Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gepardice píše:
Jsem sestricka a nejvic boduje rozpustne kafe. Teda u nas. Treba Velvet. Pak chlebicky. Cokolada je taky fajn, ale nosi to hodne lidi a clovek uz je pak prejedeny. Ale jednou u nas lezela Vietnamka a ta mela s manzelem nejakou vecerku. A po celou dobu hospitalizace pan nosil ovoce, jablka, mandarinky, hrozny, meloun. Bylo to v lete a bylo to super.
Také jsem sestřička a úplně souhlasím!
rozpustná káva, chlebičky, domácí buchta, nebo koláč. Nic lepšího není ![]()
Ja si pamatuju, ze nam jednou v lete prinesla pacientka meloun. Jednoznacnej uspech.
A pode me je taky nejlepsi ovoce, nechapu, ze to tolika lidem pripada jako divna volba…
Rozpusny kafe treba u nas skoro nikdo nepije a kavovar mame na kapsle…
Ja jsem kupovala sestrickam do porodnice koupila velkou darkovou tasku ovoce- melon, hrozny, jablka, banany, mandarinky + nejake susene dobroty.
@entropy píše:
Hmm, co takhle sklenice medu od včelaře, potěšila by?
Mě jo a moc
.
Tak se přidám, když jsem ležela v porodnici, tak mamka nasmažila mísu mini řízečků a upekla štrůdl a mělo to obrovský úspěch, jak u doktorů, tak u sestřiček. Poradila mi to kamarádka doktorka a říkala, že i ty chlebíčky jsou oblíbený a i docela často dostala nějakou tu kosmetiku, nebo parfém
@Soumis píše:
Tak se přidám, když jsem ležela v porodnici, tak mamka nasmažila mísu mini řízečků a upekla štrůdl a mělo to obrovský úspěch, jak u doktorů, tak u sestřiček. Poradila mi to kamarádka doktorka a říkala, že i ty chlebíčky jsou oblíbený a i docela často dostala nějakou tu kosmetiku, nebo parfém
Tak ty řízečky jsou úžasný nápad
A jelikož je u nás dost holek vegetariánek, to bych se měla
![]()
Nejradsi jsem dostavala ovoce, dzusy, jednou karton mineralek, coz je malickost, ale fakt to potesilo, ze si tu vodu nemusis tahat sama. Cokoliv potesi a nejvic to, ze za maminkou prijdete, vezmete ji ven, na kafco, rozesmejete ji…
@Ginuš píše:tak začínám přemýšlet o ovoci
a možná nějaké čajíky a kafčo.
Nebo takové to velké, 5litrové balení moštu. To by se u nás užilo ![]()