Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím o radu, nápad.
Tchyně nastupuje do nemocnice a chtěli bychom něco malého dát sestřičkám.
Prosím sestřičky, dostáváte něco a co? Nebo co by vás potěšilo.
Stejný dotaz k doktorkám - dostáváte něco?
Děkuji
My dostáváme nejčastěji kafe nebo čokoládu, tím nic nepokazíte. Ale primárně od pacientů ani příbuzných nic neočekáváme. Kolikrát je upřímné „děkuji“ tisíckrát lepší, než tuna čokolád.
Nejsem doktorka ani sestřička, ale myslím, že bonboniérou Merci nic nezkazíš. ![]()
Jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nenapíše nějaká sestřička, že má už čoko po krk a dala by si třeba něco zdravějšího? Nevím. Proto se ptám.
@bublinek píše:
Prosím o radu, nápad.
Tchyně nastupuje do nemocnice a chtěli bychom něco malého dát sestřičkám.
Prosím sestřičky, dostáváte něco a co? Nebo co by vás potěšilo.
Stejný dotaz k doktorkám - dostáváte něco?
Děkuji
tak já dávala při odchodu z nemocnice sestřičkám podle situace - kafe, bonbošku, igelitku s nanukama ( bylo léto)… bylo vidět, že je to potěšilo..a hlavně poděkovat.. zasloužily si..
@Baba píše:
Za me - kos hezkyho ovoce.
děkuji, toto jsem potřebovala zjistit. Jestli by se třeba i toto šiklo.
@bublinek píše:
Jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nenapíše nějaká sestřička, že má už čoko po krk a dala by si třeba něco zdravějšího? Nevím. Proto se ptám.
když nakoupíš košík ovoce tak tím nic nezkazíš, ale základ je kafe, bez toho se noční přežije těžce znám jen minimum sestřiček co nekafují ![]()
Ovoce, cerstve kolace, zakusky, pizza. Caje, kafe (ale ne Paloma na doma). Bonbonier se vali po spitalech metraky, vsichni jsou prezrani a hlavne vybiravi, levne morske plody nikdo neoceni.
Kafe počítám, chtěla jsem něco jiného než čoko. Čaj by se taky hodil nebo je to blbost?
Dávala jsem většinou kafe, čokoládu nebo bonbonieru. Kdysi, to už je dávno zrovna byly jahody, tak celý kýbl.
@bublinek při příjmu nic, ale při odchodu když budeš spokojená, tak klidně ovoce či zeleninu, džus, chlebíčky
nejlepší dárek byla šrutka domácího uzenýho a pecen teplýho chleba, oříšky či ovoce v jogurtu i čokoládě. Sežerou to sestřičky i doktoři dohromady na oddělení.
Na čokoládu a dorty se vyprdni. Toho většinou mají sestry tuny. Co u nás na oddělení bodovalo byly chlebíčky
Manžel je doktor, pořád nosí ze špitálu kafe (nepijeme), flašky (taky nepijeme), občas chlebíčky nebo zákusky (pokud jsou čerstvé a kvalitní, proč ne), ale kdyby někdo donesl ovoce, skákala bych metr do stropu. Občas taky dostane domácí produkty - marmošky, med, brusinky, křížaly. To taky vítám, to se doma neztratí.
Hm, super, taky se tedy vetřu. Já budu co nevidět rodit a právě jsem plánovala dát ty bonboniéry Merci, ale asi to tedy přehodnotím na ty chlebíčky. Děkuji za radu.