Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Toho se bojím, kdyby nedej bože nebylo vše v pořádku, tak my si postižené miminko nechat nechceme.....a já nemám teda mnoho času na případný potrat (jen do 24.týdne a jsem už 20.)
No prostě to bude dobré, musíme si držet palce. TAkže jim za těch 14 dní budu muset věřit, snad nezavolají dřív
![]()
Miriska píše:
Toho se bojím, kdyby nedej bože nebylo vše v pořádku, tak my si postižené miminko nechat nechceme.....a já nemám teda mnoho času na případný potrat (jen do 24.týdne a jsem už 20.)No prostě to bude dobré, musíme si držet palce. TAkže jim za těch 14 dní budu muset věřit, snad nezavolají dřív
![]()
Mirísku, vůbec takhle nemysli! Miminko je zdravé, prosím tě, nenervuj se ![]()
Tak jsem dneska byla na prvni casti screeningu-na krvi a prekvapilo me, ze uz ve ctvrtek mam jit na ultrazvuk a pry bude mit Mudr i vysledky z krve…jinak krve mi brali docela dost-genetika,protilatky, krevni skupina, infekcni choroby, krevni obraz. Jeste jsem se dozvedela, ze dalsi takovy test mi udela v 16. tydnu a pak ve 20. jo a celkem za to platim 3000-1000 czk za kazdy vysetreni a kazdy ultrazvuk mi nahraje na flashku:-) Tak jen info pro podobne vyplasence jako jsem ja ![]()
Flooa nejhorší je ten telefon na stole, nejradši bych ho nekam schovala nebo vypla
Pansy, výsledky krve potřebuje lékař mít práve už k tomu UTZ…to budes mít krásný zžitek, vsechno pekne uvidís a vysvetli ti.
S tím telefonem to znám. Když mi dělala doktorka triple testy, tak mi říkala, že když bude NĚCO ŠPATNĚ, do týdne zavolá a když mi fakt potom zvonil telefon a displeji blikalo „Gynekologie“, tak se mi zatmělo před očima
Ale neboj, tobě nazavolají ![]()
Holky, napsala jsem o ammio deníček. Promě to byl prozatím nejhorší zážitek za celé těhu a už se tam do mě jedna pustila, že na co si stěžuju, když jsem otěhotněla na 2. pokus, když jsem nezvracela a mám poho těhu…a že ona na odběru strávila 45 minut, ach jo. Hlavně, že na začátku píšu, že si na průběh těhu dosud nemůžu stěžovat. Mi to přijde, jako by mi ten odběr přála za to všechno, jak dobře to doted šlo. Ale jinak jsou tam holky hodně a přejí mi dobré výsledky.
Miriska píše:
Holky, napsala jsem o ammio deníček. Promě to byl prozatím nejhorší zážitek za celé těhu a už se tam do mě jedna pustila, že na co si stěžuju, když jsem otěhotněla na 2. pokus, když jsem nezvracela a mám poho těhu…a že ona na odběru strávila 45 minut, ach jo. Hlavně, že na začátku píšu, že si na průběh těhu dosud nemůžu stěžovat. Mi to přijde, jako by mi ten odběr přála za to všechno, jak dobře to doted šlo. Ale jinak jsou tam holky hodně a přejí mi dobré výsledky.
Vůbec si jí nevšímej. To je prostě závist a nic jiného. Já jsem otěhotněla hned na první pokus, takže nám to šlo taky dobře
A toho si vůbec nevšímej, kdo to nezažil, tak neví a může tady dělat důležitýho, to mám fakt ráda ![]()
Floo potvrdila jsem ti přátelství, já než si vždycky všimnu
Jnak ona psala,že na amniu strávila 45 minut, že jí to bolelo a tak.....tak že o tom nenapsala. Já byla přes víkend tak vyděšená, že jsem samo tady na emiminu hledala jakékoliv zkušenosti jiných a moc jsem toho neobjevila. Z poslední doby akorát vás
A deníček o amniu snad ani jeden. Tak jsem ho napsala, aby další holky věděly, co je případně čeká a že samotný odběr není taková hrůza, jako to čekání pak.
Miriska vubec bych si ji nevsimala, takovy lidi nas nesmi nastvat, ono je toho stresu i bez nich dost
Flooa tak tomu rikam stesti jako blazen, otehotnet na prvni pokusmy se fakt snazili cca rok apul a to v tom bylo i jedno neuspesne IVF…
Taky si říkám, že je to štěstí. Já jsem měla vysazené prášky asi 3/4 roku, ale chránili jsme se. A já mimi moc chtěla a pak jednou… a bylo to
![]()
Mirísku je dobře, že jsi o tom napsala. A vůbec si rejpalek nevšímej ![]()
Ahoj Holky,ted si čtu papir a ja tam mam važne psane-vysledky 20.5 k vyzvednuti na jejich strankach…
ja si chtela i připlatit,ale bylo by to jen na jednu vadu za 2tis a celkovy za 5.tis a to sem u sebe nemela,tak čekam…
Ted sem 15.tyden,na gyndu jdu 17.kvetna,ale to vysledky stejne ješte mit nebudu…
Mirisko-uvidiš a moc ti přeju zdrave miminko!!bude to v pořadku!!!!držim palečky moc!!!!
Stejně je to hrůza, takovejch peněz za to chtěj. Už takhle ty maminky nervujou. Neměli by za to chtít nic ![]()