Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm, super, taky se tedy vetřu. Já budu co nevidět rodit a právě jsem plánovala dát ty bonboniéry Merci, ale asi to tedy přehodnotím na ty chlebíčky. Děkuji za radu.
@Pudloslava píše:
Ovoce, cerstve kolace, zakusky, pizza. Caje, kafe (ale ne Paloma na doma). Bonbonier se vali po spitalech metraky, vsichni jsou prezrani a hlavne vybiravi, levne morske plody nikdo neoceni.
rada přímo od pramene, dík ![]()
Dr. asi nepotkáme (při návštěvách asi budou někde v čoudu, ale nevím). Když půjdeme na návštěvu tak asi skočíme k sestrám a bude na nich jestli se budou ochotny dělit.
Kolegyně dávala (za dlouho ležícího příbuzného) balíčky kosmetiky… byl tam dlouho, tak mám pocit, že co měsíc… holky si to podělily… něco takového mám v plánu…myslím, že to by v porodnici mohlo děvčata potěšit… chlebíčky v dubnu riskovat nebudu…
Balíček budu muset připravit manželovi, vzhledem k tomu, že nás tam asi s holkama (5 a 2 r) nepustí. A bojím se, že by chlebíčky nechtěl tahat. Kafe a nějaká zdravá mňamka to jistí.
@Pudloslava píše:
Ovoce, cerstve kolace, zakusky, pizza. Caje, kafe (ale ne Paloma na doma). Bonbonier se vali po spitalech metraky, vsichni jsou prezrani a hlavne vybiravi, levne morske plody nikdo neoceni.
mořské plody ![]()
Já dávala chlebíčky a velkou šišku Vysočiny..Poradila mi to moje sestra, která sama s nemocnici pracuje
@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne??
(nemyslím to zle
) ten koš je dobrej nápad… ale asi to udělám z té kosmetiky nějaké a bude to připravené u vajíčka a věcí do porodnice, které přiveze až pak taťka před odvozem
stejně PA a doktorovi pak přitáhnu něco sama extra…pokud tedy na ně budu mít aspoň trochu slušné vzpomínky…
Nějakou drobnost budu mít v tašce do porodnice… jeden nikdy neí, koho bude potřebovat potešit ![]()
@Trixia píše:
@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne??(nemyslím to zle
)
to asi jo, ale jaksi na to není, kdybych to nenavrhla tak nic nevezme. Připrav a vezmu.
@Trixia píše:
@bublinek to ovoce by i chlap zvládnu koupit ne??(nemyslím to zle
) ten koš je dobrej nápad… ale asi to udělám z té kosmetiky nějaké a bude to připravené u vajíčka a věcí do porodnice, které přiveze až pak taťka před odvozem
stejně PA a doktorovi pak přitáhnu něco sama extra…pokud tedy na ně budu mít aspoň trochu slušné vzpomínky…
Nějakou drobnost budu mít v tašce do porodnice… jeden nikdy neí, koho bude potřebovat potešit
Jj, taky nad tím přemýšlím, já už měla vymyšlené ty bonbošky, ale teď koukám, že o ně nikdo nestojí a ty píšeš, že chlebíčky raději taky ne, tak to už pak nevím. Kosmetické balíčky připravovat taky nebudu, myslím, že lékař nebo lékařka by to určitě neocenili a spousta lidí používá své osvědčené značky, tak fakt nevím. ![]()
@bublinek píše:
Jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nenapíše nějaká sestřička, že má už čoko po krk a dala by si třeba něco zdravějšího? Nevím. Proto se ptám.
Tak ja konkretne uz nemuzu Merci ani videt
Vse, co dostaneme, si podelime a tuhle cokoladu uz opravdu nikdo nechce… ![]()
Nejvetsi radost nam udelalo ovoce, vajicka, nejaky domaci produkt ( treba marmelada, buchta), ale klidne i treba most, nebo stava…
A misto kafe treba radsi caj…
Pokud chceš chlebíčky, tak vem chlebíčky, jen to říkám o svém chlapovi. DOstane od ruky balíček a pude
Davame bud obalecky, aby si holky mohly koupit neco k nim do spolecne kuchyne.. Nebo rovnou dat veci co se vyuziji - caje, susenky, domaci marmelady, med, atd
Jsem sestricka a nejvic boduje rozpustne kafe. Teda u nas. Treba Velvet. Pak chlebicky. Cokolada je taky fajn, ale nosi to hodne lidi a clovek uz je pak prejedeny. Ale jednou u nas lezela Vietnamka a ta mela s manzelem nejakou vecerku. A po celou dobu hospitalizace pan nosil ovoce, jablka, mandarinky, hrozny, meloun. Bylo to v lete a bylo to super.