doktorku, takova drobna blondynecka, ale jmeno si nepamatuju. Drzim palecky
at ti to dobre dopadne
Aha, oni totiž holky říkaj, že před tím ještě dělají utz a jednas známá byla taky ve fnhk a utz ji před tím dělali. No to nic. Mám z toho děsnej strach. A ten odběr je přímo v tý ordinaci na gynekologii?