Dává se nějaká maličkost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8038
7.3.16 21:09

Hm, super, taky se tedy vetřu. Já budu co nevidět rodit a právě jsem plánovala dát ty bonboniéry Merci, ale asi to tedy přehodnotím na ty chlebíčky. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
7.3.16 21:12
@Pudloslava píše:
Ovoce, cerstve kolace, zakusky, pizza. Caje, kafe (ale ne Paloma na doma). Bonbonier se vali po spitalech metraky, vsichni jsou prezrani a hlavne vybiravi, levne morske plody nikdo neoceni.

rada přímo od pramene, dík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.3.16 21:13

Dr. asi nepotkáme (při návštěvách asi budou někde v čoudu, ale nevím). Když půjdeme na návštěvu tak asi skočíme k sestrám a bude na nich jestli se budou ochotny dělit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.3.16 21:14

Kolegyně dávala (za dlouho ležícího příbuzného) balíčky kosmetiky… byl tam dlouho, tak mám pocit, že co měsíc… holky si to podělily… něco takového mám v plánu…myslím, že to by v porodnici mohlo děvčata potěšit… chlebíčky v dubnu riskovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.3.16 21:20

Balíček budu muset připravit manželovi, vzhledem k tomu, že nás tam asi s holkama (5 a 2 r) nepustí. A bojím se, že by chlebíčky nechtěl tahat. Kafe a nějaká zdravá mňamka to jistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.16 21:34
@Pudloslava píše:
Ovoce, cerstve kolace, zakusky, pizza. Caje, kafe (ale ne Paloma na doma). Bonbonier se vali po spitalech metraky, vsichni jsou prezrani a hlavne vybiravi, levne morske plody nikdo neoceni.

mořské plody :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
7.3.16 21:36

Já dávala chlebíčky a velkou šišku Vysočiny..Poradila mi to moje sestra, která sama s nemocnici pracuje

• Citovat
  • Upravit
5864
7.3.16 21:40

@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne?? :D (nemyslím to zle :) ) ten koš je dobrej nápad… ale asi to udělám z té kosmetiky nějaké a bude to připravené u vajíčka a věcí do porodnice, které přiveze až pak taťka před odvozem :) stejně PA a doktorovi pak přitáhnu něco sama extra…pokud tedy na ně budu mít aspoň trochu slušné vzpomínky…
Nějakou drobnost budu mít v tašce do porodnice… jeden nikdy neí, koho bude potřebovat potešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.3.16 21:43
@Trixia píše:
@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne?? :D (nemyslím to zle :) )

to asi jo, ale jaksi na to není, kdybych to nenavrhla tak nic nevezme. Připrav a vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.3.16 21:46
@Trixia píše:
@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne?? :D (nemyslím to zle :) ) ten koš je dobrej nápad… ale asi to udělám z té kosmetiky nějaké a bude to připravené u vajíčka a věcí do porodnice, které přiveze až pak taťka před odvozem :) stejně PA a doktorovi pak přitáhnu něco sama extra…pokud tedy na ně budu mít aspoň trochu slušné vzpomínky…
Nějakou drobnost budu mít v tašce do porodnice… jeden nikdy neí, koho bude potřebovat potešit :D

Jj, taky nad tím přemýšlím, já už měla vymyšlené ty bonbošky, ale teď koukám, že o ně nikdo nestojí a ty píšeš, že chlebíčky raději taky ne, tak to už pak nevím. Kosmetické balíčky připravovat taky nebudu, myslím, že lékař nebo lékařka by to určitě neocenili a spousta lidí používá své osvědčené značky, tak fakt nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
7.3.16 21:48
@bublinek píše:
Jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nenapíše nějaká sestřička, že má už čoko po krk a dala by si třeba něco zdravějšího? Nevím. Proto se ptám.

Tak ja konkretne uz nemuzu Merci ani videt :mrgreen: Vse, co dostaneme, si podelime a tuhle cokoladu uz opravdu nikdo nechce… :mrgreen:
Nejvetsi radost nam udelalo ovoce, vajicka, nejaky domaci produkt ( treba marmelada, buchta), ale klidne i treba most, nebo stava…
A misto kafe treba radsi caj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
7.3.16 21:49

Pokud chceš chlebíčky, tak vem chlebíčky, jen to říkám o svém chlapovi. DOstane od ruky balíček a pude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.3.16 21:53

@mroe čaje, to je nápad… :potlesk: o se nezkazí ani ve vedru… :palec: díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
7.3.16 22:03

Davame bud obalecky, aby si holky mohly koupit neco k nim do spolecne kuchyne.. Nebo rovnou dat veci co se vyuziji - caje, susenky, domaci marmelady, med, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
7.3.16 22:29

Jsem sestricka a nejvic boduje rozpustne kafe. Teda u nas. Treba Velvet. Pak chlebicky. Cokolada je taky fajn, ale nosi to hodne lidi a clovek uz je pak prejedeny. Ale jednou u nas lezela Vietnamka a ta mela s manzelem nejakou vecerku. A po celou dobu hospitalizace pan nosil ovoce, jablka, mandarinky, hrozny, meloun. Bylo to v lete a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty