Dává se nějaká maličkost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.3.16 22:48
@Gepardice píše:
Jsem sestricka a nejvic boduje rozpustne kafe. Teda u nas. Treba Velvet. Pak chlebicky. Cokolada je taky fajn, ale nosi to hodne lidi a clovek uz je pak prejedeny. Ale jednou u nas lezela Vietnamka a ta mela s manzelem nejakou vecerku. A po celou dobu hospitalizace pan nosil ovoce, jablka, mandarinky, hrozny, meloun. Bylo to v lete a bylo to super.

Také jsem sestřička a úplně souhlasím! :palec: rozpustná káva, chlebičky, domácí buchta, nebo koláč. Nic lepšího není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
7.3.16 22:50

Ja si pamatuju, ze nam jednou v lete prinesla pacientka meloun. Jednoznacnej uspech.
A pode me je taky nejlepsi ovoce, nechapu, ze to tolika lidem pripada jako divna volba…
Rozpusny kafe treba u nas skoro nikdo nepije a kavovar mame na kapsle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
7.3.16 23:02

Ja jsem kupovala sestrickam do porodnice koupila velkou darkovou tasku ovoce- melon, hrozny, jablka, banany, mandarinky + nejake susene dobroty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
8.3.16 00:38

Hmm, co takhle sklenice medu od včelaře, potěšila by? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
8.3.16 01:22
@entropy píše:
Hmm, co takhle sklenice medu od včelaře, potěšila by? :think:

Mě jo a moc :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
8.3.16 01:42

Tak se přidám, když jsem ležela v porodnici, tak mamka nasmažila mísu mini řízečků a upekla štrůdl a mělo to obrovský úspěch, jak u doktorů, tak u sestřiček. Poradila mi to kamarádka doktorka a říkala, že i ty chlebíčky jsou oblíbený a i docela často dostala nějakou tu kosmetiku, nebo parfém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.3.16 02:19

:think: tak začínám přemýšlet o ovoci :think: a možná nějaké čajíky a kafčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
8.3.16 08:48
@Soumis píše:
Tak se přidám, když jsem ležela v porodnici, tak mamka nasmažila mísu mini řízečků a upekla štrůdl a mělo to obrovský úspěch, jak u doktorů, tak u sestřiček. Poradila mi to kamarádka doktorka a říkala, že i ty chlebíčky jsou oblíbený a i docela často dostala nějakou tu kosmetiku, nebo parfém

Tak ty řízečky jsou úžasný nápad :potlesk: A jelikož je u nás dost holek vegetariánek, to bych se měla :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.3.16 11:50

Nejradsi jsem dostavala ovoce, dzusy, jednou karton mineralek, coz je malickost, ale fakt to potesilo, ze si tu vodu nemusis tahat sama. Cokoliv potesi a nejvic to, ze za maminkou prijdete, vezmete ji ven, na kafco, rozesmejete ji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.3.16 07:49
@Ginuš píše: :think: tak začínám přemýšlet o ovoci :think: a možná nějaké čajíky a kafčo.

Nebo takové to velké, 5litrové balení moštu. To by se u nás užilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
9.3.16 11:06
@Baba píše:
Nebo takové to velké, 5litrové balení moštu. To by se u nás užilo :)
:palec: děkuji :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty